A tek što nalete neka moja davno prodata pojačala i gitare, sa cenom većom od pre dve-tri godine... uuuu... Da sam znao da su kolekcionarski primerci i da im toliko raste cena, nikada ih ne bi prodao.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Као овај мој Окко Диабло који сам продао у Новом Саду за 200 еура:Cope wrote: . . . A tek što nalete neka moja davno prodata pojačala i gitare, sa cenom većom od pre dve-tri godine... uuuu... :
zajedno sa kineskim fishmanom od 20$ http://www.ebay.com/itm/FISHMAN-PRESYS- ... SwD0lUkWpxnenadg wrote:Узгред, ..наводно оригинални Гибсон Хамингбрд за 800 eura,...Ru/ca Andjelkovi' зна знање:
http://www.kupujemprodajem.com/Gitara-G ... d=50817416
Mislis da je ovo losa gitara? Jesi probao nekad?veljapa wrote:Trzisno gledano magneti + civije + ostalo = nije on mnogo daleko ... ali ovako ce ovu gitaru tesko da proda zato sto je promasena tema.
Педалу сам купио за 200 еура на К/П огласима од, како се испоставило, мог познаника из Ниша.pisac wrote:Nenade,gde si kupio Okko Diablo,i koliko si zadovoljan sa njim?
Imam 2 washburn gitare. Jednu od njih 20 godina. Vratovi su stvarno udobni. Civije su vrh. Ostali hardver ume da bude losijeg kvaliteta. Mada na ovoj gitari to ne treba da te brine jer ima ovaj fixed bridge. Drvo ume da bude losije, zavrsna obrada takođe.NikolaGerza wrote: Mislis da je ovo losa gitara? Jesi probao nekad?
Meni je ovako po izgledu ok za tu sumu koju je on ponudio. Cini mi se da sam cuo da ove gitare imaju jako udoban vrat, a tu su i ovi duncan magneti i grover civije. Mozda bi se naresio da uzmem...
Ja bi ovo uzeo za neki projekat, umesto tune o matic-a bih stavio fixed bridge sa zicama kroz telo. To je meni najodgovarajuci bridge. TOM mi je nekako jako neudoban, a i fixed bridge mi je mnogo jednostavniji za podesavanje.veljapa wrote:Imam 2 washburn gitare. Jednu od njih 20 godina. Vratovi su stvarno udobni. Civije su vrh. Ostali hardver ume da bude losijeg kvaliteta. Mada na ovoj gitari to ne treba da te brine jer ima ovaj fixed bridge. Drvo ume da bude losije, zavrsna obrada takođe.
Vise sam subjektivno mislio da je promasena gitara jer mi se taj koncept super strata sa "fixed bridge", mahagoni telom i srafljenim vratom licno ne sviđa. Ono svako zna sta mu treba. Odes sviras ako svidja uzmes
Ja sam tu pedalu i video kod Gregora.On ima upeglan ton na svim snimcima,sto ponekad masira,ali i koristi neka super-rare kvalitetna pojacala,plus dodatno isproducira zvuk.No pedala se jako retko srece na nasim prostorima,valjda jer nije bas jeftina i jer nije hiper-produkcija:ja i ne znam ko to tacno pravi.I pored svega,cini mi se da je dobra,ja ne koristim high-gain.U svakom slucaju,hvala na odgovoru,i na opisu.nenadg wrote:Педалу сам купио за 200 еура на К/П огласима од, како се испоставило, мог познаника из Ниша.pisac wrote:Nenade,gde si kupio Okko Diablo,i koliko si zadovoljan sa njim?
Био сам сасвим задовољан. Транспарентан драјв, тј. чујеш све тонове у акорду кад окинеш. Иако има two stage gain, kад максимално одврнеш све, добијаш само кранч будући да ова није педала за неке хај гејн ситуације. У међувремену, купио сам Ф. Суперсоник који има јако употребљив гејн канал па сам Око продао само зато да смањим количину опреме у соби.
Има доста видеа са овом педалом код Грегора Хилдена, али мислим да су му сви снимци некако пре-продуцирани, па му све гитаре некако исто звуче.
https://www.youtube.com/watch?v=YIeucIChwx4
Ne vidim razlog da se plati 200 evra jedna OD pedala koja je svoju popularnost stekla putem YT klipovima i to baš preko tog ispeglanog zvuka iz klipova dotičnog nemca. Njemu i ovako svaka gitara zvuči identično i to nema veze sa pedalom na podu. TS9 i OCD mogu da se pazare zajedno za 200 evra polovno, dosta je oglasa i na KP bilo. Zar to nije bolja opcija? Jer, ko se još odrekao najklasičnijeg tube screamera ili od/crunch pedale pod izgovorom da mu je višak opreme u sobi ili na bini?merk wrote:pisac
http://www.stompbox.de/
a cene se kreću oko 200 eura (+troškovi), pa ti sad vidi ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest