Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Захваљујем 

Kako si zadovoljan Joyo Stimerom? Kapiram da bi trebao da bude kopija Korg Pitchblack-a, pa bih te zamolio da kazes kako se ponasa - brzina, preciznost? Hvala unapred.Lucky82 wrote:Mali update. Uz malo cimanja, napravio sam novi pedalboard i dodao u medjuvremenu Hardwire SC-2 i Marjanovo napajanje.Spoiler:

U pravu si. To je potpuna kopija Korg-a. Poseduje sve iste funkcije kao i Korg. Kuciste metalno i jako kao tenk.Baba Slim wrote:
Kako si zadovoljan Joyo Stimerom? Kapiram da bi trebao da bude kopija Korg Pitchblack-a, pa bih te zamolio da kazes kako se ponasa - brzina, preciznost? Hvala unapred.
Meni radi ok. Jeste malo sporiji od nekih stimera koje sam imao ranije, ali je to zanemarljivo.
Ja sam ga poredio sa Boss-ovim TU-3 stimerom, i po preciznosti su bili isti.
Trenutno je niz efekata skroman ali mogu da postignem sve sto mi je potrebno:
Gitara->Ibanez fuzzwah->RR Custom Rat->Zoom G3->Pojacalo
Uskoro cu dodati kompresor (modifikovani grey Ross) i Jen Crybaby (crveni fasel) u niz i to je to.
Gitara->Ibanez fuzzwah->RR Custom Rat->Zoom G3->Pojacalo
Uskoro cu dodati kompresor (modifikovani grey Ross) i Jen Crybaby (crveni fasel) u niz i to je to.
E pa drugari, posto je trenutno neka frka sa lovom, Nova System mora da ide na dobos (po drugi put
), pa se opet preslo na pedale:

Wah - TU300 - MXR Phase 90 klon by whosyourdaddy - RC Booster klon by acikast - amp
U FX loopu je 3-u-1 projekat koji sam poceo preko godinu dana (prvobitno zamisljen kao 4-u-1: comp, boost, chorus, delay, pa sam batalio comp), ali sam tad sagoreo i batalio...
Ovom prilikom se zahvaljujem kolegi forumasu acikast koji je imao volje i strpljenja da ispravi moje brljotine i spakuje ove efekte kako sam hteo... Prvo ide Little Angel chorus, pa AMZ Mosfet Boost, pa Deep Blue delay, a cetvrti prekidac menja izmedju 2 mix kontrole dileja - nekad treba jaci mix a nekad slabiji, pa eto elegantnog resenja kad vec ne moze expression pedala. 

Wah - TU300 - MXR Phase 90 klon by whosyourdaddy - RC Booster klon by acikast - amp
U FX loopu je 3-u-1 projekat koji sam poceo preko godinu dana (prvobitno zamisljen kao 4-u-1: comp, boost, chorus, delay, pa sam batalio comp), ali sam tad sagoreo i batalio...

Ti si car. Ostani na pedalama. Jebes procesor.

Bože, kako je za sreću malo potrebno.....stiglo kući i to je!

- tommytigh77

Maločas probah, pa to melje kao oni debeli talasi na Pacafiku...ludilo...
odlican izbor.
Cestitke...znao sam da ces kad -tad kupiti pravu VIBE pedalu 

Pozz, jbg. valjda sam pogodio kako treba !!!???
jesi.. Johnson, digitech... T.C.. super..