P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
`Ћеш купиш неку....?.... 

-
Mislim da malo lažeš - da je neka od 250 meseci nosio bi je ti k`o percemateuspoz wrote: ovo moje je možda i teže od 20kg, to je najviša granica koju mogu da podnesem...

Divno ti je pojačalo!mateuspoz wrote:![]()
Šteta što nisi radio od mahagonija kao Messa, to je nešto najlepše što sam ja uživo video.
No, odlično je i ovo da ponovim

mateuspoz wrote:`Ћеш купиш неку....?....
Usred Zala wrote:Šteta što nisi radio od mahagonija kao Messa, to je nešto najlepše što sam ja uživo video.mateuspoz wrote: ovo moje je možda i teže od 20kg, to je najviša granica koju mogu da podnesem...
No, odlično je i ovo da ponovim
Za ono prvo u pravu si 100%, slagao sam...nosio bih i 50 i kusur...(kg)...

Za ovo drugo mislim da je korektnije rešenje naš orah od uvoznog mahagonija....Ne znam šta bih tonski dobio od mahagoni kutije, ovaj orah ne kvari ton ni najmanje, ali je naš, kao što je i Peca naš....a, prelep je...
Ilijanija stalno potsećam da je potrebno da što češće pravi gitarice od rastinja sa naših prostora, dakle ne samo javor i jasen i breza (jova- alder), već i ono čto volimo da se nađe и u flaši, na primer: КРУШКА, ШЉИВА....

-
Pa crni Mato šta bi? Jel ` žena rekla ili ja ili ove skalamerije idu iz kuće
!
http://www.kupujemprodajem.com/P-K-Audi ... it[back]=1
Daj bre podeli to nama na čuvanje
!
Šalu na stranu, Mesa u mahagoniju je nešto najlepše i da sam imao para kupio bih ga samo zbog izgleda, to je najlepši komad nameštaja u kući. Znači mišljenja sam da je mahagonij lepši, a da li ima razlike u tonu pojma nemam:

http://www.kupujemprodajem.com/P-K-Audi ... it[back]=1
Daj bre podeli to nama na čuvanje

Šalu na stranu, Mesa u mahagoniju je nešto najlepše i da sam imao para kupio bih ga samo zbog izgleda, to je najlepši komad nameštaja u kući. Znači mišljenja sam da je mahagonij lepši, a da li ima razlike u tonu pojma nemam:
Dragi moj Usred Zala,
everything is for sale

...vidi Swing Kinga kako gviri iza!!!....
Slažem se o izgledu mahagonija, ali razloge sam već opisao....međutim, orah je jedno od najlepših tekstura, od davnina se koristi za najluksuziju obradu, duborez, nameštaj..za gitare češće zbog svoje lepote nego zbog zvuka (walnut)...kažu, prilično "mrtvo" drvo....
Kada su moja pojačala u pitanju, ja ih volim ali mislim da mi je mnogo 2 lampaša, više bi mi odgovaralo da drugo pojačalo bude nešto jeftinije, tranzistorac, hibrid, da ga akam bez milosti...ako bi se desilo da ode Swing, onda bi god Pece radio pojačalo sa 2 x 6V6 u izlazu....i obukao u mahagony, eto, zbog tebe, druže Usred Zala!

everything is for sale

...vidi Swing Kinga kako gviri iza!!!....

Slažem se o izgledu mahagonija, ali razloge sam već opisao....međutim, orah je jedno od najlepših tekstura, od davnina se koristi za najluksuziju obradu, duborez, nameštaj..za gitare češće zbog svoje lepote nego zbog zvuka (walnut)...kažu, prilično "mrtvo" drvo....

Kada su moja pojačala u pitanju, ja ih volim ali mislim da mi je mnogo 2 lampaša, više bi mi odgovaralo da drugo pojačalo bude nešto jeftinije, tranzistorac, hibrid, da ga akam bez milosti...ako bi se desilo da ode Swing, onda bi god Pece radio pojačalo sa 2 x 6V6 u izlazu....i obukao u mahagony, eto, zbog tebe, druže Usred Zala!

Zar i ovu lepoticu (mislim na ovog Fendera mehikaneresosa u sunburst varijanti) koju si jedva priželjkivao da ti se nakon par godina ponovo vrati u jato, i nakon silnih muka, ponovo doveo u svoju kolekciju? I ona je na prodaju?!?mateuspoz wrote:Dragi moj Usred Zala, everything is for sale

Trzijana, PKSB !
Da ne bi ostali ljudi bili u zabludi, moram da dodam nekoliko rečenica.
Niko od nas koji živimo normalnim životom nema mogućnosti da ispuni svu svoju glad ili strast za tako finim stvarčicama koje su opisane na stranicama MF.
Ja jesam nekoliko stvari istakao na KP oglasima sa namerom da kada nešto od toga ode da se dopuni nečim drugim. S obzirom da imam dva lampaša, a oba mi se dopadaja na svoj način, poželeo sam da smanjim doživljaj...sa krajnjom namerom da ukoliko prodam Swing King, u skoroj budućnosti kod Pece naručim combo koje bi u sebi nosilo pojačivač sa 2 x 6V6 u izlazu, nikada u životu nisam imao pojačalo sa tim lampama u izlazu, smatram da bi mi koncept Fender Deluxe pojačala najviče prijao u ovim mojim godinama..o tom potom...ukoloko prodam Carvina, da kupim neki hibrid amp i da ga akam bez milosti...
Samo jednu gitaru prodajem i to komad koji mi je došao u razmeni za drugu gitaru, pedale koje sam stavio na KP jesu dobrim delom rezultat nekih razmena...uostalom, volim te stvarčice da menjam....
Ova 3 tone sunburst lepotica nije na prodaji , kao što nije ni zelena , niti Esquire niti Les Paul, niti akustare....
Niko od nas koji živimo normalnim životom nema mogućnosti da ispuni svu svoju glad ili strast za tako finim stvarčicama koje su opisane na stranicama MF.
Ja jesam nekoliko stvari istakao na KP oglasima sa namerom da kada nešto od toga ode da se dopuni nečim drugim. S obzirom da imam dva lampaša, a oba mi se dopadaja na svoj način, poželeo sam da smanjim doživljaj...sa krajnjom namerom da ukoliko prodam Swing King, u skoroj budućnosti kod Pece naručim combo koje bi u sebi nosilo pojačivač sa 2 x 6V6 u izlazu, nikada u životu nisam imao pojačalo sa tim lampama u izlazu, smatram da bi mi koncept Fender Deluxe pojačala najviče prijao u ovim mojim godinama..o tom potom...ukoloko prodam Carvina, da kupim neki hibrid amp i da ga akam bez milosti...
Samo jednu gitaru prodajem i to komad koji mi je došao u razmeni za drugu gitaru, pedale koje sam stavio na KP jesu dobrim delom rezultat nekih razmena...uostalom, volim te stvarčice da menjam....
Ova 3 tone sunburst lepotica nije na prodaji , kao što nije ni zelena , niti Esquire niti Les Paul, niti akustare....
-
Druže, nije potrebno da nam se pravdaš. Ja sam samo hteo malo da se našalim bez bilo kakve druge namere.
Roba je tvoja pa radi sa njom šta ti je drago, ostalih se to i ne tiče.
Samo ti uživaj, menjaj opremu pa da si nam dugo živ i zdrav!
Usred Zala wrote:Druže, nije potrebno da nam se pravdaš. ...

Eeeee, ti živiš normalnim životom

mateuspoz wrote:Da ne bi ostali ljudi bili u zabludi, moram da dodam nekoliko rečenica.
[quote="kokamlele"]Eeeee, ti živiš normalnim životom
[quote="mateuspoz"]Da ne bi ostali ljudi bili u zabludi, moram da dodam nekoliko rečenica.
Evo, Swing King na delu:

[quote="mateuspoz"]Da ne bi ostali ljudi bili u zabludi, moram da dodam nekoliko rečenica.
Evo, Swing King na delu:
Vrlo fin je Swing King ali vrlo fino je ispao i sešn. Prijalo je ušimamateuspoz wrote:Evo, Swing King na delu:
...