Slucajno znam,(vidjao sam ovu gitaru par puta), u pitanju je korejski brend Chery(iliti Chevy,Cheri) i mislim da vredi svaku paru koja se trazi za nju(mada se nekada trazilo samo 100e)mtako da, ne vidim mesta podsmevanju...alucard_earl wrote:http://www.kupujemprodajem.com/SD-Black ... ilter_id=4
Skupi Rooster-i majku mu...
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
fale mu EVH sare 
- Rockatansky
https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... d=20423222

kada je neki dan drugar dosao kod mene, da onako neobavezno sviramo pokazao mi je fender stratocaster japanca, meni je doslo da li da se smejem ili da placem, moj Stratocaster koji su radili ljudi slicne rase sa vise radnih navika vec neko vreme od japanaca, je USA made za njegovog Japanca,
-
desert sun
ne znam za pojacalo ali posto znam lika koji prodaje verovatno je precenjeno bar 40%
Ja sam imao takvo pojacalo, platio sam ga novo u radnji 200 eur..u pravu je Okac, ponudi mu 150 plafon, plafona i onda vredi..radi korektno i lepo za te pare i za to cemu sluzi.
Ovo bi trebao biti VM Tele Cabronita, ako se ne varam. Jel vredi on 150 jura?
mislim da je ok cena, mislim nije tu ni pravi bigsby ni pravi filtertron ali je kul ja bi zemao
Tnx MAjti. Ispade da sam ti odgovorio u drugoj temi 
Anyway, meni ovaj skvajer zanimljiv samo zbog bigzbija, a s obzirom da ce zena da me udavi ako uzmem jos jednu gitaru....
Anyway, meni ovaj skvajer zanimljiv samo zbog bigzbija, a s obzirom da ce zena da me udavi ako uzmem jos jednu gitaru....
za 150e bih i ja to opusteno uzeo
- alucard_earl
Ima li neko pojma, koja je ovo iteracija Strata??

ako dobro vidim pise starcaster by fender imam jednu bas u radionici to je bulet za americko trziste prodaje se u paketu sa pojacalom torbom bla bla za 200$