Podržavam.Nyarlathotep wrote:da
jha imam 3 reverba, a nijedan nije na pojacalu.
ja obozavam vestacke beskrajne reverbove.
Ja imam Verbzillu i oduševljen sam kako radi, najbolja pedala koju sam kupio do sada.
Btw. svaka čast za potpis.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Podržavam.Nyarlathotep wrote:da
jha imam 3 reverba, a nijedan nije na pojacalu.
ja obozavam vestacke beskrajne reverbove.
Gde nema razlike...? Naravno da ima.Jackson wrote:Ej ljudi planiram da kupim neki delay ili reverb pedalu, na umu su mi trenutno Digitech Digidelay i Digiverb! Zanima me kvalitet Digidelaya, u cemu je razlika njega od skupljih delayeva, posto meni treba samo da mi pravi eho, pa kontam da tu nema velike razlike u kvalitetu zvuka!
Jackson wrote:Slusam sam malopre demo za MXR carbon copy analog delay! Primetio sam da je zvuk koji pedala... da tako kazem "delay-uje", dosta drugaciji od originalnog zvuka gitare... Kao da je blago zamucen, tj nema toliko visokih i kao da se "razbija" kod vise ponavljanja! Jel ovo osobina svih analognih pedala tj delay-a??
Ako hoces da kazes da DE7 daje zvuk slican analognim delayevima na nacin koji sam objasnio gore (?), onda ja ne zelim takav zvuk!dweezil wrote:manje vishe da, kod MXR Carbon Copy-ja su josh i svetlija u odnosu na neke druge analogne dileje.
onda za tebe nije analogni vec digitalni delay tipa dd3 pa na dalje...ali ipak probaj DE7 pored lepog eha ima i bolji tj. prirodniji digitalni delay od dd6 npr...Jackson wrote:Jackson wrote:Slusam sam malopre demo za MXR carbon copy analog delay! Primetio sam da je zvuk koji pedala... da tako kazem "delay-uje", dosta drugaciji od originalnog zvuka gitare... Kao da je blago zamucen, tj nema toliko visokih i kao da se "razbija" kod vise ponavljanja! Jel ovo osobina svih analognih pedala tj delay-a??Ako hoces da kazes da DE7 daje zvuk slican analognim delayevima na nacin koji sam objasnio gore (?), onda ja ne zelim takav zvuk!dweezil wrote:manje vishe da, kod MXR Carbon Copy-ja su josh i svetlija u odnosu na neke druge analogne dileje.
Ti ne zelis da se zvuk muti i razbija kao kod analognog delay-a?Jackson wrote:
Ako hoces da kazes da DE7 daje zvuk slican analognim delayevima na nacin koji sam objasnio gore (?), onda ja ne zelim takav zvuk!
E bravo care, sad si ubo poentu! To me je zanimalo! Znaci koliko se i kako razlikuje replika originalnog zvuka kod Digidelaya, DE7 i ostalih skupljih deleyeva?Funkomat wrote:Ne mogu DE7 i Carbon Copy da se porede po tome. DE7 je daleko bistriji, mnogo tacnija/jasnija replika originalnog zvuka nego kod CC-a.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest