Cilal Najed wrote:
Da, kao sto rekoh vezan je paralelno i krade. Malo, ali ipak krade. Nema suma definitivno.
Da, ipak si u pravu! Juče sam sve to lepo testirao i ono što sam preskočio je način upotrebe: kod mene je isključivo vezan na "tuner out". Kada sam prebacio na bypass out primetio sam to slabljenje, ali koje je zaista minimalno. Važno je da ne unosi šum i ne kvari ton kao neke druge pedale.
Cilal Najed wrote:
I dalje ga toplo preporucujem!!!
Svakako ga preporučujem jer za 1.500 dinara to je verovatno najiplativiji deo opreme. Zato i ne treba gledati na njegove mane prestrogo.
Cilal Najed wrote:
Da i rekao sam da mi sporije reaguje na najdebljoj zici, a ne da nereaguje. Stvarno mi nije problem da sacekam taj sekund, koliko mu treba da izvali notu i onda drzi prilicno dugo.
Ponavljam, pokušaj strobo podešavanje, nema čekanja. Ja ipak koristim prvi način, takođe mi nije problem da malo sačekam.
Cilal Najed wrote:
Generalno, mislim da je bolja investicija dobre civije, nego skup stimer. Na oktav mandoli imam Schaller civije i stvarno nemam problema sa stimom. Na tenor banju Grover 4:1 i takodje samo reci hvale, tj. dok sam ga intenzivno svirao stimovao sam se stvarno retko...
Slažem se za čivije. Što se cene tiče imao sam onaj jeftini Korg GA30 koji sam svojevremeno platio 25 evra, a kasnije je bio samo 10 E pa sam ga kupovao i za poklon nnekim drugarima! Nije hromatski, ali je brz i precizan, a ima i mikrofon. Kasnije sam nabavio i Boss TU-12H koji je stvarno besprekoran štimer i nije čudo da ga mnogi umetnici imaju u svom lancu opreme, a na sceni signal prekidaju switch pedalama. Ipak, TU300 koristim svakodnevno i konstantno mi je u lancu.
Što neko napisa gore stvar je krš, ali odličan krš!