Pitanje u vezi sa Mitrosom

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nebojsak

Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom

Post by nebojsak » 22 Dec 2015, 10:48

U postu ti se pojavljuju random reči ispisane velikim slovima, mislim da ti je tastatura u kurcu.

Fenderica

Post by Fenderica » 22 Dec 2015, 10:58

nebojsak wrote:U postu ti se pojavljuju random reči ispisane velikim slovima, mislim da ti je tastatura u kurcu.
Ahaa, uvek mi nešto zaglavi kada treba da napiše Mitros LAŽE u oglasima.
Evo opet zaglavila. ujbt.

Overdrive

Post by Overdrive » 22 Dec 2015, 12:23

al najjače im je ono "po neverovatnim cenama"..sa sve tri znaka uzvika..

msm, stvarno da ne poveruješ kakve su cene

odeš u prodavnicu i onda tamo teraš ljude da te štipaju i ujedaju, jer su im cene toliko neverovatne da je to na ivici jave i sna..

Pogledaš etiketu na gitari, izbećiš oči..pa odneseš gitaru do prodavaca da ih pitaš da nije u pitanju neka šala

Oni kažu kako nije, a ti onda pitaš..ma da nije skrivena kamera u pitanju?

I kad oni i na to kažu kako nije, ti odlučno kažeš "dajte mi 3 ovakve gitare, odma sad!"

alfonso

Post by alfonso » 22 Dec 2015, 12:46

Prosto je cudo kako ovaj mitros opstaje, s obzirom na sve receno ovde i generalno na internetu

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Dec 2015, 13:27

ljdu koji kupuju tamo nisu na internetu
ili bar na ovom delu interneta
i bolje
jer mene da nostalgija ne vezuje vec da sada prvi put sam nabasao na ovaj forum
samo bih zatvorio tab
i sipao casicu rakije

Overdrive

Post by Overdrive » 22 Dec 2015, 13:33

Cortex wrote:
jer mene da nostalgija ne vezuje vec da sada prvi put sam nabasao na ovaj forum
samo bih zatvorio tab
trinaesti put čitam ovu rečenicu i nikako mi ne ide..

Fenderica

Post by Fenderica » 22 Dec 2015, 13:34

Cortex wrote:ljdu koji kupuju tamo nisu na internetu
Netačno. Evo ga jedan koga znam sa ovog foruma:
Spoiler:
Image
https://www.kupujemprodajem.com/Electro ... lter_id=18
Redovan član, jel? E, on kupuje u Mitrosu! :mrgreen: Dao 32000 dinara tamo, sada pokušava da izvuče 15000 dinara, u gubitku 17000 dinara, ko te pita život ide dalje. :ziveli:

zekaisapa

Post by zekaisapa » 22 Dec 2015, 13:43

Fenderica wrote:
Cortex wrote:ljdu koji kupuju tamo nisu na internetu
Netačno. Evo ga jedan koga znam sa ovog foruma:
https://www.kupujemprodajem.com/Electro ... lter_id=18
Redovan član, jel? E, on kupuje u Mitrosu! :mrgreen: Dao 32000 dinara tamo, sada pokušava da izvuče 15000 dinara, u gubitku 17000 dinara, ko te pita život ide dalje. :ziveli:
"Placena 32.000 pre 2 ipo godine. " Ne piše "Kupio SAM i platio 32000 dinara... otkud znaš da je nije neko kupio i platio toliko a Nemanja u njegovim vratolomnim trange-frange kombinacijama-akrobacijama do'vatio za nešto što je hteo da utopi? Možda mu je čovek uz pedalu dao i račun, prosto kao dokaz da je prvi vlasnik(i vozio samo nedeljom na pijacu, nikad preko 60 km/sat)... jbt, paranoje i zavere na sve strane...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Dec 2015, 13:45

ahahah nemojte tako coveka i onako boli srce. ali dobro, kosta i da se svira, tih 17000 din su se isplatili, publika cula dobar zvuk, na osnovu toga bila inspirisana da vise pije, gazda lokala zadovoljan, dao Nemanji 200 jura u dzep :D

zekaisapa

Post by zekaisapa » 22 Dec 2015, 13:45

Cortex wrote:jer mene da nostalgija ne vezuje vec da sada prvi put sam nabasao na ovaj forum
samo bih zatvorio tab
i sipao casicu rakije
Možda si u pravu... al' mene nostalgija i ne vezuje...

Fenderica

Post by Fenderica » 22 Dec 2015, 13:47

zekaisapa wrote: "Placena 32.000 pre 2 ipo godine. " Ne piše "Kupio SAM i platio 32000 dinara... otkud znaš da je nije neko kupio i platio toliko a ..
Upravo sam hteo da postavim koment, pa da te citiram. hehe Koment glasi:
Ili se pak naš dragi član vadi na Mitros kako bi izvukao dobru cenu, jel?
Jer, iz poštovanja prema čoveku ne bih da pomisli da imam nešto protiv njega, ali moram da napišem. :mrgreen: Ljudi što mi je ljigavo kada pročitam KP oglas u kome se prodavac vadi na Mitros i postavlja račun iz Mitrosa, spominje Mitros cenu i tako valjda misli da će da izvuče neku veću kintu za robu nego što ona uobičajeno vredi. Ja sa takvima nikada i ne trgujem.
Pogledaj brate cene u okruženju po oglasima, hrvatski Njuškalo, Austrijski willhaben, Nemački Kleinanzeigen, Ricardo Švajcarci, Ebay, te fore, i po tome formiraš cenu pedale, nema tu neki Mitros, Qrach-palach. Ajd tako

Fenderica

Post by Fenderica » 22 Dec 2015, 14:02

zekaisapa wrote:
Cortex wrote:jer mene da nostalgija ne vezuje vec da sada prvi put sam nabasao na ovaj forum
samo bih zatvorio tab
i sipao casicu rakije
Uvek imaš dugme Image ako ti se ne svidja društvo! :ziveli:

zekaisapa

Post by zekaisapa » 22 Dec 2015, 14:20

Fenderica wrote:
zekaisapa wrote:
samo bih zatvorio tab
i sipao casicu rakije
Uvek imaš dugme Image ako ti se ne svidja društvo! :ziveli:
Da znas da si u pravu :ziveli:

Perce

Post by Perce » 22 Dec 2015, 14:33

Fenderica wrote:
zekaisapa wrote: "Placena 32.000 pre 2 ipo godine. " Ne piše "Kupio SAM i platio 32000 dinara... otkud znaš da je nije neko kupio i platio toliko a ..
Upravo sam hteo da postavim koment, pa da te citiram. hehe Koment glasi:
Ili se pak naš dragi član vadi na Mitros kako bi izvukao dobru cenu, jel?
Jer, iz poštovanja prema čoveku ne bih da pomisli da imam nešto protiv njega, ali moram da napišem. :mrgreen: Ljudi što mi je ljigavo kada pročitam KP oglas u kome se prodavac vadi na Mitros i postavlja račun iz Mitrosa, spominje Mitros cenu i tako valjda misli da će da izvuče neku veću kintu za robu nego što ona uobičajeno vredi. Ja sa takvima nikada i ne trgujem.
Pogledaj brate cene u okruženju po oglasima, hrvatski Njuškalo, Austrijski willhaben, Nemački Kleinanzeigen, Ricardo Švajcarci, Ebay, te fore, i po tome formiraš cenu pedale, nema tu neki Mitros, Qrach-palach. Ajd tako
Evo, ja sam juce uzeo Epi LP Standarda MIK iz 1996 sa SD-om u bridzu. Za nepunih 30 evra. Da li bi ti dao svog, da ga imas, za te novce? Prestige se prodavao za 140 jura bez bridz i nek magneta. Da li bi ti dao svog za te novce?
Zivis u Srbiji a trazis da ljudi posluju po cenama od preko?

Fenderica

Post by Fenderica » 22 Dec 2015, 14:45

Ne naprotiv Perice, tražim da ljudi u Srbiji kupuju po cenama 50% skupljim iako imaju plate niže 500% nego ti u tvojoj Norge. Vidiš kako je to logično, ma divota. :bow:
Zašto bi mi u Srbiji kupovali po cenama po kojima se kupuje u EU? To mi kažeš?!? Misliš da mi treba da kupujemo SKUPLJE jer smo Srbija? To je tvoj zaključak? :O.o:
Pogledaj cene u Hrvatskoj, nisu dalje od nas po standardu, i uporedi cene kod njih i kod nas, zašto su oni i do 40% jeftiniji? Ako mogu svi, zašto ne bi i Srbija?!? Jel zato treba da podržimo MITROS koji valja skuplje nego na zapadu da kasnije u oglasima ne bi kupovali jeftinje? HAHA pa ovo bi samo budala podržala! :hide: I da se ovi iz mitrosa vade na Srbija carine, i Norge se vadi isto na carine, jer se sve uvozi i tamo. Mani tu priču.
A to što si ti kupio nešto za 30 evra u Norge nije neko merilo. Zatrebalo nekom narkomanu šprica i valja za dozu. Ima toga i kod nas. Nego, daj neki primer oglasa iz tvoje Norge da vidimo kretanje cena, da uporedimo! :ziveli:

Post Reply