Za potrebe cistog volume boosta imam jos jedan booster u lancu, koji se nalazi posle drajvova.
Jedino u poslednje vreme razmisljam, mami me jako da kupim TC Spark Boost (onaj redovni, ne mini) i da ga ubacim umesto ovog RC-a, sto mozda i budem uradio kad budem imao love.
Elem, razlika izmedju Blues Drivera i Bad monkeya je, rekao bih, velika, pedale se ne mogu uporediti, bar ne na jednostavan nacin. Doduse davno sam je svirao poslednji put, ali mislim da me ne vara utisak da je frekventni odziv (pri tome mislim na srednji deo spektra, nama najbitniji) tzv. voicing pedale totalno drugaciji u odnosu na Majmuna - deluje da je vise scoopovan ali i nije, vec jednostavno drugaciji je sadrzaj srednjih. Snimak poredjenja bi sve objasnio, tipa tubescreamer tip pedale u poredjenju sa BD-2.
I, mislim da Blues driver moze vise gaina generalno da isporuci nego Majmun.
U svakom slucaju korisno ga je imati. Pao sam,na dupe kad sam u nekom klipu cuo Andy Timmonsa, predstavlja covek board, i ukljuci bles driver sa solidnom kolicinom gaina, prebaci na neck magnet, smanji vol pot na gitari, i ono - najlepsi klin koji sam valjda ikad cuo. Okacicu klip kasnije.
Edit: Evo ga klip, toplo preporucujem da pogledate ceo, a deo za Blues Driver je na 4:10.