Cortex wrote:Uzimaj dok nisu pre tebe uzeli forumasi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cortex wrote:Uzimaj dok nisu pre tebe uzeli forumasi
superobjektivno, +jesnemanjavelimirovic wrote: Steal bi bio da je tako oko 200-220e. Ovako je prosek.
Cortex wrote:pa dobro, daje covek i stari bridge uz njega i uradjen je nut od kosti i nivelisani pragovi + kofer, po meni jeste steal. ali jbg ne kupuju svi po Nemanja cenama
Pa ako je ta logika, onda Squier it is!Cortex wrote:ko zna sta ce covek svirati za godinu-dve kome ce onda da proda Mayu daj nemoj da zezas covece
U slucaju da mislis na teisco, zestoko ga precera.Skoro je neko kupio Teisto za 120e?...Peca cini mi se. Ta gitara je po svim pitanjima bolja od bilo kog skvajera...![]()
-uzi vratnemanjavelimirovic wrote: edit: evo mnogo boljeg strata za manje para, samo treba srediti srednji magnet, koji po meni i ne mora da sljaka (mrzim pozicije 2 i 4 na stratu)..![]()
http://www.kupujemprodajem.com/Maya-mad ... d=39548454
Te Maye nisu nikada bili dobri instrumenti, IMO. Sada je to valjda ok da se zema jer je "odležalo", pa rade mnogo bolje.nemanjavelimirovic wrote:Ja cu uvek rado dati malko vise para za neki stari dobri instrument ili za neki noviji za koji znam da je dobar nego pretplatiti Kineske gitare.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest