haha,jebote,meni su 10 vec muka,a kamoli 11..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jbg,jeste,ali ipak,ne sviram toliko spore stvari,a (trenutna) gitara,je toliko ocajna,da ako stavim 10-tke,znaci toliko je tvrda da je to cudo..za sada 9,pa videcemo na (buducegsinisake wrote:Iz ove perspektive, pitam se kako sam uopste mogao da rabim devetke sve ove godine...![]()
Stvarno je velika razlika u zvuku.
A opet, ako neko juri legato-sred fazon, ne trebaju mu debele zice, definitivno...
I to stoji - taj je prodao više Gibsona od celog marketing odeljenja, ikada.Dersu Uzala wrote:Ne bi se prodavale Dzibsonke a ni casopisi.
Kristijan wrote:Možda je previše tripovanja oko trzalice, ali to je ipak alat koji nam toliko utiče na dinamiku sviranja, na ton, na način kretanja desne ruke... da mislim da nikako nije zanemarljivo.
muki17 wrote:jeste,ali ipak,ne sviram toliko spore stvari
Pa turi koje 'oces, samo nemoj Darco. Tako brzo mi se nisu istrosile nijedne zice.muki17 wrote:ajd probacu,ne kosta me nista...nego,koje da stavim,nemam bas iskustva sa 10-tkama..da 'turim' isto EB?
![]()
Haha, ne verujem, me too!nebojsak wrote:Ja koristim 10-52 Ernie Ball, samo zato što ne mogu da nađem 11-52 kod nas.
Probao sam i te, ali su potpuni overkill...nebojsak wrote:Tako da razmišljam o 11-54
Znam matori,dweezil wrote:@jcm800 bile su Skinny Top Heavy (children of ) Boddom u Mitrosu a i u Maricu, kolko se secam
A koji štim? Ja sam u Eb, nije valjda toliko strašno sa .22?guv'nor wrote: Probao sam i te, ali su potpuni overkill...![]()
Soundwise - SRV u najavi, a i problem nije toliko zbog tenzije i tvrdoće - navikne se stoka (mislim na sebe) na sve.
Od njih sam odustao samo zbog toga što je treća žica .022!![]()
Em što je nenormalno tvrda, em što se toliko DERE, da je to boles'.
Nikako nisam uspeo da ih namestim da sve imaju sličnu glasnoću - šta god uradio, ona i dalje pokopava e i H.
Uglavnom u E, ali sam njih spuštao i u Eb. Nije strašna tenzija, u Eb je dosta svirljivo i lepo - sasvim normalno.nebojsak wrote:A koji štim? Ja sam u Eb, nije valjda toliko strašno sa .22?
meni je ovo dovoljan razlogA i sam Satriani koristi desetke
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest