Bedrum plejer nidz advajs!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Bedrum plejer nidz advajs!
ovaka je situacija.
M-Audio Fast Track MKII - nema
ljudi iz jedne prodavnice mi prepuručuju neki Alesis iO2
i ima jedan Line 6 POD Studio UX1
predlozi?
M-Audio Fast Track MKII - nema
ljudi iz jedne prodavnice mi prepuručuju neki Alesis iO2
i ima jedan Line 6 POD Studio UX1
predlozi?
Alesis Io2 kupi.. ima sve sto ti teba ili sto bi moglo da ti zatreba!! bukvalno sve.. line in, MIDI, +48V phantom USB...
Line6 nema +48, MIDI takodje... a cak mislim da je Alesis i jeftiniji... dakle mojih 2dinara za Alesis!
Line6 nema +48, MIDI takodje... a cak mislim da je Alesis i jeftiniji... dakle mojih 2dinara za Alesis!
-
kakav je što se tiče drajvera?
i šta je to +48 ? Mislim, jel mož da se živi bez toga, ili kako
i šta je to +48 ? Mislim, jel mož da se živi bez toga, ili kako
Neki mikrofoni traze fantomsko napajanje.
Ne znam kakvi su Alesis sa drajverima iskreno.
Ne znam kakvi su Alesis sa drajverima iskreno.
Hmmm, drajveri k'o drajveri... nekad ih zezne windows, nekad ih zezne drugi drajver.. nekad su sami neposlusni...
Moj dobar drug ima tu karticu, arci je svaki dan, nekih preteranih problema nema, ali ako mnogo brckas oko MIDIJA (u smislu da pokusavas da ih "sredis") onda hoce malo da pobrljave drajveri. Kad se instaliraju i "legnu" nema nekih problema..
Moj dobar drug ima tu karticu, arci je svaki dan, nekih preteranih problema nema, ali ako mnogo brckas oko MIDIJA (u smislu da pokusavas da ih "sredis") onda hoce malo da pobrljave drajveri. Kad se instaliraju i "legnu" nema nekih problema..
Sta da "sredis" oko midija? I kako to da "legnu"? Ne kontam.
Ako pocnes da cackas ovo-ono. latencu. gore-dole.. pocnes da cackas svaki cas, da podesavas ... ako ih namestis i rade, i ne pipas ih vise.. rade dobro. Na to sam mislio..
Hm. Ja recimo bufer drzim na 128 semplova dok sviram (to u kombinaciji sa 48k sample rate-om daje jako nisku latenciju) ali zato kad miksam dizem na maksimum da ne bih imao preopterecenje. Zato drajveri moraju da budu vrhunski. Doduse u OSX-u (tj. logic-u) to ide malo komfornije (mislim na menjanje buffera itd.) nego pod win-om ali u svakom slucaju ne postoji sceneario "set and forget".
-
e, ovaka je situacija sada - komp je 90% gotov (ostao samomonitor i par zezalica) ali me sada interesira ovo
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/428 ... s-Sono-88/
izgleda da radi istu stvar kao onaj m-auido interfejs za snimanje gitare, plus što ovde ima i klavijaturče.
Razmišljam da si ga istresem gi još dvesta gu heroja više gi pa reko da li je neko probao ovo?
Poglejte klipa ima pozadi da se udene gitara, mikrofon isl..a ima i softver za multifakingtracking i tako to..pa, a?
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/428 ... s-Sono-88/
izgleda da radi istu stvar kao onaj m-auido interfejs za snimanje gitare, plus što ovde ima i klavijaturče.
Razmišljam da si ga istresem gi još dvesta gu heroja više gi pa reko da li je neko probao ovo?
Poglejte klipa ima pozadi da se udene gitara, mikrofon isl..a ima i softver za multifakingtracking i tako to..pa, a?
Ako ti trebaju dirke, go for it 

-
e, još samo nešto ovako..

Al mi se ne istresa pola soma heroja za ovo (tolko je u artistu)
nego, jel pravio neko nešto na ovu temu? neki stolar, preporuka, pe-pe, ovo-ono..

Al mi se ne istresa pola soma heroja za ovo (tolko je u artistu)
nego, jel pravio neko nešto na ovu temu? neki stolar, preporuka, pe-pe, ovo-ono..