@Stanko:
Izgleda da si ti nabasao na taj koji je manji za nijansu. Sudeći po dimenzijama, moj kofer je za nijansu veći i dublji.
Ne znam kojim programom mogu lepo iskotirati dimenzije golog pedalboarda na fotografiji, ali evo dimenzija i objašnjenja, pa kapiram da ćeš shvatiti šta i kako.
Dimenzije osnovne ploče mog pedalboarda su 42.5 x 30 cm , dok su dimenzije platforme 27.5 x 15.5 cm. Platforma je izdignuta ukupno 4 cm, a pošto je debljina medijapana 10 mm, to znači da su odstojnici visoki 3 cm, a dugački 15.5 cm.
Možda ti bude korisna napomena da platformu osmislio tako da ima rupu po dužini, kroz koju možeš sprovesti kablove. Meni je to bilo neophodno jer pedale nisu fizički poređane kako ide lanac signala, jer sam gledao da pedale koje najčešće gazim budu u prvom redu. Prva ploča sa platforme (ova bliža tebi kada gledaš pravo na board) je dimenzija 27.5 x 5.5 cm, pa ide rupa širine 3 cm, pa onda druga ploča, dimenzija 27.5 x 7 cm.
Medijapan debljine 10 mm je i više nego dovoljno čvrt da podnese težinu pedala i gaženje istih, koje uopšte ne mora biti ni pažljivo ni nežno.
Široka čičak traka je kupljena u centru NS u jednoj velikoj prodavnici dugmadi, cibzara, konca i ostalih srodnih stvari. 190 i nešto dinara je metar, dobijaš i meku i grubu stranu. Ja sam kupio 2 metra, i mislio sam da sam preterao, međutim, sve sam iskoristio! Nikakav višak meke strane mi nije ostao... Na pedale sam lepio samolepljivu čičak traku (grubu stranu), kupljenu u Woby-ju, 210 dinara kutija sa 1.5 m dužine trake, čija je širina 1.5 cm.
Ako te nešto još zanima, pitaj.
EDIT:
@ Solomon:Ne verujem da se isplati naručivati, jer je mene cela ova akcija izašla oko 4000 rsd, od čega je najskuplji bio kofer. Za te pare, mislim da ne može bolje.