Stranu ipo se ubedjujete koliko kosta konzum/rooster gitara... Sredjena... budibogsnama....

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne mogu a da se ne zapitam koliko je kupaca kupilo preko oglasa neke falsifikate koji su bili daleko bolje odradjeni,prepravljeni,falsifikovani ,jednom recju?Ima ljudi koji poznaju tu materiju,i koje je tesko ili nemoguce prevariti ma kako savrsena kopija bila,ali ima i ljudi koji ne znaju sve finese,godista proizvodnje,modele,oznake,i koji kupe ,,Fender'' i posle se zale kako je komsijin Affinity bolji...naravno,kad si kupio Bullet-a sa logoom Fendera.Prevaranata je uvek bilo i bice,a ovo je slatka para-zahebes tri coveka mesecno,sedis kuci i imas lovu za koju nekom jadniku gastarbajteru puca kicma mesec dana po inostranstvu.Rockatansky wrote:Ma to je sve crno na belo pa ko voli nek izvoli...
Meni danima bode oci onaj Squier Bullet sto lik prodaje za 400 evra, a falskifikovao je Fender logo...Ima li zakona...?
,,Veoma kvalitetan i atraktivan artist model u odlicnom funkcionalnom i estetskom stanju (kao nov! ). Model je originalan, nije kopija Fendera. ..''-Ovo je malo nejasno formulisano-Squier original,nije kopija Fendera,na gitari sve fabricko i izuzetno ocuvano...abogicevic wrote:Ova gitara je već neko vreme na oglasima. Izgleda sasvim pristojno. Jel imao neko prilike da isproba ovaj model? Interesantna mi je ova tele hsh varijanta.
http://www.kupujemprodajem.com/Squier-T ... -oglas.htm
Slažem se da je tekst nevešto formulisan. Skvajerova "artist" serija zaista postoji, a prodavac je verovatno hteo da naglasi da nije u pitanju neki fake fender. Meni je, konkretno, smešno što je žice namotavao u kontra smeru (slika 2)pisac wrote: ,,Veoma kvalitetan i atraktivan artist model u odlicnom funkcionalnom i estetskom stanju (kao nov! ). Model je originalan, nije kopija Fendera. ..''-Ovo je malo nejasno formulisano-Squier original,nije kopija Fendera,na gitari sve fabricko i izuzetno ocuvano...
Lose si mislio,ja sam obican seronja.OVCA wrote:Taman pomislio da si ti najveci znalac ovde a i sire a ti izletis sa konstatacijom o nejasnom formulisanju?!Pa sta ti nije jasno,covek kaze da se ovaj model ne proizvodi u originalu(Fender Joe Trohman),vec samo kao Squier...
dal je moguće da bi ti kao moderator na ovom sajtu, više voleo da mi imamo druga posla nego da posećujemo ovaj sajt i činimo ga živahnim svojim laprdanjima..pitanje je saddejankuki wrote:Dal' je moguce da nemate drugih posla...
Stranu ipo se ubedjujete koliko kosta konzum/rooster gitara... Sredjena... budibogsnama....
ne znam brte šta će tebe da oduševljava a šta neće, ovo je tema o oglasima i logično je valjda da se ne kače samo linkovi nego da se ponešto i prokomentarišedejankuki wrote:Sta da ti kazem... sigurno da necu da se odusevljavam bezpredmetnim laprdanjem o nekim glupostima... sa druge strane nikoga ne drzim za rukav i teram ga da bude na forumu. Svi su ovde dobrovoljno i tu su da nauce nesto ili da dobiju potrebnu infirmaciju. Tako da ...
Inace posao moderatora je da ljude podseti da su skrenuli s teme. U ovom slucaju jesu skrenuli s teme....
A sto se tice ostavke... hvala bogu, ti se ne pitas o tome. Forum je u rukama administratora i oni donose odluke...kad budem lose radio posao, sigurno ce mi se zahvaliti... a dotle....
Ma sigurno je original "...jer je posebna..." i "...mocno izgleda...". Treba mu predloziti da drvo od sekire prodaje kao drvo za izradu vrata gitare, ipak je veoma staro i sigurno je suvo a pri tom je prosviralo od silnog udaranja i cepanja...OVCA wrote:Pitam se da li je original ili koija?https://www.kupujemprodajem.com/Raritet ... r_id=22853
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest