Dual Rectifier ja nejgore pojacalo koje je Boogie ikad napravio. Oh well. Sto ne znaci da je lose, bolje je od 95% pojacala. Tebi terba Mark serija a ne Rectifier-i.tyler durden wrote:Mali offtopic, verovao ili ne, ja sam do skoro imao Mesa Boogie Dual Rectifier i prodao sam i kupio ENGL-a! Odlepio sam kad sam probao ENGL-a, znaci bruka kako su dobri!mislim_stvarno wrote:Mislim, do pre par godina sam bio odusevljen idejom rg+mesa rectifier, a sada bih dupe dao za LP custom kroz orange ili jedan ton engla koji sam cuo na nekom klipu...DrGreenthumb wrote:Hehe, onda ti i nije neko iskustvo.![]()
![]()
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
sinisake wrote:Ja bi reko da je Paint, ipak...

-
Ne samo da je na prvoj slici koristio paint nego je i zbog nekog razloga odjebao kvalitet druge dve slike.........................

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-M ... -oglas.htm
Ovo je koshtalo 600e do pre mesec dva. Ne znam da li je isti lik, ali ako je gitra toliko retka ko shto kazhe, mora biti
sada je ceni 1500e.
stvarno svashta mozhe da se prochita jbt..
Ovo je koshtalo 600e do pre mesec dva. Ne znam da li je isti lik, ali ako je gitra toliko retka ko shto kazhe, mora biti

sada je ceni 1500e.
stvarno svashta mozhe da se prochita jbt..
Poslednjih godinu dana su cene polovnih gitara skočile u nebo, naročito kad neko prodaje nešto što se ne može naći u prodavnici pa udari cifru. Ono, obični polovni ibanezi recimo a ljudi traže po 500 eura, ludilo.
- Nyarlathotep
- MF veteran
da, ima teskih budala na ovim sajtovima. 

-
Slusao sam radiJo u vojsKi.Najavljuju pojeftinjenje dzidzamidza koje voli narod da kupuje, frizideri , ves masine, komPujeteri pa predpostavljam da ce tu upasti i muzicka oprema.struja ce poskupeti

- DJ_MY_SOUL
I ako je ovaj post napisan 5 strana unazad moram da se suprostavim! Squier Stratocaster JV(Japan Vintage) reissue 62` pravljen je samo od 1982-1984, u Japanu. To su prvi ikada napravljeni Squieri. Sada stvar je u tome sto su japanci pravili vrhunski instrument po manjoj ceni nego sto su amerikanci pravili, ali zato neuporedivo kvalitetniji i bolji. Na kraju su morali da ugasi JV seriju posle samo 2 godine zato sto nisu hteli da dozvole da Squier bude bolji od samog Fendera. Odnosno da kopija bude bolja od originala.sl0e wrote:Taj JV squier ne bi smeo da kosta vise od 350 evra, a taj lik je lud.
Sada kruze glasine za te JV, naprimer da su oni najslicniji starim fenderima iz 60-ih po kojima su pravljeni, i da su rame uz rame sa njima i ako su kopije. Pogotovo najbolji su ti iz 1982, magija se vec gubi kod ovih 83`. I zbog toga sto su neverovatno retki, tj da budu u originalnom stanju. I sve ovo opravdava cenu od 1000eur kod prodavaca. Dok je moje misljenje da ne bi trebalo da kosta vise od 800 evra.
Ja ne posedujem nijedan JV i ako mi je bila velika zelja da uzmem Squier Jazz bass, ali jedini koji sam nasao bio je u Nemackoj i preko ebay lik trazio 1500evra. Sto je nenormalno mnogo. Imao sam priliku da probam njega i stratocastera iz te serije. Utiske ne mogu opisati stvarno glasine su opravdane. Nisam imao priliku da probam neki 60` fender, ali probao sam brdo ovih iz 70-ih. I defintivno ih shiju po kvalitetu a i po zvuku.
Brate... Lik trazi (u Srbiji) cca 1000 evra za tog Skvajera, dok ima Amera za 700, 750 i 800 + evra. Ne znam kakvi su Skvajeri iz 82-ge, niti da li im se magija izgubila 83-ce, znam da sam za manje para kupio odlicnu (fender usa) gitaru koju rado sviram i boli me Q kog je godista ili whatnot. Ima strat ton i to je to.
Tebi sam vec rekao da uzmes jazz bas jer je jazz bas jazz bas, a ima vremena da ja i ti cujemo razliku izmedju MIJ Fendera JV 82, Fulerton 62 reizdanja i originala iz 63-ce.

Edit: Da je ona cena (ili priblizno ona cena) koju sam ja naveo realnija, kucaj Squier JV na ebay-u.
Tebi sam vec rekao da uzmes jazz bas jer je jazz bas jazz bas, a ima vremena da ja i ti cujemo razliku izmedju MIJ Fendera JV 82, Fulerton 62 reizdanja i originala iz 63-ce.

Edit: Da je ona cena (ili priblizno ona cena) koju sam ja naveo realnija, kucaj Squier JV na ebay-u.
- Guitar_thrill
- MF veteran
-
- Nyarlathotep
- MF veteran
hahahaa
samo da Rock Action vidi ovo.

samo da Rock Action vidi ovo.

Guitar_thrill wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... -oglas.htm novi modeli fendera