Midnight Rider wrote:@Mugen_GicaMugen_Gica wrote:Interesantno je da ne bi uzeo klon made in Serbia a bi klon made in China xD.
matori...kad vise verujem kineskim LM308 cipovima nego nasim
Pomoc oko kupovine dist-fuzz
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Mugen_Gica
Re: Pomoc oko kupovine dist-fuzz
- Midnight Rider

Klon Pharaona koji sam dobio na probu...
Mugen_Gica je napravio sjajnu pedalu.Fuzz je vrhunski i nemam reci koliko je mocna.
Najvise mi se svidja GE rezim i strava je sto se moze lepo podesiti eq za svacije potrebe (nema samo jedan pot kao kod npr RITUALa takodje od Black Art, pa da ti u toku svirke namestas na gitari kako ti odgovaraju visine i jacine).
Zbog takvih ljudi kao sto je on (i njemu slicnih na forumu) i mogucnosti da se drugarski pozajmi pedala na probu ili napravi ista,da se da iskren drugarski savet bez foliranja i predrasuda, ovaj FORUM je stvarno genijalan.
-
Kill surf city
Eto kul treda. 
-
bockonocode
ne znam da li je ok da pitam na tudjoj temi, al reko da ne otvaram novu za jedno pitanje samo 
Vox Bulldog distorzija. bas mi se svidja zvuk ovako preko neta kad cujem. jel probao neko, i jel vredi para?
Vox Bulldog distorzija. bas mi se svidja zvuk ovako preko neta kad cujem. jel probao neko, i jel vredi para?
Nisam kompetentan,i ne kazem da nevalja,al cistio da kazem,meni je to cudo nudjeno vise puta u zamenu za moje pedale...pa ti sam proceni
-
Mugen_Gica
Danas prvi dobri rezultati sa faraonom. Za mene naravno. E standard stim, vox ac30 simulacija na mom vox ad vt 50. Gejn smanjen da bude cist zvuk, ali malo zaprljan. Vol i master vol do kraja zbog lampe i eto ga faraon radi kao lud. Prvi put
Svirao sam sat i pol. Jadan komsiluk.
Idi u sky, oni su zastupnici za vox. Ponesi svoju gitaru i probaj to cudo. Ljudi kupuju zato sto nesto ima lampu u sebi i onda se razocaraju. Ja sam tako sa Dean Markley overlord-om. I to su me najvise odbili eq i buffer. Efekat sam po sebi je bio ok. Obavezno probaj pre kupovine.
Idi u sky, oni su zastupnici za vox. Ponesi svoju gitaru i probaj to cudo. Ljudi kupuju zato sto nesto ima lampu u sebi i onda se razocaraju. Ja sam tako sa Dean Markley overlord-om. I to su me najvise odbili eq i buffer. Efekat sam po sebi je bio ok. Obavezno probaj pre kupovine.