Kablovi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kablovi
Koristim Planet Waves.Imao sam prethodno neki German Rock,koji je neopisivo jeo zvuk,pa odlucih da predjem na pw.
- sirac-šunka
- vragolan
Koji ti je taj German Rock? Da nije Warwick RockCable?
kupio sam george l's kablove i dok sam ih pravio isprobavao sam ih direktno u pojacalo, javljalo mi sa zujanje kao da nema uzemljenja.Probao sam vise puta ali bez uspeha. Onda sam ih stavio izmedju pedala, gde im je i mesto, i sve je bilo u redu. Moje pitanje je,dali su ti kablovi napravljeni tako bez uzemjenja jer izgleda da za patch kablove to nije bitno, ili ja negde gresim
Planet Waves iskljucivo od 3 metra sa prekidacem na banani.
-
Nije warwick,bas German Rock,bar tako pise na njemusirac-šunka wrote:Koji ti je taj German Rock? Da nije Warwick RockCable?
Jel zna neko kako se zove onaj konventor za kabl(ili kako vec) 6.3 mm > 3.5 mm !!! Posto bih hteo da roknem gitaru u PC a ne znam gde to ima da se kupi ...
dzek ili bananicaDzOnI123 wrote:Jel zna neko kako se zove onaj konventor za kabl(ili kako vec) 6.3 mm > 3.5 mm !!! Posto bih hteo da roknem gitaru u PC a ne znam gde to ima da se kupi ...
Jel ja onda mogu da zamenim dzek na ovom kablu od gitare ili uzimam obican kabl pa povezujem sa ovim od gitare ???
gitara-kabl od gitare-adapter (ima da se kupi svuda gde se prodaje elektronika,pa i u vecim supermarketima) pa boc u komp....ako si na to mislio
Cek. koji bre sad adapter ???
kolka je cena toga ??? 

jednu stranu u komp,a u drugu gitaru...kosta mozda 200 din. 6.3mm u 3.5mm
Axa ... znaci to ... u,pa nisam znao za ovo ... hvala vam puno !!!! 

malo sam konfuzno napisao pa da ne dodje do zabune.....gitara-kabl na drugi kraj kabla ovaj adapter pa u komp......da ne pomislis da ovo bodes u samu gitaru
za svaki slucaj da napisem... 

I samo ovo da napomenem, 2 crna plastična prstena je za stereo kabl, a jedan plastični crni prsten je za mono kabl. Ovo na slici je adapter za stereo kabl.
ac10 wrote:malo sam konfuzno napisao pa da ne dodje do zabune.....gitara-kabl na drugi kraj kabla ovaj adapter pa u komp......da ne pomislis da ovo bodes u samu gitaruza svaki slucaj da napisem...