Osmica matori! Boooooooooli te kobac.
Koji Wah
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koji Wah
@Funk
I meni je osmica vise kul mada sam se bas bio nalozio na trojku.
No, kontam, bicu prezadovoljan i osmicom. Dovoljno daobra za Mejera, dovoljno dobra za mene.
No, kontam, bicu prezadovoljan i osmicom. Dovoljno daobra za Mejera, dovoljno dobra za mene.
Neka ti drugar sa eBay-a nabavi ovo:

Masti na izvoz...

Masti na izvoz...
Vala istina, wah je neverovatan. A nikad vecu pedalu nisam video, jbt ko micro atx kucishte je 
Jeste ogroman, ali drage volje ću mu ustupiti pola prostora na pedalboardu.
Elem, da ne offujemo dalje, evo konstruktivnog predloga za Funkomata.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories
Jbt, power wah sa fuzzom za 100-nak $...
Elem, da ne offujemo dalje, evo konstruktivnog predloga za Funkomata.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories
Jbt, power wah sa fuzzom za 100-nak $...
Dobar je morli ali ipak nije to za mene. Ja sam vise za neki "tradicionalniji" zvuk.
Ma znam, samo se salim... 
-
Kill surf city
Dok se vi zajebavate, ja balim za power fuzz wahom. 
Reci ortaku nek' proveri kod ovih da li imaju RMC3FL taj http://www.stompin-ground.com/products/rmc-3.htm
Vidim na sajtu da imaju.
Vidim na sajtu da imaju.
Ili recimo ti ili on krenite redom da pitate po spisku http://www.realmccoycustom.com/DEALERS.htm ko ima RMC 8. Ja sam recimo već našao da imaju u Švedskoj, i sa poštarinom izađe 245€ otprilike.
Ma ne znam da li vredi da ga cimam... Kontam isti mi tuks da li cu uzeti 8 ili 3. Siguran sam da su i jedan i drugi sjajni.
Jesu naravno, neš' se zajebati svakako™ ,no sam se vodio time da hoćeš baš RMC 8Funkomat wrote: Siguran sam da su i jedan i drugi sjajni.
bash chitam na glazbenom forumu pre neki dan, chicha Leslie je mega nagrdio RMC wahove, dodushe i sve ostale boutique kompanije kao i danashnje VOX-ove i CryBaby-e. sve to u kontekstu "onog waha koji je najpriblizhniji tradicionalnim JEN vrednostima i starom dobrom Hendzha zvuku". kao wahovi su mu okej. ono, wah je wah. i totalno upozorava na neshto na shta mnogi ne obracaju pazhnju, na pot waha. kao, ostale komponente je lako uklopitii i izabrati a onda stavish najbolji pot koji se mozhe kupiti i imash pristojan wah kako god okrenesh. u potu je kljuch. tako on kazhe, a citiram njega jer je navodno tata za svashta, i razjebao je desetine najvintidzastijih wahova. u potu je kljuch, RMC je krsh, tako on kazhe.
meni lichno, ovaj Babin morley je ostavio mnogo jachi utisak od RMC trojke.
kolko god neozbiljno izgledali snarling dogs wahovi su dobri, i kvalitetno napravljeni. meni se zvuk svidja.
u svakom sluchaju jedva chekam da se Funk okitish tim chudom, kad vec ne mozhemo da imamo originale sa tih legendarnih plocha daj da imamo neshto shto je priblizhno to, i maximalno versatilno i prilagodljivo, the eqwahlyzer

meni lichno, ovaj Babin morley je ostavio mnogo jachi utisak od RMC trojke.
kolko god neozbiljno izgledali snarling dogs wahovi su dobri, i kvalitetno napravljeni. meni se zvuk svidja.
u svakom sluchaju jedva chekam da se Funk okitish tim chudom, kad vec ne mozhemo da imamo originale sa tih legendarnih plocha daj da imamo neshto shto je priblizhno to, i maximalno versatilno i prilagodljivo, the eqwahlyzer
RMC3 nisam nikad cuo uzivo ali se za Babin morley slazem s tim sto je meni licno, vise veoma interesantan i mocan nego upotrebljiv. Wah je sjajan ali za mene malo ту мач, sto bi rekli na zapadu.Cortex wrote:meni lichno, ovaj Babin morley je ostavio mnogo jachi utisak od RMC trojke.
Sto se RMCova tice, kontam i ja da nema tu nista revolucionarno i zapanjujuce i ne ocekujem da padnem na bulju of zvuka. Izmedju ostalog, i GCB95F mi radi posao vec godinama ali ***** li ga... ne treba valjda gitarista gitaristi da se pravda kad je u pitanju kupovina nove opreme...?
Naravnodane 
A zajebao sam se, mislio sam na RMC dvojku jer tog ima ssmc, a tog sam i probao. oooodlichan wah, naravno.
A zajebao sam se, mislio sam na RMC dvojku jer tog ima ssmc, a tog sam i probao. oooodlichan wah, naravno.