groove wrote:Akademski gradjanin bi trebao da zna da se ne kaze "20 coveka" vec "20 ljudi"...pozdrav.

Ovo sam zaboravio da citiram

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
groove wrote:Akademski gradjanin bi trebao da zna da se ne kaze "20 coveka" vec "20 ljudi"...pozdrav.
Ako si zavrsio faks ne znaci da si inteligentniji i pametniji od nekih od nas. Kako da ja znam da ti mama i tata nisu sredili da zavrsis faks + znas li ti koliko inteligentnih i pametnih ljudi ne uspe da upise faks samo zato sto nemaju pare.Joey Sartiani wrote:2) Mozete vi da pricate sta hocete ja sam akademski gradjanin, zavrsio sam fakultet od vecine vas sa obrazovaniji, ovde su sve klinci i propali studenti i poneki matorac bluzijaner
Za koga su to pricali, akademski strucnjaku, valjalo bi da znas njegovo ime, nije on ONAJ!!!Joey Sartiani wrote:Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan.....
Daj link...Joey Sartiani wrote:PO ko jos po youtubu bre ima preko 8 miliona pregleda kako svira....
Joey Sartiani wrote:... A ZAPRAVO JA SE MACUJEM OVDE SA MIN 20 COVEKA...
Joey Sartiani wrote:1) Nisam klinac, stariji sam od vecine vas
Joey Sartiani wrote: Ne diraj me ne diram te, pogledaj me popreko i zaklacu te! (ako te sretnem na ulici)
Joey Sartiani wrote:Ma dovidjenja trolovi necu da vas hranim tako da vise ne odgovaram ponaosob svakom!
I da kaze se 20 coveka!
Vi mozete da pisete LjuCki itd i to je sad kao neka fora a nije fora reci 20 coveka! Pazi bogati.....
Ne kaze se ni DZipson i TELE pa vi to pricate!
Hahahah paz da necu da unajmim lektora da mi pregleda postove pre objave na ovaj forum, jer ovde se skupljaju nobelovci pa cu da se osramotim!
A ZASTO KADA DOKTORI NAUKA PISU KNJIGE UNAJMLJUJU LEKTORE?? Pa cekaj i oni su akademski gradjanini i to jos doktori i nobelovci pa opet UNAJME NEKOG DA IM PREGLEDA GRESKE KUCACKE, LAPSUSE I SLICNO?Znaci li i to da su oni glupi, neobrazovani ovakvi onakvi??? Ok ako jesu oni evo priznajem i ja sam!
Onaj tamo je ZAMENICA ZA RAZLIKU OD TEBE DOK SAM NEKADA DAVNO BIO SREDNJOSKOLAC BIO SAM NA REPUBLICKOM TAKMICENJU IZ GRAMATIKE TAKO DA NEMOJ TI KLINJOSU DA ZUJIS TU NESTO KAO MALA MUSICA, PRVO POSTIGNI SVE STO SAM JA POSTIGAO PA CU OBRACATI PAZNJU NA TVOJE RECI!
Dal rekao Pera je nesto uzeo, ili On je nesto uzeo isti djavo! ZAMENICE ZA TO I SLUZE BALAVANDERU SEKTASU SA PETAGRAMOM!
Kakvi ste triperi - ne bih ja nikoga klao - to je deviza samo, ali pesnice bi vec radile - vaspitno popravna mera za maloumne, nema druge tu kad se ne moze recima!
FAKULTET MOZE SVAKO DA UPISE I ZAVRSI, DRZAVNI FAX JE BESPLATAN, MENZA KOSTA 3000 DIN MOZDA I MANJE ZA CEO MESEC, DOM ZA CEO MESEC KOSTA 2500 DIN MOZDA I MANJE NE ZNAM SADA......AKO IMATE PARE ZA PEDALE IMALI BISTE I ZA OVO DA STE HTELI! Ali ne tamo treba da se uci ozbiljno a ne da se drndaju skvajeri ispija pivo i pista mozak na ispasu!
NEMOJ DA MI NEKO PRICA - ZA FAX TREBAJU PARE ITD - LICEMERI BRE ! AKO STVARNO HOCES DA ZAVRSIS FAX - UCI RIBO, UPADNI NA BUDZET, BUDI JEDAN OD NAJBOLJIH NA GRUPI, JEDI U MENZI STANUJ U DOMU, ZA VIKENDE RADI U KAFICU, UVECE SVIRAJ SA BENDOM ZA PARE, DOSTIGNI PROSEK 8,5 PA NAVISE PA IMAS KINTU OD FAKSA TJ STIPENDIJU, UCI JOS MALKO VISE PA PRIMAJ STIPENDIJU KAO 100 NAJBOLJIH STUDENATA IZ TOG GRADA ILI TAKO NESTO SLICNO, ZAPOSLI SE DA RADIS U STUDENTSKOJ NEKOJ ASOCIJACIJI, PARLAMENTU NEKADA SE TO PLACALO ITD ITD!
Ima tu 1000 mogucnosti, malo se izmucis (mada to je zezanje uvek bilo ko zna ) i posle si ziv covek ceo zivot!
ALI NE LAKSE JE BITI NEOBRAZOVAN, PUSTITI MOZAK NA ISPASU DRNDATI SKVAJERA I KUKUMAVCITI MA JA NISAM IMAO PARE ZA FAX ITD A MLOGO SAM JA PAMETAN BRE....
KO je hteo DA UCI taj je imao pare da ga zavrsi......Ne treba toliko para za fax kao sto se stvarno misli - TO SU MEHANIZMI ODBRANE - RACIONALIZACIJA, LENJIH I PRIGLUPIH LJUDI!
I evo opet pise ovaj post zbog vas (nekih) !
Inace ga ne bih ni pisao DA MI SE NISTE OBRATILI! Ali ocigledno je da nemate zivot, i da vam je psihicki zivot u teskoj krizi - aj idite kod psihologa, moze kod mene a moze i kod nekog kolege....Polako to je kod nas jos uvek tabu, ali docice americki fazon - kada ce to biti "normalno" i ne ispod casti pa ce da ga posecujete stalno kao zubara, a ne da se lecite sami nalivanjem alkohola i drndanjem skvajera
xspaceman wrote:![]()
[youtube]ym0_irSi6YI&feature=related[/youtube]Joey Sartiani wrote:
I evo opet pise ovaj post zbog vas (nekih) !
Inace ga ne bih ni pisao DA MI SE NISTE OBRATILI! Ali ocigledno je da nemate zivot, i da vam je psihicki zivot u teskoj krizi - aj idite kod psihologa, moze kod mene a moze i kod nekog kolege....Polako to je kod nas jos uvek tabu, ali docice americki fazon - kada ce to biti "normalno" i ne ispod casti pa ce da ga posecujete stalno kao zubara, a ne da se lecite sami nalivanjem alkohola i drndanjem skvajera
Joey Sartiani wrote: Ali ocigledno je da nemate zivot, i da vam je psihicki zivot u teskoj krizi - aj idite kod psihologa, moze kod mene a moze i kod nekog kolege....Polako to je kod nas jos uvek tabu, ali docice americki fazon - kada ce to biti "normalno" i ne ispod casti pa ce da ga posecujete stalno kao zubara, a ne da se lecite sami nalivanjem alkohola i drndanjem skvajera
sinisake wrote:Nisam za ban, u ovom slucaju.
Daj sinisake nemoj da si partibrejker!sinisake wrote:Nisam za ban, u ovom slucaju.
Joey Sartiani wrote:Daj sinisake nemoj da si partibrejker!sinisake wrote:Nisam za ban, u ovom slucaju.
MA to tebi obecao Shady neki strat na rate pa rekao malo da osvetlas obraz Sartijaniju koji je inace Shadyn klon!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma vidi se iz avijona sto bi rekli ostali!
p.s.i da kaze se 20 coveka , to sve zavisi u kom delu Srbije kako je propisano da se prica.....Evo sad sam gledao na jednom sajtu - http://www.pricajsrpski.com
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest