prijavis ga za maltretiranjekomil wrote:Stavim danas u oglase Peavey pojačalo, i lik mi ladno samouvereno nudi u zamenu taxi radio stanicu. A kad na poruke tog tipa ne odgovoriš, ispadne haos..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
prijavis ga za maltretiranjekomil wrote:Stavim danas u oglase Peavey pojačalo, i lik mi ladno samouvereno nudi u zamenu taxi radio stanicu. A kad na poruke tog tipa ne odgovoriš, ispadne haos..
da je manja cena, okej...ovako je mnogo
Da si američanin, ne bi to mislioMilanares wrote:Ovo USA na podmetacima upropasti sve ...
mislim_stvarno wrote:Da si američanin, ne bi to mislioMilanares wrote:Ovo USA na podmetacima upropasti sve ...
što se samih stočića tiče, meni su oba totalni kičeraj, samo što je skalin bolje uradjen
A da pise Srbija sav bih se istopio ...mislim_stvarno wrote:Da si američanin, ne bi to mislioMilanares wrote:Ovo USA na podmetacima upropasti sve ...![]()
naginjem ka slaganju sa tobom ovdemajtimika wrote:covek koiko god da je dobar majstor je nevidjeni ljakse pa mos ga j***t
hocu da kazem da su drugaciji od nas, kod nas bi svi bili najsrecniji da zapale odavde, nesto ne verujem da je tamo takvo raspolozenje.Milanares wrote:A da pise Srbija sav bih se istopio ...mislim_stvarno wrote:Da si američanin, ne bi to mislioMilanares wrote:Ovo USA na podmetacima upropasti sve ...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest