tyler durden wrote:Naravno da ne treba. Ali i ako je kupiš, onda ti nisi normalan. Ali ne vidim kako je on tebe prevario ako je od početka stajala ta cena? Ako u ovo doba ne možeš da se informišeš o tome što kupuješ, onda mislim stvarno....tako da kako ja vidim lik ne vara ljude, samo precenjuje stvari. A to nije prevara. Onaj ko hoće da da toliko para, neka da (i ako i ja smatram da je to nenormalno i nikada ne bi dao), ali to što traži previše para za neke stvari, nije varanje, njegovo pravo. Budala je taj koji kupi polovnu stvar za iste pare koliko košta nova....Funkomat wrote:Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara?tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....
Bravo tyler ja ovo pricam daaaanima ali eto izgleda da je istina ono o IQ kada smo ucili na faksu

E sad i to da je taj LUD BUDALA i sl sto je kupio je diskutabilno...nesto sam objasnio u mojim postovima nesto nisam.....
E a bas glupos to si se javio ti pametan (stvarno mislim) ja bas uzivao sa ovima iz Laze ovde!
Usavrsavam se za praksu hihi!