Pojachalo od 150 +/- 10e
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pojachalo od 150 +/- 10e
Da, treba izbegavati grg seriju. I sto se tice pocetnickih gitara (posebno za metal, zbog raznih stimova), ako se planira bas cesto menjanje, batalite floating tremolo. Za male pare ima jako dobrih Hammera sa H-H konfiguracijama
- mislim_stvarno
Ako nije kasno, ja bih pitao postavljaca teme da li ima neki konkretan razlog zasto bi menjao gitaru i pojacalo?
Mislim, upgrejdovati pojacalo od 10w pojacalom od 20w je cisto bacanje para (osim u slucaju da ti nesto stvarno smeta na njemu). Za kucu je i 10w dovoljno glasno. Ja pojacalo od 25w nikad nisam preko 1/3 pojacao u kuci, pa osim ako mozes da kazes ne svidja mi se to-to i to, ne vidim razlog, bolje kupiti neku drive pedalu ili nesto...
Isto tako i za taj ibanez gax, jedino ako ti bas nesto smeta na njemu, npr vrat ili sto nema singlove...
Samo komentarisem za sebe, ali menjanje sranje za sranje mi nije jasno. Bolje ustekati pare, pa uzeti nesto cime ces biti zadovoljan na duze staze... Ako uzmes amp od 20W, brzo ce doci dan kada ces traziti nesto jace sto ce ti trebati za sviranje sa drugarima. I, sta si onda uradio? Potrosio si 150e, i opet moras da trosis pare... Meni to samo nije ekonomicno...
Mislim, upgrejdovati pojacalo od 10w pojacalom od 20w je cisto bacanje para (osim u slucaju da ti nesto stvarno smeta na njemu). Za kucu je i 10w dovoljno glasno. Ja pojacalo od 25w nikad nisam preko 1/3 pojacao u kuci, pa osim ako mozes da kazes ne svidja mi se to-to i to, ne vidim razlog, bolje kupiti neku drive pedalu ili nesto...
Isto tako i za taj ibanez gax, jedino ako ti bas nesto smeta na njemu, npr vrat ili sto nema singlove...
Samo komentarisem za sebe, ali menjanje sranje za sranje mi nije jasno. Bolje ustekati pare, pa uzeti nesto cime ces biti zadovoljan na duze staze... Ako uzmes amp od 20W, brzo ce doci dan kada ces traziti nesto jace sto ce ti trebati za sviranje sa drugarima. I, sta si onda uradio? Potrosio si 150e, i opet moras da trosis pare... Meni to samo nije ekonomicno...
Sto se tice pojacala, odustao sam od prodaje i kupovine slicnog... Bolje da vezbam na ovome sto imam... Kasnije ce valjda biti para za nekog lampasatheTrooper wrote:Da, treba izbegavati grg seriju. I sto se tice pocetnickih gitara (posebno za metal, zbog raznih stimova), ako se planira bas cesto menjanje, batalite floating tremolo. Za male pare ima jako dobrih Hammera sa H-H konfiguracijama

A sto se gitare tice ovih dana cemo razmatrati sta mi treba na nekoj drugoj temi...

Gledaj samo pa otvori posebnu temu. Nemamo ih dovoljno 

ja da iam te pare dodao bih josh malo i kupio nesto ovako
http://www.musiccentar.com/i-2856/line- ... o-pojacalo
za te pare i ono sto nudi LIne 6 je def najbolja firma.
http://www.musiccentar.com/i-2856/line- ... o-pojacalo
za te pare i ono sto nudi LIne 6 je def najbolja firma.