Koristimo iste ziceguv'nor wrote:@Dweezil
Znam da ću sada da zvučim ko neka baba, ali i D'addario sam dosta dugo kupovao i ne-toliko-mali-broj-puta mi se desilo da neka od nenamotanih žica viri iz kese - tj. probuši je. Ne znam, kapiram da je sve to do friškosti.
Na primer, prezadovoljan sam ovom novom isporukom EB žica. Mada opet, ne verujem da to pakovanje ima neke velike veze, već samo vreme nastanka.
Već skoro godinu dana rabim ove žice
I sa ovom novom isporukom sam morao par sati da se navikavam - bukvalno su imale trip kao neke jače 9-ke/slabije 10-ke; baš zvonkasto i mekano.

Ja od sada samo Ernija - od kako sam ga stavio nije bilo vise problema sa gitarom. Isto ovo pakovanje. Samo bih da dodam nesto na ovu temu a to je - posto sam proslog meseca bas kupio dosta razlicitih pakovanja zica u 3 radnje, primetio sam da je glavni problem taj sto su, iako dolaze u novom hermeticki zatvorenom pakovanju, proizvedene 2006-e i 2007-e god. Ako odete u Mitros imaju cak i Fender-ove zice na snizenju zbog toga sto su stara pakovanja... Znaci u svakoj radnji su zice uvezene davno! Osim mozda u Maricu ali nisam siguran.