EEEj, moj Makso,
naravno da sam zainteresovan, pošalji što pre...ona Oktavia
je..be..ke..vu.., znači kada skinem Gain skoro na min. i prebacim na neck pickup, single coil tu bolje prolazi...e, dobije se ton kao da se vrti u nekakvom nepravilno izuvijanom crevu (recimo za zalivanje bašte)...znači,tvoja oktavia je čist "Who Knows" voodoo...jebe kevu Winetu....
Neko je negde na ovom MF zapisao da efekat tipa FUZZ prikriva nedostatke u svirci itd...
Ne znam zašto ograničavati zvuk instrumenta, ja sam pristalica pedala koje menjaju strukturu tona...ono što bih tebi predložio kao sledeći izazov to bi bila neka Maxles UNIVIBE spravica...
Time bi tvoj asortiman bio prilično zaokružen, eventualno i neki Maxles Wah ali da ide ka Morley wah tonu... pre dvadesetak godina imao sam Morley i to se stvarno razlikuje od ovog unificiranog Cry Baby sounda.....i tako to.....
[IMG]http://imageshack.us/a/img443/6751/dscn7555t.th.jpg[/img]
[/img]
Ova sličica je interesantna samo zbog tvoke Octavie, ona mi je najdraža od silnih spravica koje imam...
Fullton ima onu sjajnu Plimsoul, dodao bih i Soul Bender...ne razumem zašto su se naši ljudi tako masovno zalepili za OCD....
E, moj Makso, toliko posla pred nama a život juri i curi....jbg...a i kriza jebe kevu....možda je kriza tvoja šansa....mislim, kada se pogledaju cene brendiranih pedala po radnjama i oglasima, da se smtzneš...
Mislim da treba da se otisneš u sopstvene modele sa vrhunskim komponentama, u tim pedalama najskuplje su ruke i reklama, ostalo je boranija....
Pozdravljam te, pošalji Bonamasin fuzić da ga probamo pa da objavimo snimke na MF. Ja sada imam uslova da to kvalitetno zvučno usnimim sa svojim prijateljima...