.......salu na stranu, izgleda zaista lepo, ali me zanimalo kako zvuci.....posto kontam da zvuci bas kao zver
 .......salu na stranu, izgleda zaista lepo, ali me zanimalo kako zvuci.....posto kontam da zvuci bas kao zver  , onda cu da uzmem i nju u obzir kada budem kupovao distorziju.....definitivno moram u neko skorije vreme da je isprobam, sad sam se napalio.....xexexe
 , onda cu da uzmem i nju u obzir kada budem kupovao distorziju.....definitivno moram u neko skorije vreme da je isprobam, sad sam se napalio.....xexexe  

Nego sto se tice Metal Mastera, probao sam je malkice kod druga, bio sam u zurbi JBG, i mogu vam reci da zvuci iznenadjujuce dobro, mislio sam da je daleko ispod nivoa MT-2, ali izgleda da nije....iskreno....mnogo dobra stvar......ali....ja sam i dalje nekeko na strani Metal Zone-a, nekako kao da gajim vece postovanje prema njemu, MT-2 mi je uvek bio san, i uvek su ga hvalili svi koji su ga imali....tako da mi je MT-2 uvek bio najbolji......jbg.....Boss je BOSS!!
@dimmu, moj glas ide za MT-2, ali i ako kupis Metal Master-a sigurno neces pogresiti, super je distorzija, ako budes imao prilike da je kupis jeftinije od MT-2, kupi slobodno, neces pozaliti....

ja bih bash voleo chuti tu ibanezovu pedalu izgleda jako zanimljivo
 ja bih bash voleo chuti tu ibanezovu pedalu izgleda jako zanimljivo