A inace jel ti je rekao koja je cena?jawohl wrote:
Pitao sam ga gde je napravljena. Odgovorio "USA, papire nemam takvu sam je i ja kupio", vec par dana cekam na odgovor zasto su slova kriva![]()
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Ne, nisam ga ni pitao i samo mi je tu jednu poruku poslao.bg011 wrote:A inace jel ti je rekao koja je cena?jawohl wrote:
Pitao sam ga gde je napravljena. Odgovorio "USA, papire nemam takvu sam je i ja kupio", vec par dana cekam na odgovor zasto su slova kriva![]()
- alucard_earl
Ljubisa ,stari vuk,se polako probija i na youtube vode...Covece,ne mogu da prestanem da se smejem...
http://www.youtube.com/watch?v=Dm2iQwKHyvQ
"Snimano sa malim Aster pojacalom tako da mozete zamisliti kako tek zvuci sa Marshallom "
Ljube,care,mog'o si je nastimat barem pred snimanje...

http://www.youtube.com/watch?v=Dm2iQwKHyvQ
"Snimano sa malim Aster pojacalom tako da mozete zamisliti kako tek zvuci sa Marshallom "

Ljube,care,mog'o si je nastimat barem pred snimanje...

Jel imao mozda neko iskustva sa kupovinom gitarica iz hrvatske?
Jesam jajawohl wrote:Jel imao mozda neko iskustva sa kupovinom gitarica iz hrvatske?

a carina i te gluposti?
ma jok, ja sam letos isao n aletovanje u hr i poneo drugaru da proba gitaru sto sam radio, njemu se svidela pa sam mu je i poklonio, kad sam ulazio rekao sam da imam da prijavim gitaru, reko idem malo do drugara da svirkamo, on kaze jeli tvoja, ja reko jeste, on kaze prolazi i to ti je sve , da napomenem da su tad vec bili usli u eu
ma mislim na kurirske sluzbe, ne bih licno isao do hrvatske. ja sam ljubavnik ne putnik

Ma sve moze samo je pitanje koliko je isplativo i da li ce druga strana hteti da posalje u inostranstvo. Slanje paketa u inostranstvo nije isto kao medjugradsko, iziskuje mnogo bolje i kvalitetnije pakovanje sto povlaci sa sobom i finansijski trosak, pa samo slanje isto kosta mnogo vise, pa kad(i ako) ti stigne gitara troskovi carine(ako carinici ustanu na levu nogu neces se dobro provesti), porez... Postoji velika verovatnoca da na cenu gitare platis + onih 60e sto je ApplePie dao za put i mali gusht, a velika prednost toga je sto mozes i da probas ono sto planiras da kupis, a jos veca prednost je, ako ides sa drugarom, provod. Svratite negde na pivo, dva... mozda vas krene, pa onda jos koje, pa nesto malo pojedete pa onda zalijete jos kojim pivom, pa ostanete do uvece da, kad ste vec tu da izadjete malo u grad, pa jos koja tura... popijete sve pare namenjene za kupovinu gitare, vratite se kuci, umorni i iscrpljeni, mamurni... Znam, bezveze je, pare su potrosene, gitara nije kupljena ali bili bi bogatiji za jedno veliko iskustvo i imali bi sta da pricate deci i unucima. 

Iz Slovenije, npr Bolha.com (u prevodu, buvljak) da ti neko pošalje gitaru košta 26 €.. A posle carina i porezi čista lutrija. I u Sloveniju sam slao ortaka po jednog mog JEM-a, provod uvek zagarantovan a to je priceless 

pasos mi je istekao pre 5 god i ne planiram da se drkam oko toga trenutno radije bih platio nekome tih 60e il kako vec elem nebitno
~ ~ ~
"Akustične aktivne bas gitare", ručni rad, po narudžbini:
http://www.kupujemprodajem.com/akustica ... d=22125168
Čudne neke sprave. Oglašivač bi bolje učinio da je umesto nesuvisle reklame dao bar kratko objašnjenje za nas koji pojma nemamo o čemu se radi, a znati smo željni...
"Akustične aktivne bas gitare", ručni rad, po narudžbini:
http://www.kupujemprodajem.com/akustica ... d=22125168
Čudne neke sprave. Oglašivač bi bolje učinio da je umesto nesuvisle reklame dao bar kratko objašnjenje za nas koji pojma nemamo o čemu se radi, a znati smo željni...
Hehehe ko zna o cemu se radi...itd
Inace dve negativne ocene,od tri
Inace dve negativne ocene,od tri