pridružujem se!Baba Slim wrote: Ako neko već ima karticu za naručivanje sa neta, i voljan je za ovu akciju, što se mene tiče, ja mogu dati lovu unapred, to nije problem.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pridružujem se!Baba Slim wrote: Ako neko već ima karticu za naručivanje sa neta, i voljan je za ovu akciju, što se mene tiče, ja mogu dati lovu unapred, to nije problem.
Ali izgleda da nikom drugom ne treba trenutno nista sa GFFunkomat wrote:Eh ***** li ga... Nije ni proslo toliko puno vremena kad sam ih video.
Za potenciometre i delove za pedale - banzai.
Za gitarske delove - guitar fetish.
meni trebaju imbusi u inchima za strata!Stanko wrote:Ali izgleda da nikom drugom ne treba trenutno nista sa GFFunkomat wrote:Eh ***** li ga... Nije ni proslo toliko puno vremena kad sam ih video.
Za potenciometre i delove za pedale - banzai.
Za gitarske delove - guitar fetish.
Pa to, ili neko naruči jedank kg olova, a drugi jedan kg vate i kao isto plaćaju transport!Funkomat wrote:Mis'im... neko naruci nesto od 100e, neko nesto od 10 i onda i jedan i drugi placaju po pola pdv-a i carine koji dodju na oko 35e?
Pa naravno svako svoj deo carineFunkomat wrote:Pa to je ok ali onda mora nekako da se izracuna placanje carine i pdv-a...
Mis'im... neko naruci nesto od 100e, neko nesto od 10 i onda i jedan i drugi placaju po pola pdv-a i carine koji dodju na oko 35e?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest