mada, iskreno, kod tako ozbiljnih firmi (poput ibaneza), po meni ne postoji opravdanje los komad - domar komad... ili ce svi da rade ili nijedan...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
progg wrote: kod tako ozbiljnih firmi (poput ibaneza), po meni ne postoji opravdanje los komad - domar komad... ili ce svi da rade ili nijedan...
A reci mi pošto nisam imao prilike da probam bas da li i u modu "guitar" i u modu "bas" reaguje isto ili različito?groove wrote:Behringer stimer - juce ga probao, radi savrseno na 4 zice, a istina je da H zicu na basu ne prepoznaje, mada su i zice poprilicno bajate...
Da li mislis na normalnu H zicu ili na vasu H zicu (6. zica)?rock action wrote:na gitari H zicu jedva prepozna i to samo na harmoniku na 12. pragu...
Da li se sećaš dijaloga završne scene filma "Neki to vole vruće"?groove wrote:U bilo kom modu je problem sa H zicom...u pitanju je bass gitara...mislim da cu je ipak pazariti kad se ponovo pojavi u Artistu..
bas zbog toga ne volim berindzer.Sava wrote: Moguće je da postoje razlike i od komada do komada.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest