Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
taj fazon. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
E super, drago mi je da si uspeo da spakujes sve, bez pravljenja/trazenja veceg kofera. Kao sto kazes - barem dok G.A.S. ponovo ne udari.
Elem, update koji ovde pripada. Napravio sam i footswitch koji sluzi za tap tempo (mono jack -> taster koji je "otvoren" u nepritisnutom stanju), i radi sve bez greske.
Gitara -> Wah-> RC Booster sa 18V modom (pravio kolega forumas acikast) -> Amp input ; Zoom G3 u FX loop-u pojacala. Sto ga vise sviram sve mi se vise svidja, samo da vidimo kako ce na svirci da se pokaze.

Elem, update koji ovde pripada. Napravio sam i footswitch koji sluzi za tap tempo (mono jack -> taster koji je "otvoren" u nepritisnutom stanju), i radi sve bez greske.

Gitara -> Wah-> RC Booster sa 18V modom (pravio kolega forumas acikast) -> Amp input ; Zoom G3 u FX loop-u pojacala. Sto ga vise sviram sve mi se vise svidja, samo da vidimo kako ce na svirci da se pokaze.

Ne znam da li se racuna u lanac (ne treba mi vise u ovom trenutku) posto je ovaj zuti 2 u 1 pa ponekad ide
a ponekad samo
. Rekli su mi kuci ako budem dobar i naucim da sviram kupice mi jos neku.

Evo i mog lanca
Presao sam na akusticnu
Presao sam na akusticnu

nemanjavelimirovic wrote: Big maff zakon.Davide, danke josh jednom

nema bodra bez mafa. ili dva
To ono kad ljudi pricaju sta bi svaki gitarista trebao da ima.. zice na gitari i big mafa.
Ljudi pomozite, nestale mi pedale.
Trebaju ti direkt linkovi sa photobucketa (desni klip pa copy image location)
Ma tako nesto sam i uradio, sto se mene tice kako radi slobodno su umesto photobucket mogli da ga nazovu po srpski fotokita. Sad cu da probam ponovo, al cu da nagruvam postova (uglavnom praznih
) na MF.

- rock action
Lol, ti nikad ne razocaras.
Mislim da je krajnje vreme da predjes na neki nadrkani looper/switcher, a ovo ludilo potrpas u neki rack sa vise polica i cao.

Mislim da je krajnje vreme da predjes na neki nadrkani looper/switcher, a ovo ludilo potrpas u neki rack sa vise polica i cao.

- rock action
nabacicu cipelice za stepovanje 

Imam klasicnog big mafa vec 2-3 godine. Volim sve gitariste koji ga koriste, sve pesme u kojima se cuje, ali ja nikako da se pomirim s njim. Probao sam sve kombinacije i sa raznim pojacalima i gitarama i nikako. Voleo bih da je malo transparentniji i malo manje gejna. Dali je to moguce nekom modifikacijomFunkomat wrote:nemanjavelimirovic wrote: Big maff zakon.Davide, danke josh jednom
![]()
nema bodra bez mafa. ili dva
To ono kad ljudi pricaju sta bi svaki gitarista trebao da ima.. zice na gitari i big mafa.
Evo sta je trenutno aktuelno

rotovajb - vemi - gcb95f - fl9 - eq - triangle muff - pitchblack - carbon copy - digidilej (imam jos nekoliko dilejeva od kojih je po zvuku digi verovatno najlosiji, ali kako sam se navikao na tap temo, nema mi nazad..)
bilo bi lepo uloziti u harwire dilej.
i zmijski kais, naravno.

rotovajb - vemi - gcb95f - fl9 - eq - triangle muff - pitchblack - carbon copy - digidilej (imam jos nekoliko dilejeva od kojih je po zvuku digi verovatno najlosiji, ali kako sam se navikao na tap temo, nema mi nazad..)
bilo bi lepo uloziti u harwire dilej.
i zmijski kais, naravno.