Pitanje u vezi sa Mitrosom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom
Aj sad kako da stanemo na kraj ovoj zajebanciji? Ja sam prošle godine još primetio da ovi iz mitrosa prave sniženja tako što ostave staru cenu a onda precrtaju neku nerealno veću cenu i to je onda kao sniženje. Primera na sajtu ima više za koje ja znam, a evo jedan za koji sam 100 % siguran:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/967 ... NEY-GH50L/
To pojačalo je uvek bilo oko 80000, možda malo preko, al 130 000 nije nikad bilo!
To pojačalo je uvek bilo oko 80000, možda malo preko, al 130 000 nije nikad bilo!
Mitar je u pravu!
Evo Vam dokaza:
sad (78 000, ko fol snizeno sa 130 000)
dec 2013 (84 920) - internet archive
istina, nije ovo za cuditi se, ovu taktiku mnogi koriste decenijama, ali je to ne cini manje odvratnom i prevarantskom. prevaranti.
Evo Vam dokaza:
sad (78 000, ko fol snizeno sa 130 000)
dec 2013 (84 920) - internet archive
istina, nije ovo za cuditi se, ovu taktiku mnogi koriste decenijama, ali je to ne cini manje odvratnom i prevarantskom. prevaranti.
- Rockatansky
NIsam mnogo gledao, ali cini mi se da nije bas tako, bar za gitare.Mitar wrote:Aj sad kako da stanemo na kraj ovoj zajebanciji? Ja sam prošle godine još primetio da ovi iz mitrosa prave sniženja tako što ostave staru cenu a onda precrtaju neku nerealno veću cenu i to je onda kao sniženje. Primera na sajtu ima više za koje ja znam, a evo jedan za koji sam 100 % siguran:
Ja sam kuipo MiM strata deluks za 66.000 a navodno je bio 88.000... Sto nije nerealno jer je strat MiM standard 65.000 i tako je bio cele godine...
Ona koji nazalost nisam kupio

Ok, proverio sam sad sve stvari što su na sniženju i dosta stvari zaista jeste na sniženju tj precrtana je cena koja je otprilike uvek i bila. Ali, dosta stvari ima i kao navedeni Laney. Nisam ja ništa pisao jer imam nešto protiv mitrosa, čak naprotiv, kod njih sam kupovao par puta dosta povoljnije nego što bih prošao u drugim bg radnjama. Samo me je, eto, isprovocirala njihova reklama, koja traje već neko vreme o silnim popustima koji za dosta stvari nisu pravi, što može na pogrešan izbor da navede ljude koji se slabije razumeju.
- Rockatansky
Ma da naravno, niko ne voli da ga prave ludim. Nebitno koje su pare u pitanju...
Ja sam sam u 2-3 slucaja video da su OK sto se tice popusta, ali naravno, nasa posla, kako i svi drugi tako i oni, ocigledno nije im strano to vestacko dizanje cene...
Ja sam sam u 2-3 slucaja video da su OK sto se tice popusta, ali naravno, nasa posla, kako i svi drugi tako i oni, ocigledno nije im strano to vestacko dizanje cene...

svako ko redovno prati sajt može da primeti da ima dosta takvih primera, naravno, ne baš za svako sniženje, ali ima dosta
- tHe bLuEsMaN
Svi teze sto vecem profitu, pa tako i oni. Pokusavaju da ucine proizvode primamljivijim, pogotovo kod nas (mislim na Srbiju i generalno Balkan) gde svako gleda da ustedi svaki dinar i gleda da kupi dobru stvar za sto manje para. Ne zna svako staru cenu, ode da kupi gitaru, vidi precrtanu cenu par desetina visu i zaleti se. Svi to rade, od obicnih zivotnih namirnica ona fora 39.99 ili akcija u marketu ogromnim slovima, a dan pre toga proizvod bio par dinara skuplji, pa sve do automobilske i gradjevinske industrije.
Ajd, opet ja. Vidim neko Laney LX35R Camo (kao kamuflažni dezen), 35 vati, sa reverbom, kao na popustu, naručim, platim elektronski, kad ono, međutim, stigne model bez reverba. Zovnem ja, počnem sa Nemanjom diskusiju, on kao tražio taj model na Laney sajtu pa ga nije našao, al ajde, prihvata da takav postoji (doduše i uputstvo se odnosi na modele sa i bez r), ali ga oni, eto nemaju, i pogrešno je uneto na stanje, pa samim tim i na sajt, porudžbenicu, predračun, račun, garanciju itd. i sl. pa ja mogu da uzmem sa reverbom obično crno, doduše, skuplje je nekih par hiljada, a meni realno, ni za quratz ne treba ni ovo nego, kao, eto fora, kamuflažno a može i da se svira po kući a i na probicama. I eto, još jedna katastrofa sa Mitrosom, nijedna porudžbina nije bila bez nekih problema, a da ne pominjem da moram da ih izmolim da pošalju predračun i da se jave kad vide uplatu na stanju...
- Rockatansky
PA jesi mogao da im vratis?
Pa vraticu, bez frke, i to cu da trazim da organizuju transport.
Eto, vracena lova... a sta sad? Mali lampas (tipa Laney Cub10), Micro terror(nigde ga nema!), nesto za po kuci a da moze i probicu da izgura..?
Nisam siguran konkretno za Micro Terror ali u Lyra style radnji provereno imaju na lageru nekoliko varijanti Tiny Terror i razne druge jeftinije Orange.zekaisapa wrote:Eto, vracena lova... a sta sad? Mali lampas (tipa Laney Cub10), Micro terror(nigde ga nema!), nesto za po kuci a da moze i probicu da izgura..?
Hvala za info, ali sad gledah sajt i nema orange glavica nigde...
najbolje je da ih kontaktiraš/posetiš jer na sajtovima stoji svašta
baš sam pre neki dan zvao jednu od prodavnica i ispalo je da imaju sve što me je zanimalo, a na sajtu sve vreme stoji da nema
baš sam pre neki dan zvao jednu od prodavnica i ispalo je da imaju sve što me je zanimalo, a na sajtu sve vreme stoji da nema
Bio sam pre dve nedelje u radnji i bilo je ono što kažem sigurno. Nazovi ih.zekaisapa wrote:Hvala za info, ali sad gledah sajt i nema orange glavica nigde...