Podržavam.Nyarlathotep wrote:da
jha imam 3 reverba, a nijedan nije na pojacalu.
ja obozavam vestacke beskrajne reverbove.
Ja imam Verbzillu i oduševljen sam kako radi, najbolja pedala koju sam kupio do sada.
Btw. svaka čast za potpis.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Podržavam.Nyarlathotep wrote:da
jha imam 3 reverba, a nijedan nije na pojacalu.
ja obozavam vestacke beskrajne reverbove.

Hvala svima na vremenu koje su proveli deleći samnom svoje ideje!
 Hvala svima na vremenu koje su proveli deleći samnom svoje ideje!  

Gde nema razlike...? Naravno da ima.Jackson wrote:Ej ljudi planiram da kupim neki delay ili reverb pedalu, na umu su mi trenutno Digitech Digidelay i Digiverb! Zanima me kvalitet Digidelaya, u cemu je razlika njega od skupljih delayeva, posto meni treba samo da mi pravi eho, pa kontam da tu nema velike razlike u kvalitetu zvuka!

Jackson wrote:Slusam sam malopre demo za MXR carbon copy analog delay! Primetio sam da je zvuk koji pedala... da tako kazem "delay-uje", dosta drugaciji od originalnog zvuka gitare... Kao da je blago zamucen, tj nema toliko visokih i kao da se "razbija" kod vise ponavljanja! Jel ovo osobina svih analognih pedala tj delay-a??
Ako hoces da kazes da DE7 daje zvuk slican analognim delayevima na nacin koji sam objasnio gore (?), onda ja ne zelim takav zvuk!dweezil wrote:manje vishe da, kod MXR Carbon Copy-ja su josh i svetlija u odnosu na neke druge analogne dileje.
onda za tebe nije analogni vec digitalni delay tipa dd3 pa na dalje...ali ipak probaj DE7 pored lepog eha ima i bolji tj. prirodniji digitalni delay od dd6 npr...Jackson wrote:Jackson wrote:Slusam sam malopre demo za MXR carbon copy analog delay! Primetio sam da je zvuk koji pedala... da tako kazem "delay-uje", dosta drugaciji od originalnog zvuka gitare... Kao da je blago zamucen, tj nema toliko visokih i kao da se "razbija" kod vise ponavljanja! Jel ovo osobina svih analognih pedala tj delay-a??Ako hoces da kazes da DE7 daje zvuk slican analognim delayevima na nacin koji sam objasnio gore (?), onda ja ne zelim takav zvuk!dweezil wrote:manje vishe da, kod MXR Carbon Copy-ja su josh i svetlija u odnosu na neke druge analogne dileje.
Ti ne zelis da se zvuk muti i razbija kao kod analognog delay-a?Jackson wrote:
Ako hoces da kazes da DE7 daje zvuk slican analognim delayevima na nacin koji sam objasnio gore (?), onda ja ne zelim takav zvuk!
E bravo care, sad si ubo poentu! To me je zanimalo! Znaci koliko se i kako razlikuje replika originalnog zvuka kod Digidelaya, DE7 i ostalih skupljih deleyeva?Funkomat wrote:Ne mogu DE7 i Carbon Copy da se porede po tome. DE7 je daleko bistriji, mnogo tacnija/jasnija replika originalnog zvuka nego kod CC-a.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest