Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by nemanjavelimirovic » 25 Nov 2014, 11:40

alucard_earl wrote:" Cena meksicka, kvalitet americki " - a prizvodnja korejska :roll:

https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... ilter_id=4
Sta fali, dobijes sve zemlje na gomili bas te briga! Mozda ima Japanske magnete? :XD:
Bila je nova oko 50.000 i manje. :ziveli:

alucard_earl

Post by alucard_earl » 25 Nov 2014, 12:44

nemanjavelimirovic wrote: Sta fali, dobijes sve zemlje na gomili bas te briga! Mozda ima Japanske magnete? :XD:
Bila je nova oko 50.000 i manje. :ziveli:
Haha,sve zemlje regiona -ujedinte se :ziveli:

nebeskacarica

Post by nebeskacarica » 25 Nov 2014, 16:41

nesharm wrote:Ovo pojacalo je bilo na popustu u Sky Musicu bilo 20500 din na popustu, i vrlo vrlo muljavo zvuci :-(. Moguce da je ista cena i dalje.
Dobro je za kućnu vježbu, imao sam ga - kupio u Mitrosu dok je bilo 21800 din i prodao (ne žalim). Kasnije je poskupilo za 5-6 hiljada i to je to, zato mi kao totalna prevara izgleda ova prekrižena cifra od 48.000 dinara za VOX AC 4 TV(??!!!). Ej, popust od dvadeset hiljada dinara na petovatnog lampaša koji košta nešto više od dvadeset hiljada nov..... Žalosno za Mitros Music, da li oni stvarno vjeruju da će im se neko upecati na ovaj mamac? Ako je to slučaj i sa ostalim pojačalima koja su im na "popustu" onda jbg....

jecaisale

Post by jecaisale » 25 Nov 2014, 17:07

Poznaju oni dobro nas mentalitet, kad je akcija daj da kupimo pa sta kosta nek se plati i onda" uh, al' sam prosao jeftino..."
Mislite da se niko nije zaleteo zbog akcije, pfff...
Pa ja sam prvi takav u jebenoj prodavnici mesovite robe, kad stoji kod kase neki keks ili sta vec, pa pise akcija, obavezno uzmem a kasnije kad premotam film ustvari nemam pojma ni koja je stvarna cena, a mozda(citaj "verovatno") i preplatim taj keks. E tako je to sa svim ostalim proizvodima.
To je moja teorija...
:ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 25 Nov 2014, 17:17

http://www.skymusiccenter.com/gitare/po ... ac4tv.html

Овде је и пре снижења појачало било јефтиније него у Митросу после снижења.

nenadg

Post by nenadg » 25 Nov 2014, 21:31

Ja na mojim oglasima samo označim šta prodajem. Ne dajem opis, moje mišljenje, niti hvalospevke.

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-v ... d=20378872

".. na par mesta malo oguljen skaj". :ma bravo:

djomla

Post by djomla » 25 Nov 2014, 22:27

nenadg wrote:Ja na mojim oglasima samo označim šta prodajem. Ne dajem opis, moje mišljenje, niti hvalospevke.

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-v ... d=20378872

".. na par mesta malo oguljen skaj". :ma bravo:
malo samo, samo malo :)

nenadg

Post by nenadg » 26 Nov 2014, 23:51

Kontaktirao sam prodavca oko ovog AVRI 52 Telekastera. Ima samo ove dve slike na oglasu (treca je sa neta), osim sto je, citiram, "gitara vrh", a prodavac nema i ne moze da postavi druge slike, niti ima neku drugu informaciju o instrumentu.

https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... -oglas.htm

Znam da postavljam odokalno pitanje, i rizikujem da dobijem isti takav odgovor, ali, kako se vama ovo čini na prvi pogled ?

Gitara nema kofer niti onaj set modernog ozicenja koji ide u kompletu.

tocilj

Post by tocilj » 27 Nov 2014, 00:26

Lucky82

Post by Lucky82 » 27 Nov 2014, 07:39

Pre neki dan je jedna prodata na KP za 4500 dinara. Mozda je to bas ta, i sad se pre-prodaje za 100eura.

majtimika

Post by majtimika » 27 Nov 2014, 12:17

nenadg wrote:Kontaktirao sam prodavca oko ovog AVRI 52 Telekastera. Ima samo ove dve slike na oglasu (treca je sa neta), osim sto je, citiram, "gitara vrh", a prodavac nema i ne moze da postavi druge slike, niti ima neku drugu informaciju o instrumentu.

Znam da postavljam odokalno pitanje, i rizikujem da dobijem isti takav odgovor, ali, kako se vama ovo čini na prvi pogled ?

meni izgleda ok mada zaista sa samo dve slike bem li ga

hipihill

Post by hipihill » 27 Nov 2014, 12:34

nenadg wrote:Kontaktirao sam prodavca oko ovog AVRI 52 Telekastera. Ima samo ove dve slike na oglasu (treca je sa neta), osim sto je, citiram, "gitara vrh", a prodavac nema i ne moze da postavi druge slike, niti ima neku drugu informaciju o instrumentu.

Izgleda dobro, ne vidim manu na slikama.
Taj "set" o kojem pričaš je skidanje jednog kondezatora i drukčije prevezivanje. Svakako niko ne svira originalni wiring i često to u radnjama već odrade i prebace na "normalno".
Sa druge strane imaš paralelno AVRI 62 sa koferom za 900 e. 52 i 62 su u nabavci bile iste vrednosti, nešto blizu 2.000 dolara. Znam zato što sam hteo da nabavim pre nekoliko godina.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 Nov 2014, 13:15

kada ce vise da nauce ljudi na KP da "prodajem kao novo" ne moze da kosta isto kao u radnji nikada. jednom zgazena, ukljucena 3 puta i sl. kada kupujes u radnji zasticen si preko vise mehanizama i tada ima smisla platiti tu cenu. ne razumem kako ljudi ovo ne kapiraju. ovo prosto treba da bude negde u pravilniku KP-a jbt...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Nov 2014, 13:28

Cortex wrote:kada ce vise da nauce ljudi na KP da "prodajem kao novo" ne moze da kosta isto kao u radnji nikada. jednom zgazena, ukljucena 3 puta i sl. kada kupujes u radnji zasticen si preko vise mehanizama i tada ima smisla platiti tu cenu. ne razumem kako ljudi ovo ne kapiraju. ovo prosto treba da bude negde u pravilniku KP-a jbt...
Nov je dakle 1890evra, ovaj lik prodaje za 1350 sto je ajd okej, mada realno 1200 je cena za tu gitaru polovnu sa koferom i svime shto je doslo iz radnje.
Opet sa druge strane takvu gitaru je bolje napraviti kod majstora za duplo manje para. :nixweiss:

Ovako neki dilovi su okej:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... d=20592506

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 Nov 2014, 13:32

ma jok bre nisam ni citao o cemu ste pisali, nije se moj post odnosio na nesto konkretno nego ono, za inace...

Post Reply