nebojsak wrote:Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.

mislio sam da iskomentarisem neke stvari u jednom od postova, ali necu se nastavljam sas......
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nebojsak wrote:Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.
Fora je u tome da je i do sada bilo mešanja, u sistemu sa 2 konstante, ljudi su trpali đitre u opremu i obrnuto. Tek sad će biti ludilo.Funkomat wrote:Isti tuks. Koga zanima pogledace i jedno i drugo.nebojsak wrote: Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.![]()
a nije to bas tako sjajno, mi smo poznati po tome da volimo da napljujemo svakoga bez osnova, kao i sad da je Shady ukrao onaj bas ili sta vec, ili onda za Dragana iz Indjije znam da je isto bilo neke price....ima prevara, ali je ljudi cesto vide i tamo gde je nema, pa bi verovatno nasatao opsti haos gde svako svakoga pljuje itdmislim_stvarno wrote:ili najjednostavnije kad bi dodali rivjue o svakom prodavcu. Pa koga ne mrzi da pise, napise dobre ili lose stvari, a ljudi koje zanima, procitaju s kim imaju posla... Bez ikakvih ocena, samo kako je tekao biznis i sl...
ja sam ovo tek sad skontao, haos!nebojsak wrote:Fora je u tome da je i do sada bilo mešanja, u sistemu sa 2 konstante, ljudi su trpali đitre u opremu i obrnuto. Tek sad će biti ludilo.Funkomat wrote:Isti tuks. Koga zanima pogledace i jedno i drugo.nebojsak wrote: Btw, i meni je bilo zgodnije dok je na KP komplet oprema bila na jednom mestu.![]()
pa nije sjajno, ali ne vidim drugi nacin. Ovako kad je bar napisano, ljudi koji citaju mogu da izvale da li je u pitanju neko nalupao gluposti, ili se stvarno opekao o nekog idiJota.Guitar_thrill wrote:a nije to bas tako sjajno, mi smo poznati po tome da volimo da napljujemo svakoga bez osnova, kao i sad da je Shady ukrao onaj bas ili sta vec, ili onda za Dragana iz Indjije znam da je isto bilo neke price....ima prevara, ali je ljudi cesto vide i tamo gde je nema, pa bi verovatno nasatao opsti haos gde svako svakoga pljuje itdmislim_stvarno wrote:ili najjednostavnije kad bi dodali rivjue o svakom prodavcu. Pa koga ne mrzi da pise, napise dobre ili lose stvari, a ljudi koje zanima, procitaju s kim imaju posla... Bez ikakvih ocena, samo kako je tekao biznis i sl...![]()
Joey Sartiani wrote: Znaci MNOOOGO GLUPA IDEJA!
Znaci mnogo glup potez KP..... Ovako ima manje stvari da se prodaju, ljudi ima manje stvari da nadju!
znaci mnogo glup potez, daj vlast narodu
Guitar_thrill wrote:a nije to bas tako sjajno, mi smo poznati po tome da volimo da napljujemo svakoga bez osnova, kao i sad da je Shady ukrao onaj bas ili sta vec, ili onda za Dragana iz Indjije znam da je isto bilo neke price....ima prevara, ali je ljudi cesto vide i tamo gde je nema, pa bi verovatno nasatao opsti haos gde svako svakoga pljuje itdmislim_stvarno wrote:ili najjednostavnije kad bi dodali rivjue o svakom prodavcu. Pa koga ne mrzi da pise, napise dobre ili lose stvari, a ljudi koje zanima, procitaju s kim imaju posla... Bez ikakvih ocena, samo kako je tekao biznis i sl...
nedoblogJoey Sartiani wrote: Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Sartijaniji
mislim_stvarno wrote:pa nije sjajno, ali ne vidim drugi nacin. Ovako kad je bar napisano, ljudi koji citaju mogu da izvale da li je u pitanju neko nalupao gluposti, ili se stvarno opekao o nekog idiJota.Guitar_thrill wrote:a nije to bas tako sjajno, mi smo poznati po tome da volimo da napljujemo svakoga bez osnova, kao i sad da je Shady ukrao onaj bas ili sta vec, ili onda za Dragana iz Indjije znam da je isto bilo neke price....ima prevara, ali je ljudi cesto vide i tamo gde je nema, pa bi verovatno nasatao opsti haos gde svako svakoga pljuje itdmislim_stvarno wrote:ili najjednostavnije kad bi dodali rivjue o svakom prodavcu. Pa koga ne mrzi da pise, napise dobre ili lose stvari, a ljudi koje zanima, procitaju s kim imaju posla... Bez ikakvih ocena, samo kako je tekao biznis i sl...![]()
Mislim, nece biti isto ako neko napise, prodavao je ibaneza rg350, istog kao meni ukradenog, a kad sam mu to rekao, nije hteo da mi da serijski broj, i kad neko napise, iscimao me je da dodjem do leskovca da bi onda rekao da mu se ne isplati da prodaje po dogovorenoj ceni, nego da mora skuplje da mi proda, mislim, laz je laz, dal' se prenosi od usta do usta, ili preko neta isti q
Zasto DRAKULE, zasto mnozina?JOS UVEK VERUJEMO U ZMAJEVE DRAKULE
nebojsak wrote:nedoblogJoey Sartiani wrote: Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Sartijaniji
Joey Sartiani wrote: Tvoj post je prijavljen
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest