Kako si to ogranicen sa 5+ pedala?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
imao si digitalije... nisi napravio neku veliku razliku prelaskom na proc...rattlehead wrote:Imao sam Digitech - metal master,multi chorus,digiverb,digidelay i flanger i josh par pedala.....
zasto si odmah odlepio... nisam milslio da te vredjam, samo sam izneo svoje misljenje, koje ti ne moras da prihvatis, ali me neces ubediti u suprotno... digtalne pedale nemaju neku veliku prednost nad zvukom koji mozes namestiti na procesoru... imao sam digiverb i digidelay a i line 6 sam probao (test od nekih nedelju-dve sa x3 live)...onu metal pedalu i chorus nisam probao...digitalija je digitalija...jedino sta mi je ok od digitalije su delay i poneka reverb pedala...rattlehead wrote:a ha.....a kao.....ti si svirao na digitech pedalama......pa na l6...pa kao znash jel sam napravio razliku il ne?!!!!!Kao da su to jedine pedale na kojima sam svirao pa sad ladim usta.......U vreme kad sam ja kupovao te pedale,svaka od njih je iznosila oko 100 evra ako cemo i o tome.......Al poslednji put,nije tema o pedalama majku mu *****!!!!!!!!!Volim i ja pedale,al ne bih da se ponavljam........bilo kako bilo ogranicen si u toku pesme sa bojom zvuka!!!!Pogotovo ako koristish vishe efekata....eto...ponovo se ponavljam zbog nekih koji ne citaju sta neko pishe u predhodnim postovima...........Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Slazem se.progg wrote: da si imao (recimo, ne mora bas ove pedale da budu u igri): muff, cs9, small stone, carbon copy = 500e...tada bi morao da cujes razliku...
Daj da cujemo taj zvuk. Mislim sacuvaj ga pa uplod na rapid.rattlehead wrote:da bi namestio zvuk da se ukakishI dobijao sam samo pozitivne komentare po svirkama i probama....On
jebale te pedale viseeeee debilcino , NIJE TO TEMA !!!!!!progg wrote:zasto si odmah odlepio... nisam milslio da te vredjam, samo sam izneo svoje misljenje, koje ti ne moras da prihvatis, ali me neces ubediti u suprotno... digtalne pedale nemaju neku veliku prednost nad zvukom koji mozes namestiti na procesoru... imao sam digiverb i digidelay a i line 6 sam probao (test od nekih nedelju-dve sa x3 live)...onu metal pedalu i chorus nisam probao...digitalija je digitalija...jedino sta mi je ok od digitalije su delay i poneka reverb pedala...rattlehead wrote:a ha.....a kao.....ti si svirao na digitech pedalama......pa na l6...pa kao znash jel sam napravio razliku il ne?!!!!!Kao da su to jedine pedale na kojima sam svirao pa sad ladim usta.......U vreme kad sam ja kupovao te pedale,svaka od njih je iznosila oko 100 evra ako cemo i o tome.......Al poslednji put,nije tema o pedalama majku mu *****!!!!!!!!!Volim i ja pedale,al ne bih da se ponavljam........bilo kako bilo ogranicen si u toku pesme sa bojom zvuka!!!!Pogotovo ako koristish vishe efekata....eto...ponovo se ponavljam zbog nekih koji ne citaju sta neko pishe u predhodnim postovima...........Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ti nisi citao moje postove ocigledno... vec sam liku koji je zapoceo temu napisao da bih ja izabrao Boss; ali sam ga samo prijateljski savetovao da tih 400-500 jura (koliko kosta nov procesor) potrosi pamtnije i kupi 4-5 analognih pedala koje moze koristiti narednih 20-30 godina... procesor ce mu zastareti za 2-3 godine...izaci ce neki Boss GT-100 (lupam) sa mnogo "boljim" karakteristikama...
majtimika wrote:decko smiri malo tema je od pre tri godine alo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest