Koji shit. Evo bas gledam i Reverb i Ebay i niko ne prodaj block za strata. Verovatno jer su zadovoljnitommytigh77 wrote: ↑07 Apr 2017, 12:30Nema ihahaj otkad. Ja sve mislio imaš šemu preko nekog sa strane da ti donese, pa zato ne pitam ništa...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koji shit. Evo bas gledam i Reverb i Ebay i niko ne prodaj block za strata. Verovatno jer su zadovoljnitommytigh77 wrote: ↑07 Apr 2017, 12:30Nema ihahaj otkad. Ja sve mislio imaš šemu preko nekog sa strane da ti donese, pa zato ne pitam ništa...
Kako molim!?Cortex wrote: ↑07 Apr 2017, 15:22ja prosto ne mogu da verujem - ljudi ce uskoro naseliti Mars, a Fender i dalje ne moze da napravi neki sistem po kome jebena rucica ostaje tesno uglavljena u njihove trem sisteme, jebote toliko mi ide na qratz kada moram da stavljam vatu od prokletih cepica za usi (SRV style) kako bi rucica imala tesnu vezu sa rupom gde ide... ljudi pricaju o nekakvim oprugama koje se navodno dobijaju uz tremolo konstrukciju ali ja to nikada do sada svojim ocima nisam video plus cak i za to ljudi kazu da nije najbolja opcija. mislim stvarno zalosno koliko to lose radi.
Kopiraj linktommytigh77 wrote: ↑08 Apr 2017, 12:33Hipihill, teraš me da se ponavljam kao papagaj, ali pošto ljudi ne čitaju teme dalje od dva posta unazad, nema mi druge.
tommytigh77 wrote: ↑07 Apr 2017, 17:21Što se tiče bloka i labave ručice, prelistaj temu par strana unazad, detaljno smo pisali o tome, ja naročito, pa da se ne ponavljam. Nadam se da ćeš naći par korisnih informacija. Što se štima tiče i Drop D i tako toga, moguće je i na stratu, evo Baba Slim je na ovom novom Tomišić stratu ubacio neki gedžet (zaboravio sam kako se zove, nije Tremol-no), i probao sam, radi savršeno, preštimaš gitaru kako hoćeš, i dalje štimuje a tremolo i dalje može da se koristi. Raspitaj se kod njega, šteta što nije napomenuo kad je predstavljao gitaru. Ustvari, otkud znam, možda nije trebalo ovo da pominjem, male tajne velikih majstora i tako to...![]()
Matori, kao sto rekoh, ljudi polako rade na kolonizovanju Marsa a ja treba da obavijam konac oko rucice... NECU!tommytigh77 wrote: ↑07 Apr 2017, 17:21Što se tiče bloka i labave ručice, prelistaj temu par strana unazad, detaljno smo pisali o tome, ja naročito, pa da se ne ponavljam. Nadam se da ćeš naći par korisnih informacija. Što se štima tiče i Drop D i tako toga, moguće je i na stratu, evo Baba Slim je na ovom novom Tomišić stratu ubacio neki gedžet (zaboravio sam kako se zove, nije Tremol-no), i probao sam, radi savršeno, preštimaš gitaru kako hoćeš, i dalje štimuje a tremolo i dalje može da se koristi. Raspitaj se kod njega, šteta što nije napomenuo kad je predstavljao gitaru. Ustvari, otkud znam, možda nije trebalo ovo da pominjem, male tajne velikih majstora i tako to...![]()
Rucica ne klacka na bilo kojoj visini da je zavrnuta?tommytigh77 wrote: ↑08 Apr 2017, 17:03Ako budeš uzimao blok kod ovog engleza, traži onu Callaham 'virtual pop-in' opciju i završena stvar. Kod mene to radi kao sat.
Evo neki snimak...board index wrote: ↑05 Apr 2017, 22:03I mene bas interesuje kako se cuju, pisi utiske, a ako moze i neki snimak, jos bolje. Ja sam bio malo iznenadjen onom gitarom (Malmsteen/Calmsteen kako je vec zovu) koju sam kupio od njih, ocekivao sam da cu je baciti odmah u djubre, medjutim ispalo je da nije bas toliko losa
.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest