Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
O.o

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by O.o » 15 Jan 2011, 01:26

ja izvinjavam za off ovo je najprometnji topic pa reko da pitam ovde da ne otvaram novi posto je hitno :)

gde ima hss pickguardova kod nas a da nije onaj besni iz mitros za 6000 dinara?

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 01:37

Funkomat wrote:I ja matori. Video si i sam da sam izbacio fejzer. Moguce da cu uskoro probati i bez waha da vidim kako ide. :)
Pa, sada kad razmislim, ni ja ga ne koristim previše trenutno u svirci, barem ne sa cover ekipom. Tačno bih mogao i bez njega...

Ideja! :idea: Mogao bih da napravim jedan novi, poseban setup za cover bend, a ovaj full size da ostavim za autorsku priču... To je to. :lol:
Funkomat wrote:... a kad pomislim da sam pre samo par godina koristi ovo http://img193.imageshack.us/i/pedalboard.jpg/
Bas sam bio kreten. :D
Hmmm... ovo nešto na moj račun? :palica: :lol: :ziveli:
Last edited by Baba Slim on 15 Jan 2011, 01:39, edited 1 time in total.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2011, 01:38

sinisake wrote:Da li mi treba jos jedan drajv? Da li mi treba jos jedan drajv? :mrgreen:
treba ti definitivno :ziveli: Ja zadovoljan apsolutno sa tom pedalom :D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 15 Jan 2011, 01:40

Uh... cuti... :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2011, 01:42

sinisake wrote:Uh... cuti... :mrgreen:
Ma 25Evra se potrose za jednu kupovinu u dragstoru, jbg...mislim nije to neka kinta....Spustish mu na 18e... :XD: :mrgreen: :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 15 Jan 2011, 01:45

Znam. Sutra cu da poradim na tome. :mrgreen: :ziveli:
Ako u medjuvremenu ne ode pedala... :lol:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 01:46

nemanjavelimirovic wrote:Spustish mu na 18e...
Reče momak u priči da je ne bi davao ispod 25, jer je i ovako smešna cifra. Što mislim da je razumno, meni bar. Jbt, pa samo uho-logo™ se može kupiti za te pare...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 01:51

Baba Slim wrote:
Funkomat wrote:I ja matori. Video si i sam da sam izbacio fejzer. Moguce da cu uskoro probati i bez waha da vidim kako ide. :)
Ideja! :idea: Mogao bih da napravim jedan novi, poseban setup za cover bend, a ovaj full size da ostavim za autorsku priču... To je to. :lol:
To bih i ja hteo ali mislim da bih tek onda bio kreten... ko bre ima dva borda...? :D
Ali ko ga jebe, dobra ideja u svakom slucaju. Taman imam duplikate :lol: vecine pedala koje bih koristio na oba borda. Svih sem stimera, zapravo. Mozda bih mogao uzeti gitar fetish stimer. :hide:
To je to. :lol:
To je sledece sto pravimo matori. :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2011, 01:55

Baba Slim wrote:
nemanjavelimirovic wrote:Spustish mu na 18e...
Reče momak u priči da je ne bi davao ispod 25, jer je i ovako smešna cifra. Što mislim da je razumno, meni bar. Jbt, pa samo uho-logo™ se može kupiti za te pare...
Ma salio sam se, poshto ja recimo uvek ponudim makar malkice manje od cene, pa ako ne pristane kupim za tu cenu koju kaze jer ne bih ni zvao da necu da kupim, al opet shto da ne i mene su pitali i spustao sam cenu puno puta....sve je to kul... :) :ziveli: U ovom slucaju sam se samo nasalio jer sam ja moju platio 35 i to mi je bila super cena.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 02:00

@Nemanja - ma ok sve, nego čisto sam pomenuo jer sam se setio razgovora... :ziveli: Dolaziš na svirku možda? Mi krećemo iz NS negde oko pola 8...

@Funk - Nećeš mi verovati, ali... Sad pokušavam da čitam ovo sranje za fax, i gledam u prokleti pedalboard i razmišljam jednog sekunda - ma koji će mi tuki dodatni setap, bio bih totalni kreten što ti reče, a sledeće sekunde kontam - jbg, al' bi to bilo strava... :facepalm: :lol: Is there a doctor in tha house? Anyone?! Please, help me...

A već mi se mota po glavi, ako bih zaista to radio, onda bih za većinu stvari pokupovao/napravio jeftinije varijante... :lol: I obavezno bih alu kofer, recimo kao tvoj ako nađem, ali bih sigurno pokušao da napravim da se skida prokleti poklopac. :)

Gotovo, plan je napravljen. :lol:

:facepalm: :krstise: ::ranting:: at myself...
Last edited by Baba Slim on 15 Jan 2011, 02:04, edited 1 time in total.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 15 Jan 2011, 02:02

Ma da, bre, kakvo spustanje cene...bilo bi sramota, stvarno... :mrgreen:

Jes malo mutnjikava ova pedala, al' to bi mi i trebalo za szolo... :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2011, 02:08

Baba Slim wrote:@Nemanja - ma ok sve, nego čisto sam pomenuo jer sam se setio razgovora... :ziveli: Dolaziš na svirku možda? Mi krećemo iz NS negde oko pola 8...
Vidi matori, ja sam kontao oko pola 9 -9 svrnuti da posle tonske mozemo popiti neku cugu, kasnije ce biti uzasno guzva.... :)
jel svirate i neshto ono "gitarski" tipa neshto alternativnije ili ono trip klasika klupska svirka? Cisto pitam da znam koga od mojih da cimnem da svrne da vas cuje malo (ima gi razni - punkeri, Mjetalhedi, indi, poperi i sl.... :mrgreen: ) - baci PP

Ontopic:
sinisake wrote:Ma da, bre, kakvo spustanje cene...bilo bi sramota, stvarno... :mrgreen:

Jes malo mutnjikava ova pedala, al' to bi mi i trebalo za szolo... :mrgreen:
Nije mutnjikava. :ziveli:
Last edited by nemanjavelimirovic on 15 Jan 2011, 02:11, edited 2 times in total.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 02:09

pp da ne off-topic-ujemo...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2011, 02:10

Baba Slim wrote:pp da ne off-topic-ujemo...
to sam krenuo kucati... :ziveli:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 15 Jan 2011, 02:51

nemanjavelimirovic wrote:
Joey Sartiani wrote:
MetalFunk wrote:Obecao ti je nesto na rate.
:1: + skinuo cenu, plus pomogao mi da uvaljam moju staru gitaru za 200e vise! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Shady je car.....treba da se druzite vise sa njim a ne da ga pljujete!
A nikada nisi posumljao da mu ti bash trebash da bi ispao ok pred ocima ostalih koji su ga ovde isprozivali?
"Alatke" su korisne stvari. :ziveli:

Poshto me smara vishe iskreno ovo, a zanima me ova tema (ne da gledam svaki drugi post o Shejdi-ju) evo ovako: Shejdi je trgovac ko i svaki drugi i pokusava da izvuce lovu tamo gde moze. TO je ok. Na ovom forumu sa druge strane gledano, nema mesta takvima jer ovakve teme sluze da bi se upravo vi, mladji, na neki nacin upozorili da roba ima svoju cenu i da neke stvari mogu za dosta manje novca da se kupe. Takodje ova tema sluzi da bi mi, jelte, malko stariji razmenili iskustva o opremi koju nikada nismo posedovali a mozda bi je isprobali...Ne kazem da je doticni nekog zeznuo, barem se ne secam da se neko nesto zalio (ne racunam one nonsense oko aukcija), ali cene su mu malko preterane u odnosu na radnje i to je osnovna stvar zezanja na temu njegovih oglasa.
Sa druge strane Joey, pocinjejes opet da zauzimash vreme i mesto sa tom pricom, naravno za sebe ces ti uvek biti u pravu i to je ok kad si siguran i stojis iza svojih stavova cvrsto, samo potrebno ti je jos nekoliko godinica i iskustva da bi spoznao zdravu komunikaciju sa ljudima, cak i na forumu, a verujem i uzivo. Chill out, niko te ne mrzi, samo si mlad i ponekad smeshan/simpatican sa zustrim izjavama i nastavljanjem u nedogled dok neko ko ti se iole suprostavio ili se jednostavno zajebava sa tobom ne odustane, jer shvati da je to cist gubitak vremena.
Dakle - ostavite se vishe te priche - bilo bi lepo ovako...ja recimo okacim oglas gosn' Shejdija, naprimer kao shto sam pitao za highway strat shto je 680Evra ako je 700 u radnji iliti 650 na Thomannu...On se pojavi i kaze...to je zbog: tog i tog. Mi kazemo argumentovano ono shto mislimo, on kaze ako ima argument ono shto misli i to je jedna uljudna i kvalitetna komunikacija...ovako sve postaje da lici na pijacu i ja pozivam Admin-e da ovo zakljucaju ako se nastavi ovim glupavim pijacarskim tempom jer je tema izgubila smisao.
:ziveli:

Studenticu ne kenjaj jer sam stariji od tebe, sta seres?
Stavljao si klipove i video sam te a ti mene nisi i odkuda tebi pravo da za nekog pricas da je mladji od tebe??
Pa kao mi stariji ovo ono - aj ne seri molim te - kratko i jasno!

Locked