Kod mene je na koriscenju Boss PH-1r i sad kad treba da ga vratim javlja mi se vec ta "no phaser" patnjica

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Onda potpuno kapiras o cemu pricam.Milanares wrote:javlja mi se vec ta "no phaser" patnjica
Ako se ne varam to je Dušan "Fish" iz Novog Sada , i ja sam pazario njegov 45/90 Uniphase i prezadovoljan samBaba Slim wrote:klon MXR Phase 90 (Script verzija), koji je pravio nas cenjeni kolega forumas, graditelj pedala - whosyourdaddy. Nekim cudnim kupujem-prodajem-putevima-gospodnjim™ je taj phaser zavrsio kod mog drugara pre par godina, i secam se da sam ga koristio na par svirki dok je bio kod mene na cisto informativnom isprobavanju - i bio sam odusevljen kako radi.
Ako ti znači mogu da ti pošaljem TR-7 pa probaj na miru.tommytigh77 wrote:Gagi, hvala na opisu. Ako mu je Leslie tanak, onda ništa, bolje da planiram zaseban vibe i/ili tremolo.
Da li zna neko da li ima kod nas da se kupi?Gorf wrote:Da, da... za malo više para, verovatno ima Strymon ili Hardwire - Supernatural
Gagi, hvala od srca, ali ima još puuuno da se čeka dok dođe vibe i tremolo na red za nabavku. Kontam da ima u Mitrosu ili u Artistu da se proba, pa te svakako neću cimati za toliko, ali je svakako lepa stvar, i retka, u današnje vreme susresti se sa takvom dobrom voljom i drugarskim stavom, kao što sam i Baba Slimu ovde rekao jednom sličnom prilikom.Gagi wrote:tommytigh77 wrote:Ako ti znači mogu da ti pošaljem TR-7 pa probaj na miru.
Sve da pitam kako radi tap tempo na Flash Back-u? Da li je princip kao kod Line 6?
Meni je recimo taj citav "audio tap" princip mana, jer to znaci da nema korekcije tempa u toku sviranja, a da pri tome ne prestanes da sviras, i da samim tim nestanes iz pesme.tommytigh77 wrote:Dobra vest je da, dok ga držiš pritisnutim i zadaješ tempo, pedala ide u ''mute'', dakle ne čuje se to trzanje kojim zadaješ tempo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest