Axe FX

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nebojsak

Re: Axe FX

Post by nebojsak » 05 Feb 2011, 21:41

sub_zer0 wrote:ali prava steta je sto nemam vise 12 godina.
Jbg, evo ulete Cortex, pa moram da verujem na reč. Po sadržaju postova bih ti tražio sken LK na uvid :kokice:

A forumi jesu zlo u neku ruku. Pre samo 15 godina nisi mogao da budeš prisutan u ovoj vrsti javnosti bez nekog hardverskog dokaza.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 05 Feb 2011, 21:58

sub_zer0 wrote:
Ja sam čuo da je Atlantida potonula kada su krenuli da koriste digitalne sprave.Možda je ovo stvarno kraj sveta?
:bambi:
Uzgred, lose si cuo.

Stvarno?Pa šta sada kaže treće oko? Nije valjda nešto drugo (ili treće) :?:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 05 Feb 2011, 23:58

ssmc wrote:Ja sam čuo da je Atlantida potonula kada su krenuli da koriste digitalne sprave.Možda je ovo stvarno kraj sveta? :kokice:

ne znam dal' koriste digitalno il' analogno, ali nisu nesto... nikad nisu ni izronili da bi mogli da potonu... :mrgreen:

nebojsak

Post by nebojsak » 06 Feb 2011, 00:03

U Srbijici se uspeh ne prašta :kokice:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 06 Feb 2011, 00:20

MUzzY wrote:Uh, poslusati i Wave of Babies na onom linku! Nije muzicki po mom ukusu ali obratite paznju na bas note. Ja nikad nisam cuo tako razgovetan ton live. Ni na messi ;)
Ja vec duze vreme eargasmiram od ovih Tosinovih snimaka, i tek sad vidim predmet ove rasprave kako cuci u prikrajku :bambi:

Btw. Fix your taste man! :D :metal:

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 06 Feb 2011, 01:16

Kad ono to moj drugar sa faxa...
Matori, hvala na lepim recima, ali ne moras da me pravdas. :) Mozda izgleda da imam malo nezgodan ton, ali to je forum, tako je kako je. Cak i pored toga, mislim da ovde ima ljudi sa kojima moze normalno da se poprica npr. Sinisa, Dersu, Gavnor, Dule, Mazi, Deki itd. da ne nabrajam dalje. Pa i Dvez npr. , iako bas i nismo saglasni po ovom konkretnom pitanju. :ziveli:

A ima i boranije koja i inace nema veze sa zivotom i koja je smesna. A jos nevesto proziva i ubacuje maliciozne komentare. Bar da su neki muzicari, pa da im tu odam priznanje. Nego saka jada.

Opet imam osecaj kao da sam ovo sve pisao. Sto ce reci, opet vidim da gubim vreme. Pametnije bi bilo, uzimajuci u obzir temu, da krenem da pisem neke algoritme za softversku emulaciju pojacala ili tako nesto ;)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 06 Feb 2011, 01:24

sub_zer0 wrote: A ima i boranije koja i inace nema veze sa zivotom i koja je smesna. A jos nevesto proziva i ubacuje maliciozne komentare. Bar da su neki muzicari, pa da im tu odam priznanje. Nego saka jada.
dobar dečko, izvanredan, samo je na forumu malo razuzdan :)

care, mnogo si nadrkan, i mnogo nas non stop pljuješ, al za to te ili bole ***** ili prosto nisi perceptivan... dakle, ako oćeš da se ljudi lepo ponašaju prema tebi, budi i ti cakan pa nemoj mnogo srat po tudjim glavama, it aint that hard :)

da ne ispadne posle kako smo mi bagra il da smo mlogo neučtivi :)

čoveku takvih širokih razumevanja, to ne bi trebalo da bude problem :)

aj sad svi mir, mir, niko nije kriv, pa da osušimo svi zajedno jedan Sleep! :ziveli: cheers, maties!

nebojsak

Post by nebojsak » 06 Feb 2011, 01:28

Ah, evo malo nas boranije, dvanaestogodišnji punk. Ne zamerite.

Pametnije bi bilo, uzimajuci u obzir temu, da krenem da pisem neke algoritme za softversku emulaciju pojacala ili tako nesto
Pa da.

Op, pogrešan forum. Izvinjavam se, možda je bolje da okačiš neku muziku koju si snimio i izdao, da te neko ne bi pogrešno shvatio kao klasičnog forumskog mrsomuda bez ikakve relevantne podloge :kokice:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 06 Feb 2011, 01:32

E, vidi se da si u marketingu. Svaka se prilika koristi za jeftinu samopromociju. :mrgreen: :ziveli:

nebojsak

Post by nebojsak » 06 Feb 2011, 01:33

Preduhitrio si me, to sam hteo da provučem kao small print u sledećem odgovoru 80godišnjem forumskom šrederu :mrgreen:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 06 Feb 2011, 01:45

sub_zer0 wrote:
Kad ono to moj drugar sa faxa...
Matori, hvala na lepim recima, ali ne moras da me pravdas. :) Mozda izgleda da imam malo nezgodan ton, ali to je forum, tako je kako je. Cak i pored toga, mislim da ovde ima ljudi sa kojima moze normalno da se poprica npr. Sinisa, Dersu, Gavnor, Dule, Mazi, Deki itd. da ne nabrajam dalje. Pa i Dvez npr. , iako bas i nismo saglasni po ovom konkretnom pitanju. :ziveli:

A ima i boranije koja i inace nema veze sa zivotom i koja je smesna. A jos nevesto proziva i ubacuje maliciozne komentare. Bar da su neki muzicari, pa da im tu odam priznanje. Nego saka jada.

Opet imam osecaj kao da sam ovo sve pisao. Sto ce reci, opet vidim da gubim vreme. Pametnije bi bilo, uzimajuci u obzir temu, da krenem da pisem neke algoritme za softversku emulaciju pojacala ili tako nesto ;)

Mogu li neki činovi,ili tako nešto?

Da napomenem da sada nisam maliciozan,već benigni :D

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Feb 2011, 01:57

sub_zer0 wrote:
Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.
A koji to koncept? Gitarskog procesora? Mozda bih i ja mogao da ga pljujem zato sto ne moze da mi skuva rucak ili opere ves.
:XD:
:ziveli:
MUzzY wrote:
Funkomat wrote:Kako sta treba da znaci? :eek7:
Koliko sam shvatio, dersu je probao axe vise puta i ne svidja mu se, ti jednom (jel?) i iz tog jednog puta zakljucio da je najbolja sprava na svetu (jel?) i to je to sto se iskustva tice. Svi ostali koji ga hvale, na celu sa zerom, su, kao sto driver rece, mudroseri.
Ok je da se hvali ali nije da se pljuje...? :D
Izmedju ostalog, slabo ko ovde pljuje sam axe, vec njegov koncept.
Cekaj, znaci sme da se pljuje napamet? Ooook... bravo.

Ja sam za razliku od tebe tu spravu koristio i to ne na "5 min" vec je zaista izmrcvario. Pa sta ako je jedan dan? 90% vremena sam proveo u snimanju i koricenju raznih sprava tog tipa i ne treba mi vecnost da provalim da li je dobra ili je bezveze. Pljuvanje je ok iskljucivo ako je argumentovano ili ako se debelo ogradis i ostavis dosta lufta da svoje misljenje promenis jer ga baziras na nekim svojim pretpostavkama a ne iskustvu i utiscima u koricenju neke sprave.
Matori, ocigledno ne razumes sta govorim tako da hajd da se manemo ovoga. :wink:

dweezil

Post by dweezil » 06 Feb 2011, 09:30

sub_zer0 wrote: Matori, hvala na lepim recima, ali ne moras da me pravdas. :) Mozda izgleda da imam malo nezgodan ton, ali to je forum, tako je kako je. Cak i pored toga, mislim da ovde ima ljudi sa kojima moze normalno da se poprica npr. Sinisa, Dersu, Gavnor, Dule, Mazi, Deki itd. da ne nabrajam dalje. Pa i Dvez npr. , iako bas i nismo saglasni po ovom konkretnom pitanju. :ziveli:
def bi bilo cool da se ljudi sa foruma sto vise upoznaju u stvarnom svetu i druze i isprobavaju sve te sprave i spravice o kojima se ovde pise, mislim da bi onda ovde sve imalo umereniji i normalniji tok :bambi:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 06 Feb 2011, 10:01

Definitivno bi bilo najbolje da se manje kenja o opremi, a posebno da se manje oprema tretira kao deo uže porodice - svi su toliko osetljivi kad im čačneš omiljeni komad hardvera da je to stvarno za detaljnu psihološku analizu.

MUzzY

Post by MUzzY » 06 Feb 2011, 11:21

E, a kako bi bilo da ne gnjavite sa klipovima koji veze nemaju sa bilo cime ovde pomenutim?

Post Reply