Axe FX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Axe FX
dersu na kom principu radi ovo?
el ovo specializovani procesor, sa setom instrukcija za audio ili procesor opste namene, sa monoprogramiranjem ili nekakvim kernelom?
el ovo specializovani procesor, sa setom instrukcija za audio ili procesor opste namene, sa monoprogramiranjem ili nekakvim kernelom?
Ako ti drugari imaju Bugije za bacanje, javi. Naročito dvojku + , mada može i četvorka ako je bagatelaI'am dva drugara koji me taslace da bacim MB i kupim Kempera. Dusa mi place.

Sad cu u aprilu da ga probam na Musikmesse (mozda i pazarim ako bude bilo dovoljno para u mom dzepu u tom trenutku) pa ti javim utiskeDersu Uzala wrote:I'am dva drugara koji me taslace da bacim MB i kupim Kempera. Dusa mi place.

Hmm gresis , na tom koncertu je svirao na DV mark pojacalu sa svojim bordom.Cortex wrote:Ko je u utorak veche stigao da ode do Sava Centra i prisustvuje koncertu Bojan Z sextet-a mogao je da vidi Nenad Gajin-a kako koristi Afe FX.
Dzenan Loncarevic kupio pre par nedelja Axe fx-a...brutalna sprava
Doduse takva je i cena, 3000e u kompletu sa pedalom i kojekakvim dzidzabidzama, pa ko voli ( tj ko moze) nek' izvoli...

Doduse takva je i cena, 3000e u kompletu sa pedalom i kojekakvim dzidzabidzama, pa ko voli ( tj ko moze) nek' izvoli...
koj' ce njemu djavo?doksas wrote:Dzenan Loncarevic kupio pre par nedelja Axe fx-a...brutalna sprava![]()

Valjda da potvrdi ono: pali brate narodnjaci su zakon

to samo potkrepljuje naše sumnje
Pa što ti onda gubiš vreme na forumu umesto da si negde da uzimaš kintu?
Pa vidis vreme kad sam pisao post? A i vreme ovog sad "jutarnjeg"
Sad sam slobodan do cetvrtka

Sad sam slobodan do cetvrtka

Ajd ajd, možda zaradiš i za Axe FX 

Ma jok bre, nisam vise u fazonu da dam celomesecnu zaradu za jedan proc 

Misliš dvonedeljnu zaradu?
Kad se hvališ udri široko!