Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
mislim_stvarno

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by mislim_stvarno » 12 Jan 2011, 18:42

nebojsak wrote:Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.
:1:

mislio sam da iskomentarisem neke stvari u jednom od postova, ali necu se nastavljam sas......

nebojsak

Post by nebojsak » 12 Jan 2011, 18:46

Funkomat wrote:
nebojsak wrote: Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.
Isti tuks. Koga zanima pogledace i jedno i drugo. :)
Fora je u tome da je i do sada bilo mešanja, u sistemu sa 2 konstante, ljudi su trpali đitre u opremu i obrnuto. Tek sad će biti ludilo.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 12 Jan 2011, 18:47

mislim_stvarno wrote:ili najjednostavnije kad bi dodali rivjue o svakom prodavcu. Pa koga ne mrzi da pise, napise dobre ili lose stvari, a ljudi koje zanima, procitaju s kim imaju posla... Bez ikakvih ocena, samo kako je tekao biznis i sl...
a nije to bas tako sjajno, mi smo poznati po tome da volimo da napljujemo svakoga bez osnova, kao i sad da je Shady ukrao onaj bas ili sta vec, ili onda za Dragana iz Indjije znam da je isto bilo neke price....ima prevara, ali je ljudi cesto vide i tamo gde je nema, pa bi verovatno nasatao opsti haos gde svako svakoga pljuje itd :)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 12 Jan 2011, 18:48

nebojsak wrote:
Funkomat wrote:
nebojsak wrote: Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.
Isti tuks. Koga zanima pogledace i jedno i drugo. :)
Fora je u tome da je i do sada bilo mešanja, u sistemu sa 2 konstante, ljudi su trpali đitre u opremu i obrnuto. Tek sad će biti ludilo.
ja sam ovo tek sad skontao, haos! :)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Jan 2011, 18:53

Guitar_thrill wrote:
mislim_stvarno wrote:ili najjednostavnije kad bi dodali rivjue o svakom prodavcu. Pa koga ne mrzi da pise, napise dobre ili lose stvari, a ljudi koje zanima, procitaju s kim imaju posla... Bez ikakvih ocena, samo kako je tekao biznis i sl...
a nije to bas tako sjajno, mi smo poznati po tome da volimo da napljujemo svakoga bez osnova, kao i sad da je Shady ukrao onaj bas ili sta vec, ili onda za Dragana iz Indjije znam da je isto bilo neke price....ima prevara, ali je ljudi cesto vide i tamo gde je nema, pa bi verovatno nasatao opsti haos gde svako svakoga pljuje itd :)
pa nije sjajno, ali ne vidim drugi nacin. Ovako kad je bar napisano, ljudi koji citaju mogu da izvale da li je u pitanju neko nalupao gluposti, ili se stvarno opekao o nekog idiJota.

Mislim, nece biti isto ako neko napise, prodavao je ibaneza rg350, istog kao meni ukradenog, a kad sam mu to rekao, nije hteo da mi da serijski broj, i kad neko napise, iscimao me je da dodjem do leskovca da bi onda rekao da mu se ne isplati da prodaje po dogovorenoj ceni, nego da mora skuplje da mi proda, mislim, laz je laz, dal' se prenosi od usta do usta, ili preko neta isti q

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 12 Jan 2011, 18:56

Joey Sartiani wrote: Znaci MNOOOGO GLUPA IDEJA!

Znaci mnogo glup potez KP..... Ovako ima manje stvari da se prodaju, ljudi ima manje stvari da nadju!

znaci mnogo glup potez, daj vlast narodu

Znači, tebra, mislim, ovo ono, keve mi.

Tenji

Post by Tenji » 12 Jan 2011, 19:01

Glupo je sto su ostavili cetiri zasebne rubrike, ja bih to podelio u dve - jedna recimo "pojacala i efekti", a u drugu sve ostalo, kaisevi, magneti, kablovi i tako to... Ovako- gitarska oprema, gitarska oprema/pojacala, gitarska oprema/efekti, gitarska oprema/delovi, ne znam, lako se covek pogubi, narocito sto je ostala ta opsta rubrika...
Last edited by Tenji on 12 Jan 2011, 19:02, edited 1 time in total.

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 12 Jan 2011, 19:02

Guitar_thrill wrote:

sVAKA CAST......thats what I am talkin' 'bout :metal:

A tu bi Shady nayebao prvi 100%!

Samo zato sto dobro zaradjuje, sto ima mali milion gitara i opreme i to mu svaki dan prolazi kroz ruke a ovi mogu samo da sanjaju o tome!
I sta ce drugo nego da pljuju Shady-ja i da mu zavide JER NISTA DRUGO NE MOGU DA URADE....NISTA DRUGO....I ONDA STA CE OD MUKE.....Aj da ga pljujemo....Nama nece da bude bolje al' bitno je da njemu krene gore !!!!

Dal je neko od vas pljuvaca bez argumenata i licnih dokaza dosao ovde na bozic i izvinio se i iskupio za lazi i krivotvorenja koje je pocinio???
Sumnjam!

Shady-jev POSAO je da kupuje jeftino i prodaje SKUPO!
Koj je vama? Jel ste svi deca od 5 godina?

Pa ja kad odem u Maxi oni isto tako rade! Odem u DIs oni isto.....Odem na pijac i tamo isto - malo jeftinije ali i on me je "zayebao" - hahah kupio jeftino a meni oce da proda skuplje! Pu mamu mu prevarant, ccc kakva je to ljiga!
Trenerke na pijaci iz Novog Pazara 5 dinara a ovi na pijaci mi prodaju za 7 dinara...Ccc pu ljige, preprodavci, skotovi!

SHVATITE DA JE TO POSAO - TRGOVINA!

I mene je zubar odrao za popravku zuba...... I elektricar...I automehanicar!
SVE JE TO POSAO I LJUDI RADE POSAO!
NISTA VISE.....
NEMA LAZI NEMA PREVARE!
KO NECE NE MORA BRE!
I NEMA STA VISE DA SE PRICA!
Eto ja kad sam video kako je skup zubar, izasao sam i otisao kod jeftinijeg i to je to!

Prodje vam zivot viseci na ovoj temi i pljujuci Shady-ja!
Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Satrijaniji ,Vaiji, Hendriksi, Van Hejleni itd.....

nebojsak

Post by nebojsak » 12 Jan 2011, 19:03

Joey Sartiani wrote: Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Sartijaniji
nedoblog :krstise:

the bassman

Post by the bassman » 12 Jan 2011, 19:06

Stvarno nisam experta po pitanju aukcija ali sam jednom prisustvovao otvorenoj aukciji i to je izgledalo ovako, svako sranje je imalo neku pocetnu cenu.E sada, bilo je svega i svacega, ali mi je bas ostalo u secanju kako je jedan klinac kupio nekog kramera za 70e, znaci pocetna cena mu je bila 50e, mali je odmah ponudio 60, neki matorac 65 i na kraju, kao sto rekoh, mali 70e nakon cega niko vise nije ponudio, i cao, klinac pokupi djitru sa sirokim osmehom na licu. Znaci stvar mora da ode u ruke onoga koji je najvise ponudio, bilo kolika da je ta ponuda. E sada, mozda postoje neke specijalne aukcije sa nekim minimalnim cenama za koje samo prodavci znaju. :grummel_2:
Moj zakljucak iz ovoga, pocetna i minimalna cena su jedno te isto, t.j. trebalo bi biti isto da ne bi licilo na prevaru! I cao

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 12 Jan 2011, 19:11

mislim_stvarno wrote:
Guitar_thrill wrote:
pa nije sjajno, ali ne vidim drugi nacin. Ovako kad je bar napisano, ljudi koji citaju mogu da izvale da li je u pitanju neko nalupao gluposti, ili se stvarno opekao o nekog idiJota.

Mislim, nece biti isto ako neko napise, prodavao je ibaneza rg350, istog kao meni ukradenog, a kad sam mu to rekao, nije hteo da mi da serijski broj, i kad neko napise, iscimao me je da dodjem do leskovca da bi onda rekao da mu se ne isplati da prodaje po dogovorenoj ceni, nego da mora skuplje da mi proda, mislim, laz je laz, dal' se prenosi od usta do usta, ili preko neta isti q

Pazi jeste ovo lepo i tacno sto si napisao, ali nazalost nece vecina ovako pisati kao sto bi ti pisao!
PA MI SMO SRBI!
MRZI NAS CEO SVET!
IMAMO 70% NEOBRAZOVANOG STANOVNISTVA!
JOS UVEK VERUJEMO U ZMAJEVE DRAKULE, GLEDANJA U PASULJ I OSTALA SUJEVERJA I BAJKE!

Nasa glavna poslovica je "Da komsiji crkne krava" "Meni mozda nece biti bolje, ali tebi sigurno hoce hahaha to, crkni gade"

MI imamo SSSS - cetiri S - da nas opominje i milion godina - Samo Sloga Srbina Spasava!
Eto kakvi smo......KOji to narod ima??

Kroz istoriju smo nayebavali najvise od bilo kog naroda ZATO STO SMO TAKVI!
Evo to se i ovde na forumu prelepo vidi u mikro nivou!

Zato ne valja uvesti davanje komentara!

MOZDA U NEKOJ DRUGOJ NORMALNOJ ZEMLJI DA, ALI U ZEMLJI SRBIJI NE!

sinisake
The original one

Post by sinisake » 12 Jan 2011, 19:14

JOS UVEK VERUJEMO U ZMAJEVE DRAKULE
Zasto DRAKULE, zasto mnozina? :?:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 12 Jan 2011, 19:16

nebojsak wrote:
Joey Sartiani wrote: Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Sartijaniji
nedoblog :krstise:

Ja sam lepo napisao saTRijaniji znaci prvo T pa onda R!

A to sto ti lazes, i namerno menjas moje izgovorene/napisane reci moze samo da kaze kakav si!

Mogu i ja da citiram tvoj post i izmenim unutra sta ja hocu da ti ispadnes ovaav ili onakav.....I da si npr rekao da je 1+1=8

Samo ne znam koja je poenta toga?

Da spamujes? da trolujes da flejmujes?

Tvoj post je prijavljen, da vidimo da li ce moderacija uraditi svoj posao jer krivotvoris i pogresio si jer si NEOVLASCENO EDITOVAO MOJE RECI I NAPISAO JAVNO!

p.s. Bolje bi ti bilo da budes i SaRtijani, 10 puta bolje od tebe sviram vecinu zanrova!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 12 Jan 2011, 19:20

Gos'n Sarirrairtani, da li visoko cenjeni gospodin Shady ima registrovanu firmu, placa porez, vodi knjige... kao ti zubari, elektricari i mehanicari? Kad vec pricamo o poslu i trgovini.

guv'nor

Post by guv'nor » 12 Jan 2011, 19:21

Joey Sartiani wrote: Tvoj post je prijavljen
:XD: Evo ga opet!!!! :rlol:

Locked