Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- alucard_earl
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Pitanje : da li neko zna da preko KP poruka mogu da se salju pravosnazni uslovi koji obavezuju prodavca, odnosno kupca?
Mislio sam da si iole... al nisi.Niđe veze tvoja poređenja sa ovim...bancika wrote:cek, da neko ispred tvoje zgrade prodaje drogu deci ti ga ne bi prijavio jer je to najgora osobina?
Ovo je daleko blazi slucaj, ali je princip rasudjivanja isti...a i posledice koje ce da snosi su proporcionalno minimalne. Obrisace mu oglas i tol'ko.
edit: jeste fraza totalni klise...ali zbog takve filozofije smo tu i gde smo kao drustvo i zemlja. Vidis nekog da krade - cutis. Vidis da u firmi ima polovina ljudi koji primaju plate, a ne dolaze na poso - cutis. Lazne diplome - cutis...yeah, al makar si osoba od integriteta.
Upravo to mislim za tebe. Pričaš o tome kao da je neko drukao drugara u školi za pričanje na času ili da je u vojsci odrukao za privilegiju.kwiss wrote: Mislio sam da si iole... al nisi.Niđe veze tvoja poređenja sa ovim...
Ovo nije drukanje nego odgovornost i nepodržavanje lopovluka.
A ja mislim da si jedna mala ,jadna ,nevaspitana barabica koja nije imala potrebno vaspitanje...komil wrote:Upravo to mislim za tebe. Pričaš o tome kao da je neko drukao drugara u školi za pričanje na času ili da je u vojsci odrukao za privilegiju.kwiss wrote: Mislio sam da si iole... al nisi.Niđe veze tvoja poređenja sa ovim...
Ovo nije drukanje nego odgovornost i nepodržavanje lopovluka.
kvis
Bolji sam zato sto ne lažem i ne varam.
Bolji sam zato sto ne lažem i ne varam.
-
Tako se pocinje. To podrzavam. Sta racku ovi pricaju na casu a ja zelim nesto da naucim. Za vojsku da i ne pricam. Branim domovinu a ovi se zajebaju. Doduse nikad nisam dobio tu 'privilegiju' ali odrukao po P.S.-u.komil wrote: ...Pričaš o tome kao da je neko drukao drugara u školi za pričanje na času ili da je u vojsci odrukao za privilegiju.
Svaka cast za ovo.Kratko,ali hebitacno!bancika wrote: ali zbog takve filozofije smo tu i gde smo kao drustvo i zemlja. Vidis nekog da krade - cutis. Vidis da u firmi ima polovina ljudi koji primaju plate, a ne dolaze na poso - cutis. Lazne diplome - cutis...yeah, al makar si osoba od integriteta.
Nego šta, nego treba prjavljivati....stoka lopovska. Danas u Srbiji da bi kupio gitaru (naročito strata), moraš da budeš ekspert i poznaješ tanane pojedinosti, koje vjerovatno ni zaposleni u firmi, koja pravi tu gitaru ne znaju...da ti neko nebi prodao zamaskiranog Astera za 500 evra....ma daj. Ili likovi koji prodaju Kineske OCD, BB i slicne pedale precutno za 100 evra.
Ne razumijem šta tu ima da se brani, osim ako nisi jedan od njih? Zašto ja moram da poznajem i proučim sve što kupujem?! Može li to ikako volio bih da imam....pa kupim?
Naravno da može, treba svi da prijavljuju prevarante...nije dovoljno što većina od usta odvaja da bi kupila pristojan instrument i da bi svirala bez skoro ikakve nadoknade, što radi i štedi za svoje želje i potrebe u vidu instrumenta sa nekim imenom, koje njemu znači...i onda ti neki kreten uvali fosnu za ogromne pare, sve sa sloganom pa zašto nisi pazio....
Pa zar moraš da poznaješ serijske brojeve i šifre da bi svirao gitaru?
Ja prijavljujem prvi i uvijek cu prijavljivati ovakve izrode:
http://www.olx.ba/artikal/20744671/fender-stratocaster/
Ne razumijem šta tu ima da se brani, osim ako nisi jedan od njih? Zašto ja moram da poznajem i proučim sve što kupujem?! Može li to ikako volio bih da imam....pa kupim?
Naravno da može, treba svi da prijavljuju prevarante...nije dovoljno što većina od usta odvaja da bi kupila pristojan instrument i da bi svirala bez skoro ikakve nadoknade, što radi i štedi za svoje želje i potrebe u vidu instrumenta sa nekim imenom, koje njemu znači...i onda ti neki kreten uvali fosnu za ogromne pare, sve sa sloganom pa zašto nisi pazio....
Ja prijavljujem prvi i uvijek cu prijavljivati ovakve izrode:
I da, tog lika sam prijavio pa je skinuo cijenu za 200 maraka i riječ original u naslovu...ali je ostalo Fender stratocaster...iako je bog zna šta...
-
Lepo receno.....tocilj wrote:Nego šta, nego treba prjavljivati....stoka lopovska. Danas u Srbiji da bi kupio gitaru (naročito strata), moraš da budeš ekspert i poznaješ tanane pojedinosti, koje vjerovatno ni zaposleni u firmi, koja pravi tu gitaru ne znaju...da ti neko nebi prodao zamaskiranog Astera za 500 evra....ma daj. Ili likovi koji prodaju Kineske OCD, BB i slicne pedale precutno za 100 evra.
bancika wrote:edit: jeste fraza totalni klise...ali zbog takve filozofije smo tu i gde smo kao drustvo i zemlja. Vidis nekog da krade - cutis. Vidis da u firmi ima polovina ljudi koji primaju plate, a ne dolaze na poso - cutis. Lazne diplome - cutis...yeah, al makar si osoba od integriteta.

Ja sam nekoliko puta slao predlog administraciji KP da uvedu mogucnost komentarisanja oglasa u reaknom vremenu ,jer onda bi mogao lik odmah da se isece u pokusaju ili bar da se ostavi upozorenje potencijalnim kupcima ali uvek mi je stizao standardni odgovor "hvala na predlogu,razmotricemo"...Valjda je to veliko akanje i za njih,ne znam.
razmisljao sam o tome i za KP i za polovni automobili...bilo bi dobro, ali bi isto ostavilo mnogo prostora za zloupotrebe. Garantovano bi bilo vise laznih poruka nego pravih, konkurencija bi blatila konkurenciju i slicno.OVCA wrote:Ja sam nekoliko puta slao predlog administraciji KP da uvedu mogucnost komentarisanja oglasa u reaknom vremenu ,jer onda bi mogao lik odmah da se isece u pokusaju ili bar da se ostavi upozorenje potencijalnim kupcima ali uvek mi je stizao standardni odgovor "hvala na predlogu,razmotricemo"...Valjda je to veliko akanje i za njih,ne znam.
Prijavljujte sto vise, i sto cesce, vremenom ce se takvi likovi smanjiti...Rocker. wrote: Ima dole ispod opcija Prijavi oglas, a moze se i prodavac direktno kontaktirati putem kp poruka da je provaljen da prodaje laznjak. Mogao bi i da se napravi neki MF-Watchmen kp nalog za te stvari. Borite se malo protiv vetrenjaca
Слажем се у потпуности. Исправна реакција и обавеза сваког од нас ако наиђемо на нешто овакво.alfonso wrote:Koliko ima prevaranata,mozda ni nema svrhe vise to prijavljivanje.bancika wrote:cek, da neko ispred tvoje zgrade prodaje drogu deci ti ga ne bi prijavio jer je to najgora osobina?
Ovo je daleko blazi slucaj, ali je princip rasudjivanja isti...a i posledice koje ce da snosi su proporcionalno minimalne. Obrisace mu oglas i tol'ko.
edit: jeste fraza totalni klise...ali zbog takve filozofije smo tu i gde smo kao drustvo i zemlja. Vidis nekog da krade - cutis. Vidis da u firmi ima polovina ljudi koji primaju plate, a ne dolaze na poso - cutis. Lazne diplome - cutis...yeah, al makar si osoba od integriteta.
A to da je drukanje najgora osobina,meni ne pije vodu. Jer ne mozes ti da cutis onoliko koliko razne barabe mogu da te gaze. Aj ovo preko neta je lako,ali prijaviti kriminalca za nesto je herojstvo i treba puno hrabrosti za to
* Квис,. . " најгора" се пише се као као једна реч.