Ko namestaj.ProfessorBaltazar wrote:Vis kako izgleda 50 godina sad vec star Honduras.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ko namestaj.ProfessorBaltazar wrote:Vis kako izgleda 50 godina sad vec star Honduras.
ProfessorBaltazar wrote:Ko namestaj.ProfessorBaltazar wrote:Vis kako izgleda 50 godina sad vec star Honduras.
Na toj Mayi je telo od nekog jasena iz jedno 7 komada. Vrat jeste mahagoni. Čisto da kažem da se ne ložite što se tiče specifikacija.ProfessorBaltazar wrote:Al kapiras primcip. Pravi mahagoni je tezak, a to dal je bas usralo Nemanju da mu je Maya SG iz Hondurasa, pa brate, ja bi mu kupio taj, stripovao klot gitaru i dao ortaku da napravi SG kako svevisnji zapoveda.
Ima i toga. Mozda se ja tripujem zbog detinjstva. Meni je jedan Gherson LP koji je svirao ortak pre jedno 30 godina keva bio. Imao je onaj switch ko sporet, umesto togle switcha za magnete. Still, no matter. Sve je to meni jasno bilo kao dan.komil wrote:Ne bi ni mene čudilo, nego čisto, ta konkretna gitara nije primer. Videlo se u roku od minut da to na telu nije mahagoni. Ta gitara je sada već neko vreme kod mene i dopada mi se, tim pre nemam razloga da je nešto spuštam.
Ti Ghersoni i italijani... Eno onaj Gherson Les Paul što je isto bio kod Nemanje je valda od neke čamovine, da ne kažem borovine.
Odakle ti ovaj podatak?ProfessorBaltazar wrote:Mahagoni je jedno od najtezih poznatih drva po specificnoj tezini i gustini.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest