Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
dejankuki
Ćale - moderator

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by dejankuki » 05 Dec 2015, 21:38

Dal' je moguce da nemate drugih posla...
Stranu ipo se ubedjujete koliko kosta konzum/rooster gitara... Sredjena... budibogsnama.... :ma bravo:

Rockatansky

Post by Rockatansky » 06 Dec 2015, 02:52

Ma to je sve crno na belo pa ko voli nek izvoli...

Meni danima bode oci onaj Squier Bullet sto lik prodaje za 400 evra, a falskifikovao je Fender logo... ::ranting:: Ima li zakona...?

abogicevic

Post by abogicevic » 06 Dec 2015, 09:04

Ova gitara je već neko vreme na oglasima. Izgleda sasvim pristojno. Jel imao neko prilike da isproba ovaj model? Interesantna mi je ova tele hsh varijanta.
http://www.kupujemprodajem.com/Squier-T ... -oglas.htm

pisac

Post by pisac » 06 Dec 2015, 09:46

Rockatansky wrote:Ma to je sve crno na belo pa ko voli nek izvoli...

Meni danima bode oci onaj Squier Bullet sto lik prodaje za 400 evra, a falskifikovao je Fender logo... ::ranting:: Ima li zakona...?
Ne mogu a da se ne zapitam koliko je kupaca kupilo preko oglasa neke falsifikate koji su bili daleko bolje odradjeni,prepravljeni,falsifikovani ,jednom recju?Ima ljudi koji poznaju tu materiju,i koje je tesko ili nemoguce prevariti ma kako savrsena kopija bila,ali ima i ljudi koji ne znaju sve finese,godista proizvodnje,modele,oznake,i koji kupe ,,Fender'' i posle se zale kako je komsijin Affinity bolji...naravno,kad si kupio Bullet-a sa logoom Fendera.Prevaranata je uvek bilo i bice,a ovo je slatka para-zahebes tri coveka mesecno,sedis kuci i imas lovu za koju nekom jadniku gastarbajteru puca kicma mesec dana po inostranstvu.

pisac

Post by pisac » 06 Dec 2015, 09:51

abogicevic wrote:Ova gitara je već neko vreme na oglasima. Izgleda sasvim pristojno. Jel imao neko prilike da isproba ovaj model? Interesantna mi je ova tele hsh varijanta.
http://www.kupujemprodajem.com/Squier-T ... -oglas.htm
,,Veoma kvalitetan i atraktivan artist model u odlicnom funkcionalnom i estetskom stanju (kao nov! ). Model je originalan, nije kopija Fendera. ..''-Ovo je malo nejasno formulisano-Squier original,nije kopija Fendera,na gitari sve fabricko i izuzetno ocuvano...

OVCA

Post by OVCA » 06 Dec 2015, 10:30

Taman pomislio da si ti najveci znalac ovde a i sire a ti izletis sa konstatacijom o nejasnom formulisanju?!Pa sta ti nije jasno,covek kaze da se ovaj model ne proizvodi u originalu(Fender Joe Trohman),vec samo kao Squier... :kokice:

abogicevic

Post by abogicevic » 06 Dec 2015, 10:38

pisac wrote: ,,Veoma kvalitetan i atraktivan artist model u odlicnom funkcionalnom i estetskom stanju (kao nov! ). Model je originalan, nije kopija Fendera. ..''-Ovo je malo nejasno formulisano-Squier original,nije kopija Fendera,na gitari sve fabricko i izuzetno ocuvano...
Slažem se da je tekst nevešto formulisan. Skvajerova "artist" serija zaista postoji, a prodavac je verovatno hteo da naglasi da nije u pitanju neki fake fender. Meni je, konkretno, smešno što je žice namotavao u kontra smeru (slika 2) :bravo:

OVCA

Post by OVCA » 06 Dec 2015, 11:32

Pitam se da li je original ili koija?https://www.kupujemprodajem.com/Raritet ... r_id=22853 :?

pisac

Post by pisac » 06 Dec 2015, 12:11

:ziveli:

pisac

Post by pisac » 06 Dec 2015, 12:22

OVCA wrote:Taman pomislio da si ti najveci znalac ovde a i sire a ti izletis sa konstatacijom o nejasnom formulisanju?!Pa sta ti nije jasno,covek kaze da se ovaj model ne proizvodi u originalu(Fender Joe Trohman),vec samo kao Squier... :kokice:
Lose si mislio,ja sam obican seronja. :homer:
Prirodnije bi bilo receno-Gitara je super ocuvana,u fabrickom stanju,nego-,,... model u odlicnom funkcionalnom i estetskom stanju (kao nov! )...Na gitari je sve fabricko i izuzetno ocuvano...''ako je gitara super ocuvana,u originalnom stanju,normalno je da je na gitari sve super ocuvano...po nekoj analogiji,jel da?

PRODAJEM NOV AUTO NA KOME JE SVE SUPER OCUVANO...
No gitara stvarno izgleda dobro,nevezano za reklamu.Po mom skromnom misljenju.

Overdrive

Post by Overdrive » 06 Dec 2015, 15:52

dejankuki wrote:Dal' je moguce da nemate drugih posla...
Stranu ipo se ubedjujete koliko kosta konzum/rooster gitara... Sredjena... budibogsnama.... :ma bravo:
dal je moguće da bi ti kao moderator na ovom sajtu, više voleo da mi imamo druga posla nego da posećujemo ovaj sajt i činimo ga živahnim svojim laprdanjima..pitanje je sad 8)

predlažem ti da podneseš ostavku i prepustiš mesto nekome ko pozdravlja svaku diskusiju, polemisanje, forumašenje i sve ostalo što jedan forum čini forumom :P

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 06 Dec 2015, 22:03

Sta da ti kazem... sigurno da necu da se odusevljavam bezpredmetnim laprdanjem o nekim glupostima... sa druge strane nikoga ne drzim za rukav i teram ga da bude na forumu. Svi su ovde dobrovoljno i tu su da nauce nesto ili da dobiju potrebnu infirmaciju. Tako da ...

Inace posao moderatora je da ljude podseti da su skrenuli s teme. U ovom slucaju jesu skrenuli s teme....
A sto se tice ostavke... hvala bogu, ti se ne pitas o tome. Forum je u rukama administratora i oni donose odluke...kad budem lose radio posao, sigurno ce mi se zahvaliti... a dotle....

Image
ljubi vas administracija...

Overdrive

Post by Overdrive » 06 Dec 2015, 23:05

dejankuki wrote:Sta da ti kazem... sigurno da necu da se odusevljavam bezpredmetnim laprdanjem o nekim glupostima... sa druge strane nikoga ne drzim za rukav i teram ga da bude na forumu. Svi su ovde dobrovoljno i tu su da nauce nesto ili da dobiju potrebnu infirmaciju. Tako da ...

Inace posao moderatora je da ljude podseti da su skrenuli s teme. U ovom slucaju jesu skrenuli s teme....
A sto se tice ostavke... hvala bogu, ti se ne pitas o tome. Forum je u rukama administratora i oni donose odluke...kad budem lose radio posao, sigurno ce mi se zahvaliti... a dotle....
ne znam brte šta će tebe da oduševljava a šta neće, ovo je tema o oglasima i logično je valjda da se ne kače samo linkovi nego da se ponešto i prokomentariše

msm, aj sad ti definiši šta je "skretanje sa teme" i koliko je skretanje dozvoljeno ulevo a kolko udesno..

Logika?

I osim toga što su ovde neki da nešto nauče ili dobiju potrebnu informaciju, neki su i da daju informaciju, da se zabave, ubiju vreme isl (veruj čika Overdrajvu šta ti kaže, na forumima sam duže od svih ovde i moderatora i administratora tugedr)
Znači, nemoj brte da od foruma da praviš pačiju školu - vidi šta ti je važnije, da tvojim "poslom" bude zadovoljno par administratora ili forumaši? Razmisli..a dotle..kiss i tebi :)

jecaisale

Post by jecaisale » 07 Dec 2015, 00:18

OVCA wrote:Pitam se da li je original ili koija?https://www.kupujemprodajem.com/Raritet ... r_id=22853 :?
Ma sigurno je original "...jer je posebna..." i "...mocno izgleda...". Treba mu predloziti da drvo od sekire prodaje kao drvo za izradu vrata gitare, ipak je veoma staro i sigurno je suvo a pri tom je prosviralo od silnog udaranja i cepanja...
Trifun rules...

komil

Post by komil » 08 Dec 2015, 11:55

Trifun ne prestaje da iznenađuje!

Evo nešto inspiracije za banciku:
http://www.riki-le-plectrier.net/produi ... -2?lang=fr

Post Reply