Odlican izbor. Pogotovo DE7.davidgilmour wrote:za sad .... ibanez de-7, boss bd-2 .... i i , boss cs-3 ,

Ibanez pedale nemaju tu crticu izmedju slova i broja.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Odlican izbor. Pogotovo DE7.davidgilmour wrote:za sad .... ibanez de-7, boss bd-2 .... i i , boss cs-3 ,
ja mislim da samo tamo i ima.....on je jedini zastupnik za Elektro Harmonix....rock action wrote:u artistu?
Bas tako.muki17 wrote:ja mislim da samo tamo i ima.....on je jedini zastupnik za Elektro Harmonix....rock action wrote:u artistu?...valjda...
jos si ti brate ono drugarska musterija. isto kao i Marti, koji je HOG cekao citavu vecnost.rock action wrote:ja sam preko artista narucio jos u septembru line 6 fm4 filter modeller.. jos uvek mi nije stigao...
a big muff je trebalo da im stigne pa mi je u medjuvremenu doneo drug iz inostranstva...
evo ti jedan lep link za modifikaciju tog waha...i good luck!friedman wrote:Pitanje za vas koji imate CryBaby GCB95: Posto vidim da nije true bypass, "uzima" li mnogo tona kad je iskljucen? Ne znam kako ovo ide jer mi je prva pedala koju planiram da uzmem, da li mogu ja ugraditi true bypass, sa solidnim znanjem sa lemilicom?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest