Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
vidi se da je smirglan top, negde je skinuo dublje od furnira. Lepo kaze hand-made 

A i sto je pouzdan hardver.....katastrofa.Ta gitara je bila pravi kosmar.Verujem da je to i ostala...Floyd?Ha,i sad se najezim 

covek ima 38 pozitivnih ocena, strasno
i zasto sad ne pises administratorima kupujemprodajem i kazes im da je prevara u pokusaju, posaljes im slike gitare, sigurno ih imas jos, pa nek oni odluce sta ce da rade, mozda, moooozda i obrisu oglas nikad se ne zna, valjalo bi bar probati
i zasto sad ne pises administratorima kupujemprodajem i kazes im da je prevara u pokusaju, posaljes im slike gitare, sigurno ih imas jos, pa nek oni odluce sta ce da rade, mozda, moooozda i obrisu oglas nikad se ne zna, valjalo bi bar probati
Cortex wrote:covek ima 38 pozitivnih ocena, strasno

- sirac-šunka
- vragolan
Pa prijavi ga, ako je sto posto taj Aster.
- mislim_stvarno
To onaj lik sto valja replike... Nemanjavelimirovic je imao problem sa njim i nekom maskom za strata (cini mi se da mu je zbog toga dao negativnu ocenu, a gde je ta ocena sada???). Ja sam ga upoznao kad sam isao da probam neki ibanez lp... Pun mu je likovni studio nekih bzvz gitara koje sklapa i rasklapa, navodno mu burazer salje te gitare iz inostranstva... Sumnjiva roba u najboljem slucaju...
A koliko ce ta prijava da pomogne,blokirace mu nalog,napravice drugi i sve ispocetka.Mene je letos lik zajebao u trampi.Menjao sam bongose za pedalu koju nikad nije poslao.A potvrdio je da su mu stigli moji bongosi i od tada je nedostupan.Ja ga prijavim adminima na KP,oni mu blokirali nalog i meni su poslali u pdf-u par dokumenata za tuzbu.I vise od toga ne mogu da pomognu.Na kraju sam odustao.Vrednost je bila 5000 din,i svi su mi rekli da zaboravim na tuzbu.Ko zna i kada bi stigli na red,za 3 god. ?Eh...
Nemam ni jednu sliku,mozda ima drug neku.Gitara je bila kod mene na nalogu,pa je oglas istekao.Ovaj je verovatno zapamtio br. pa ga je tek par dana posle isteka zvao...
Nemam ni jednu sliku,mozda ima drug neku.Gitara je bila kod mene na nalogu,pa je oglas istekao.Ovaj je verovatno zapamtio br. pa ga je tek par dana posle isteka zvao...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa da, ofarbao je u crno, verovatno je slikar?mislim_stvarno wrote:To onaj lik sto valja replike... Nemanjavelimirovic je imao problem sa njim i nekom maskom za strata

Da nisi možda bongose slao za Novi Sad?Margos wrote:Mene je letos lik zajebao u trampi.Menjao sam bongose za pedalu koju nikad nije poslao.A potvrdio je da su mu stigli moji bongosi i od tada je nedostupan.
- rockozaurus
Ajde sto je sformirao cenu,koju ni Nedja i Trifun ne bi mogli zajedno,nego dalje u tekstu upozorava kako ne zeli da se cenjka,da odgovara na SMS,poruke,zamene i svakakve druge nacne normalnog ljudskog komuniciranja,itd.Ono;ili kupi(za 300e) ili umri!Kako neki ljudi nemaju lecka talenta za trgovinu a to bi da rade i to profesionalno!?Ja mu se ne bi javio nikad,samo zbog stila pisanja oglasa...
https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... er_id=7096
https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... er_id=7096
- alucard_earl
Hm @rockosaurus, znaš kako, ja dosta toga što je on napisao isto mislim
jedini razlog što to ne napišem u nekom oglasu je da ne bih tonom oterao nekog ko nije svestan koliki je KP zaista vašar i skup ludaka. SMS poruke mnogim daju ljudima utisak da su anonimni i zaštićeni a pritome nekim ljudima daju utisak moći
tj. da mogu da traže i pitaju šta god i kad god... "ako prođe - prođe". Ma nikad te ne bi pitali to isto preko tel razgovora, a da ne pričam uživo. Pitanje za moje pojačalo u 3 noću, jednom, ali više puta SMS-ovi oko ponoći koji mi probude dete (dobro, kriv sam što nisam isključio telefon). Posle nekog 5-og oglasa shvatiš koliko si vremena potrošio na desetine SMS smarača koji desetinama poruka pitaju za najbizarnije detalje, kad ne odgovoriš baš odmah šalju nove poruke, na kraju ponude toliko nerealno novca da to boli, a najčešće i ne nude novac nego nešto bzvz i to po pravilu na kraju cele prepiske. Zapravo, u praksi mi se par puta desilo da "kupac" odustane posle dan-dva porukanja - zbog neke činjenice koja je pisala u tekstu oglasa. Na kraju zaista imaš onaj gadan osećaj da je taj "kupac" to radio zezancije radi, a ti odvajao vreme na kucanje poruka od ono malo vremena druženja sa decom, prijateljima i sl. Mnogo je efikasnije čuti se telefonom.
p.s. Mogu da zamislim koliko je situacija gora za one koji prodaju tamo mnogo i često, ja samo povremeno nešto stavim.
Trifun je pogotovo old-news ali ponovo jaše i smešan je:
https://www.kupujemprodajem.com/Dynacor ... -oglas.htm

p.s. Mogu da zamislim koliko je situacija gora za one koji prodaju tamo mnogo i često, ja samo povremeno nešto stavim.
Ahahaha! Bilo je već o ovom liku. Pisao je o njemu neko iz Odžaka ko ga poznaje. Oglas je za pobedu!alucard_earl wrote:Evo jos jednog domaceg "majstora"![]()
https://www.kupujemprodajem.com/Les-Pau ... er_id=6901
Trifun je pogotovo old-news ali ponovo jaše i smešan je:
https://www.kupujemprodajem.com/Dynacor ... -oglas.htm
..Hvale mu dve kapice

Last edited by komil on 02 Dec 2013, 11:02, edited 1 time in total.

najbolje su mi poruke gde stoji samo cifra...naravno, sa uracunatim popustom od circa 50%. Ni cao, ni zdravo, ni znak pitanja, samo brojka

- alucard_earl
@komil,jeste za Novi Sad,Tama Swingstar.Sto pitas?Znas nesto?