Jebiga, kada smo podigli putarine i gradimo naplatne rampepisac wrote:,,Drumovi će poželjet Turaka, a Turaka nigdje biti neće! ...''?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jebiga, kada smo podigli putarine i gradimo naplatne rampepisac wrote:,,Drumovi će poželjet Turaka, a Turaka nigdje biti neće! ...''?
Druže, propale su radnje u EU kao ništa. Znao sam u Nemačkoj radnje stare i preko 100 godina, propale, ne postoje više. U Beču i Parizu zatvorene radnje koje su radile kada Fender nije postojao. Cela Evropa je ostala na Thomann i online naručivanju.pisac wrote:,
Jednog lepog suncanog jutra,ako na vratima Mitrosa osvane natpis ZATVORENO-NE RADIMO VISE
sta cete osetiti,i sta cete razmisljati?
ssmc wrote:ProfessorBaltazar wrote:......kako gazda uopste radi poslovnu analizu kad podaci niti su accurate niti su up-to-date.....![]()
Samo je precizirao kako to tehnički funkcioniše i šta bi tu (eventualno) bilo kažnjivo. Lažna cena je da ti napiše da je gitara 100 dinara, ti dođeš da kupiš a ona 100000dinara. Dakle, nije to.RadeRas wrote:Čovek je napisao ovo:pa sam pomislio da brani Mitros jer ko bi verovao da će Mitros da prodaje robu sledeće godine po trenutnoj ceni koja je danas na sajtu? Plus, cena je uvek veoma niska snižena kada robu nemaju.fattwang wrote:Nisu cene lažne već nema robe. Da ima, bila bi ta cena..
Pa eto, idi u Rumuniju, tamo nema nekog MItrosa, pa vidi jel im boljepisac wrote:Jednog lepog suncanog jutra,ako na vratima Mitrosa osvane natpis ZATVORENO-NE RADIMO VISE
A Guitar Center? Cveta zar ne? Dakle, može.ProfessorBaltazar wrote:Propali su i Manny's u NYC, Nadine's u Holivudu (i na Havajima) i West L.A. Music u...jel..
Jeste i još traže da ih slavimo kao patriote neke jer prodaju nešto u zemlji Srbiji? Bedni smo mi u glavi. I dalje imamo titoizam, ono vreme gde si nekome trebao biti zahvalan jer ti prodaje nešto. ***** ti to vreme i te mozgove.ProfessorBaltazar wrote:
A nasi likovi se onda pojave, najvece mudrice na svetu i najveci kapitalisti i bez 50% profita ili return on investment nece da pricaju. Treba da odu ti likovi malo na Harvard da objasne onim americkim sirotim MBAs kako se to radi brrre.
Haha dobro forapisac wrote:,,Drumovi će poželjet Turaka, a Turaka nigdje biti neće! ...''
Jednog lepog suncanog jutra,ako na vratima Mitrosa osvane natpis ZATVORENO-NE RADIMO VISE
Svrab. Možda i ojedpisac wrote: sta cete osetiti
Prico sam s tom prijateljicom, ona je nasa cura btw, Zemunka, malopre je bila na odmorukomil wrote:A Guitar Center? Cveta zar ne? Dakle, može.ProfessorBaltazar wrote:Propali su i Manny's u NYC, Nadine's u Holivudu (i na Havajima) i West L.A. Music u...jel..
Po zakonu,ako reklamiras nesto za prodaju po toj i toj ceni,moras da imas to na lageru i tacka. Cak i ako si stavio ono cuveno "ili do isteka zaliha" moras onoga trenutka kada nestane da sklanjas to. Poceli su da paze oko toga jer su se bas izbezobrazili pa ih je narod previse prijavljivao inspekciji. E sad,jedno je radnja u koju udje i kupi nesto 5000 ljudi dnevno,a drugo mitros. Premalo ljudi zeli da se bakce. Pusti i idi negde drugo sledeci put,tako se razmislja. Sto je ok. Slobodno trziste pa biraj.komil wrote:Samo je precizirao kako to tehnički funkcioniše i šta bi tu (eventualno) bilo kažnjivo. Lažna cena je da ti napiše da je gitara 100 dinara, ti dođeš da kupiš a ona 100000dinara. Dakle, nije to.RadeRas wrote:Čovek je napisao ovo:pa sam pomislio da brani Mitros jer ko bi verovao da će Mitros da prodaje robu sledeće godine po trenutnoj ceni koja je danas na sajtu? Plus, cena je uvek veoma niska snižena kada robu nemaju.fattwang wrote:Nisu cene lažne već nema robe. Da ima, bila bi ta cena..
Ovo je situacija kao kada bih ja otvorio pekaru, izreklamirao i napisao svugde da je hleb po 3 dinara vekna. Onda ljudi dođu u pekaru, ja kažem, ,,trenutno nema hleba, evo imate kifle po 50 dinara". Tehnički gledano, diskutabilno je da li ja varam sa cenom, verovatno ne mogu biti kažnjen po tom pitanju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest