Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
jecaisale
-
alfonso wrote:Svaka stvar koja nije kupljena u radnji se mora prodati za maksimum 80% cene. To je moje vidjenje stvari i ja tako nastupam. Ne moze polovna stvar da kosta isto koliko i nova. Ima puno oglasa "samo otpakovano" "stoji dzabe vec ko zna koliko". Kako ja da znam da njoj nista ne fali. Stajala godinu-dve dana negde. Mozda neko ima vlagu u stanu pa je sve to propalo. A spolja milina kad vidis. Ima nas raznih i prodavaca i kupaca. Treba biti realan,a ne gledati da naletite na neku ovcu ili na nekog ko hoce brzo da proda da bi spustio malo cenu
Ali to je sve buvljak na kraju krajeva i ne treba uzimati te stvari licno

Jednom mom poznaniku obili auto i pitam ga ja kolika je steta, sta su ukrali itd... A on posle one krace teatralne pauze sa onim pogledom " koji qur.c me to pitas?" odgovara " nije mi zao stakla sto su razbili nego mi odneli NOV ranac sto mi sestra donela iz Nemacke pre 8 godina..." Ufff... zavrsen razgovor...
Mozda neme veze sa temom al' rekoh da podelim, mozda nekog i nasmejem...

-
alfonso
jecaisale wrote:alfonso wrote:Svaka stvar koja nije kupljena u radnji se mora prodati za maksimum 80% cene. To je moje vidjenje stvari i ja tako nastupam. Ne moze polovna stvar da kosta isto koliko i nova. Ima puno oglasa "samo otpakovano" "stoji dzabe vec ko zna koliko". Kako ja da znam da njoj nista ne fali. Stajala godinu-dve dana negde. Mozda neko ima vlagu u stanu pa je sve to propalo. A spolja milina kad vidis. Ima nas raznih i prodavaca i kupaca. Treba biti realan,a ne gledati da naletite na neku ovcu ili na nekog ko hoce brzo da proda da bi spustio malo cenu
Ali to je sve buvljak na kraju krajeva i ne treba uzimati te stvari licno

Jednom mom poznaniku obili auto i pitam ga ja kolika je steta, sta su ukrali itd... A on posle one krace teatralne pauze sa onim pogledom " koji qur.c me to pitas?" odgovara " nije mi zao stakla sto su razbili nego mi odneli NOV ranac sto mi sestra donela iz Nemacke pre 8 godina..." Ufff... zavrsen razgovor...
Mozda neme veze sa temom al' rekoh da podelim, mozda nekog i nasmejem...

Hahaha uspeo si!!!
-
nenadg
OVCA wrote:... koji uvek moraju da imaju naj noviji smartfon ..... problem je nekultura i NEPISMENOST velike vecine naroda.Alavost,nepostenje,nestrpljenje i nepostovanje drugih.Debilizam i divljastina.
Ovco, najnoviji se piše zajedno. Kao jedna reč.
-
OVCA
E,kako si mi doskocio,bas...Bravo!Tvoj dug je ispunjen.Sada mirno spavaj.
P.S.Zakuni se da nisi proverio na netu, pre nego sto si trijumfalno uspeo da mi spustis?!

-
alfonso
OVCA wrote:E,kako si mi doskocio,bas...Bravo!Tvoj dug je ispunjen.Sada mirno spavaj.
P.S.Zakuni se da nisi proverio na netu, pre nego sto si trijumfalno uspeo da mi spustis?!

Pa namestio si mu se za penal

Hehe jos si podvuko pismenost
Ne ljuti se,samo se malo zezam
-
Rockatansky
Ljudi moram vam se pohvaliti. Prodao sam 4 pedale na KP u rekordnom roku (manje od mesec dana) po normalnim cenama... Da ne poverujes.
Znajuci kako tesko ide prodaja (jos neko i ponudi zamenu) mislio sam bez 3-6 meseci nista. Jos su oglasi jako brzo otisli na ko zna koju stranu, znate vec kako to bude...
-
Rockatansky
Civije od Jolane, i tako dalje...
Boze, neki ljudi su zaista za ludnicu!

-
Z*Z*Z
Nije 60to vec reizdanje modela iz 60te - jedina razlika u odnosu na Gibson Les Paul Classic standardni model se magneti i profil vrata/headstocka. Gibson LP iz 60te kosta u proseku 20x toliko

-
OVCA
Upravo.U oglasu pise da je drvo staro 60godina a da je kupljena 1996.Raritet.Ne pise da je reissue?Ja jesam nepismen ali ne bas toliko.A sta je autor tacno hteo da kaze..?
". . legendarni gibson Les Paul clasic 1960, nekoristen u odlicnom stanju, drvo staro 60 god. .
gitara kupljena 1996 god, raritet i poslastica za majstore gitare. . ."
-
Z*Z*Z
Mozda se prodavac ne doznaje dovoljno ili pokusava da poboljsa prodaju - sve se vidi na slikama, zelekasti sedefi na vratu tipicni za LP classic iz tog perioda, plaintop i headstock potvrdjuju da je u pitanju 1960 reissue kao i pickguard, otkriveni magneti znaci sa su 90% napucani keramicki magneti, koji su manje popularni od brstbakera i 57ica... bonestock Classic iz '96 = 1200-1300eura s koferom max.
-
Rockatansky
Keramicki magneti? Mislio sam da to defaultu znaci nesto lose i jeftino....
* * *
https://www.kupujemprodajem.com/Epiphon ... filter_id=
Ovo mi deluje kao dobra cena, nova je skoro 400 evra... Odavno nesto ovako planiram da kupim i pratim cene i oglase i ne pojavljuju se bas cesto... Prvo je naravno bila mnogo skuplja ova ista, jel, ali je sada lik spustio cenu na bas realnu...