Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
parker

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by parker » 26 Jun 2016, 17:35

Ama covece, nije da se zalim na forumu, samo sam stavio svoje vidjenje tih dobrih ocena i sta su one u stvari - nista

hipihill

Post by hipihill » 26 Jun 2016, 18:32

parker wrote:U vezi onih pozitivnih/negativnih ocena na KP

Ja sam skoro nešto prodao (nije ništa u vezi svirke već nešto sasvim drugo ali nebitno) i čovek mi stavi komentar i nahvali me bog zna kako. Ali stvar se tu ne završava, tri puta me je cimao da se i ja njemu revanširam i uzvratim dobrim komentarom i preporukom. Tako da je to - ja tebe vojvodo ti mene serdaru, realno svi prevaranti su zatrpani tim pozitivnim ocenama.
Ne bi ni očekivao da ispadne drugačije u zemlji Srbiji..
Po meni to je samo stvar lične kulture i vaspitanja. Ako me neko pozdravi na ulici sasvim sigurno ću mu otpozdraviti. Ako me neko oceni u međusobnoj trgovini sigurno ću mu uzvratiti.

Frostensen

Post by Frostensen » 26 Jun 2016, 19:52

hipihill wrote: Po meni to je samo stvar lične kulture i vaspitanja. Ako me neko pozdravi na ulici sasvim sigurno ću mu otpozdraviti. Ako me neko oceni u međusobnoj trgovini sigurno ću mu uzvratiti.
I onda kad se to podigne par lestvica iznad Kupujemprodajem, "jedan Nesa iz Beograda" koji se ukljucio u Utisak Nedelje postane ministar policije. Ruka ruku mije. Osnovna kultura...

Rockatansky

Post by Rockatansky » 26 Jun 2016, 22:10

RadeRas wrote:
Spoiler:

Ja sam skoro nešto prodao (nije ništa u vezi svirke već nešto sasvim drugo ali nebitno) i čovek mi stavi komentar i nahvali me bog zna kako. Ali stvar se tu ne završava, tri puta me je cimao da se i ja njemu revanširam i uzvratim dobrim komentarom i preporukom. Tako da je to - ja tebe vojvodo ti mene serdaru, realno svi prevaranti su zatrpani tim pozitivnim ocenama.
Spoiler:
hehe nije ti bilo krivo kada te je čovek ocenio pozitivno nego ti je krivo što te cimao da i ti njega oceniš pozitivno? :O.o:
To je deo kulture jedne, ako te čovek oceni pozitivno bio bi red da i ti njega oceniš a ne da se brukaš pa da te čovek moli da ga oceniš. Kako si samo utvrdio da je prevarant ako trazi i on ocenu za sebe? Ja sam taj koji je molio ljude da me ocene jer sam u kupoprodaji naletao na likove koji nisu želeli da šalju ako nemam najmanje 30 pozitivnih. A kako bih stekao tih 30 pozitivnih neko je morao da me oceni kada sam kupovao ili prodavao. Pa ako ja ocenim njega a on neće mene moram da ga cimam za ocenu da stignem do 30. Sad me baš briga ali do sada je bilo cimanja. Verovatno sam naletao na takve kao što si ti, daješ mu ocenu a on te ignoriše. :grummel_2:
Mnogi na Kupujem Prodajem neće da posluju sa ljudima koji imaju malo ili nemaju pozitivne ocene. Ocene ulivaju poverenje. Ako je neko prevarant, neko će mu dati minus i ti kada vidiš minus nećeš sa takvim da imaš posla
.
Izvini druze ali nisi bas 100% u pravu...
Ja sam kupio nesto na KP, unimer koji je bi prejeftin i - neispravan... Toliko je malo kostao da mi se nije isplatilo da cimam lika da mi da drugi ili tako nesto, ono zajebi gnjavazu, u redu je, ali ne smaraj... Ali onda je poceo da me cima da mu dam pozitivnu ocenu, jer on je meni, boze moj, dao... Pa naravno da mi je dao, moje pare nisu falsifikovane, a njegov unimer je bio neispravan... Mozda je znao, a mozda i nije, ali na kraju sam mu dao da ga skinem, jer mi je ti bilo lakse nego da slusam njegova opravdanja, jer kontam takve likove.. Da je iole posten ne bi cmizdrio za jednu pozitivnu ocenu, kao sto ni ja nikad nisam nikog smarao, ako mi da da, ako ne, ima kaze, dace mi neko drugi.

RadeRas

Post by RadeRas » 26 Jun 2016, 22:33

zašto mu nisi dao ocenu ali negativnu?

tocilj

Post by tocilj » 27 Jun 2016, 00:26

I meni to nije jasno....ako takve likove osokoliš zajebaće sutra nekoga za ozbiljne novce....

parker

Post by parker » 27 Jun 2016, 00:30

Verovatno svako ide sa pretpostavkom, kad negativcu das negativnu ocenu osvanuces sa deset negativnih od deset negativaca :mrgreen:

Rockatansky

Post by Rockatansky » 27 Jun 2016, 07:15

Zato sto ne treba davati negativnu ocenu odmah, nego prvo treba pokusati resiti problem, a mene je mrzelo da se smaram sa njim da mi donosi drugi uredjaj, mozda ima mozda nema, gubljenje vremena, a kao sto rekoh bila je nema mala vrednost, tako da sam to batalio, ko ga j... ali nisam mislio da ga ocenim, medjutim, kao sto rekoh bio je malo dosadan... :roll:

Driver

Post by Driver » 28 Jun 2016, 23:34

http://www.kupujemprodajem.com/Twin-rev ... -oglas.htm

Samo se serijski broj na gitari obrisao (treca fotografija). Verovatno se to mesto cesto dodiruje :grummel_2:

komil

Post by komil » 29 Jun 2016, 00:35

Driver wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Twin-rev ... -oglas.htm

Samo se serijski broj na gitari obrisao (treca fotografija). Verovatno se to mesto cesto dodiruje :grummel_2:
Nije se obrisao, nego je samo prekriven na slici.

Driver

Post by Driver » 29 Jun 2016, 08:13

:hide:

RadeRas

Post by RadeRas » 29 Jun 2016, 09:59

Kad kažeš "zemlja Srbija" misliš na to da smo mi Srbi valjda zaostali i prevaranti, pa zato samo mi Srbi tražimo ocene od drugih? Da te razočaram, evo to rade i švabe. Nemci iz Musikding radnje koji su mi poslali jedan paketić delova za moj hobi, poslali mi email jutros u kome me mole: "Rate your purchase at Das Musikding" i dalje pišu: "Dear Mr. Rade,we would love if you could write a rating and share your experience with your new products.For filling out a rating please click on your purchased product:
i tako dalje. Vidiš da svima znače ocene i mole za njih.

alfonso

Post by alfonso » 29 Jun 2016, 10:16

Pa i svaku aplikaciju koju skinete imate podsetnik da ostavite ocenu. To je ok

parker

Post by parker » 29 Jun 2016, 10:50

Kako god - na sajtu kao što je KP te ocene ne znače ništa, Shady pohvalio Berija iz Aranđelovca a ovaj mu uzvratio i tako u krug.

majtimika

Post by majtimika » 30 Jun 2016, 09:10

Driver wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Twin-rev ... -oglas.htm

ove varijante su mi uvek bile naj smesnije, em je lik sve zajedno preceni za dobrih 1000 eura mozda i vise, em hoce da proda u kompletu, kome brate treba i gitara i pojacalo narocito 30% skuplje, ajd da je normalan sistem zajedno dajem popust , ali ovo

Post Reply