gde ima hss pickguardova kod nas a da nije onaj besni iz mitros za 6000 dinara?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa, sada kad razmislim, ni ja ga ne koristim previše trenutno u svirci, barem ne sa cover ekipom. Tačno bih mogao i bez njega...Funkomat wrote:I ja matori. Video si i sam da sam izbacio fejzer. Moguce da cu uskoro probati i bez waha da vidim kako ide.
Hmmm... ovo nešto na moj račun?Funkomat wrote:... a kad pomislim da sam pre samo par godina koristi ovo http://img193.imageshack.us/i/pedalboard.jpg/
Bas sam bio kreten.
treba ti definitivnosinisake wrote:Da li mi treba jos jedan drajv? Da li mi treba jos jedan drajv?
Ma 25Evra se potrose za jednu kupovinu u dragstoru, jbg...mislim nije to neka kinta....Spustish mu na 18e...sinisake wrote:Uh... cuti...
Reče momak u priči da je ne bi davao ispod 25, jer je i ovako smešna cifra. Što mislim da je razumno, meni bar. Jbt, pa samo uho-logo™ se može kupiti za te pare...nemanjavelimirovic wrote:Spustish mu na 18e...
To bih i ja hteo ali mislim da bih tek onda bio kreten... ko bre ima dva borda...?Baba Slim wrote:Ideja!Funkomat wrote:I ja matori. Video si i sam da sam izbacio fejzer. Moguce da cu uskoro probati i bez waha da vidim kako ide.Mogao bih da napravim jedan novi, poseban setup za cover bend, a ovaj full size da ostavim za autorsku priču... To je to.
![]()
Ma salio sam se, poshto ja recimo uvek ponudim makar malkice manje od cene, pa ako ne pristane kupim za tu cenu koju kaze jer ne bih ni zvao da necu da kupim, al opet shto da ne i mene su pitali i spustao sam cenu puno puta....sve je to kul...Baba Slim wrote:Reče momak u priči da je ne bi davao ispod 25, jer je i ovako smešna cifra. Što mislim da je razumno, meni bar. Jbt, pa samo uho-logo™ se može kupiti za te pare...nemanjavelimirovic wrote:Spustish mu na 18e...
Vidi matori, ja sam kontao oko pola 9 -9 svrnuti da posle tonske mozemo popiti neku cugu, kasnije ce biti uzasno guzva....Baba Slim wrote:@Nemanja - ma ok sve, nego čisto sam pomenuo jer sam se setio razgovora...Dolaziš na svirku možda? Mi krećemo iz NS negde oko pola 8...
Nije mutnjikava.sinisake wrote:Ma da, bre, kakvo spustanje cene...bilo bi sramota, stvarno...![]()
Jes malo mutnjikava ova pedala, al' to bi mi i trebalo za szolo...
to sam krenuo kucati...Baba Slim wrote:pp da ne off-topic-ujemo...
nemanjavelimirovic wrote:A nikada nisi posumljao da mu ti bash trebash da bi ispao ok pred ocima ostalih koji su ga ovde isprozivali?Joey Sartiani wrote:MetalFunk wrote:Obecao ti je nesto na rate.+ skinuo cenu, plus pomogao mi da uvaljam moju staru gitaru za 200e vise!
![]()
![]()
![]()
Shady je car.....treba da se druzite vise sa njim a ne da ga pljujete!
"Alatke" su korisne stvari.![]()
Poshto me smara vishe iskreno ovo, a zanima me ova tema (ne da gledam svaki drugi post o Shejdi-ju) evo ovako: Shejdi je trgovac ko i svaki drugi i pokusava da izvuce lovu tamo gde moze. TO je ok. Na ovom forumu sa druge strane gledano, nema mesta takvima jer ovakve teme sluze da bi se upravo vi, mladji, na neki nacin upozorili da roba ima svoju cenu i da neke stvari mogu za dosta manje novca da se kupe. Takodje ova tema sluzi da bi mi, jelte, malko stariji razmenili iskustva o opremi koju nikada nismo posedovali a mozda bi je isprobali...Ne kazem da je doticni nekog zeznuo, barem se ne secam da se neko nesto zalio (ne racunam one nonsense oko aukcija), ali cene su mu malko preterane u odnosu na radnje i to je osnovna stvar zezanja na temu njegovih oglasa.
Sa druge strane Joey, pocinjejes opet da zauzimash vreme i mesto sa tom pricom, naravno za sebe ces ti uvek biti u pravu i to je ok kad si siguran i stojis iza svojih stavova cvrsto, samo potrebno ti je jos nekoliko godinica i iskustva da bi spoznao zdravu komunikaciju sa ljudima, cak i na forumu, a verujem i uzivo. Chill out, niko te ne mrzi, samo si mlad i ponekad smeshan/simpatican sa zustrim izjavama i nastavljanjem u nedogled dok neko ko ti se iole suprostavio ili se jednostavno zajebava sa tobom ne odustane, jer shvati da je to cist gubitak vremena.
Dakle - ostavite se vishe te priche - bilo bi lepo ovako...ja recimo okacim oglas gosn' Shejdija, naprimer kao shto sam pitao za highway strat shto je 680Evra ako je 700 u radnji iliti 650 na Thomannu...On se pojavi i kaze...to je zbog: tog i tog. Mi kazemo argumentovano ono shto mislimo, on kaze ako ima argument ono shto misli i to je jedna uljudna i kvalitetna komunikacija...ovako sve postaje da lici na pijacu i ja pozivam Admin-e da ovo zakljucaju ako se nastavi ovim glupavim pijacarskim tempom jer je tema izgubila smisao.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest