Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajtova!?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajtova!?
Ako se ne varam to je barem jednostavno: poštarinu podelimo svi na jednake delove, a svako za svoju robu pojedinačno obračunava sve poreze koji se plaćaju, i suma svega toga bi trebala biti jednaka ceni ukupne porudžbine. Ili grešim možda...?
ne gresis, to je to. samo postarinu delite.Baba Slim wrote:Ako se ne varam to je barem jednostavno: poštarinu podelimo svi na jednake delove, a svako za svoju robu pojedinačno obračunava sve poreze koji se plaćaju, i suma svega toga bi trebala biti jednaka ceni ukupne porudžbine. Ili grešim možda...?
Bas tako.
Stanko, hajd onda javi kad saznas za karticu.
Stanko, hajd onda javi kad saznas za karticu.
Stanko, javi mi se na pp da se dogovorimo kako da ti posaljem kintu pre nego sto budes narucivao! 

xspaceman wrote:Stanko, javi mi se na pp da se dogovorimo kako da ti posaljem kintu pre nego sto budes narucivao!

Nisam vas zaboravio
samo cekamo drugara da uzme novu karticu 

- Dersu Uzala
Nekolicina ljudi sa ovog i jos ponekog naseg foruma me je zamolila za uslugu svojevremeno, i toga se sad nakupilo. Ja sam se u stvari trudio da eskiviram obaveze iskreno, ali ajd', jednom godisnje mogu da se smorim.
Elem, imam vec neke zice, CD-e, mozda majice i poster i e-bow da saljem. Ako ste u fazonu da se organizujete, postavili bi negde listu (javnu ili privatnu) sta kome treba i odakle, pa bih ja to onda narucio i sve djuture spakovao u neku kutiju uredno i poslao na centralnu lokaciju u Juzi. Obzirom da je najvise raje iz BG-a, to bi nekako bila logicna destinacija. Orase bi skupili svi na jednu kamaru, pa cemo onda videti sta i kako. Mogao bi neko da odnese orase mojoj kevi ili burazu whatever, da se ne cimamo preko banaka. Postoji sema i da posaljem sve to po ortaku ali mrzim da cimam ljude za usluge. On mozda ide u BG iduceg meseca, nije naucno dokazano. Uglavnom, smislite kako bi se talili za transport a ja cu videti neku uber jeftinu semu. Svako ce dobiti svoj racun ponaosob za to sto hoce, cis' racun duga ljubav. Kad bolje razmislim, seks je sto se placa taksa. A ide napolje, onda ne bi trebalo da se placa taksa.
Nisam siguran da li cu da odem do radnje i pazarim ove ostale gluposti koje vam trebaju, ili bih ih narucivao online. Mozda moze da se eskivira taksa ako se pazari online. U svakom slucaju, gledao bih to da odradim u jednom danu, posto kazem, mrzim shopping, pogotovo da se cimam do radnje. Tako da imamo recimo nedelju dana da se smislite. Mozda dve u vr' glave.
Naravno, nikakva pojacala, gitare i rack sistemi ne dolaze u obzir. Niti bubnjevi. Niti klavijature. Niti namestaj. Keep it small.
Elem, imam vec neke zice, CD-e, mozda majice i poster i e-bow da saljem. Ako ste u fazonu da se organizujete, postavili bi negde listu (javnu ili privatnu) sta kome treba i odakle, pa bih ja to onda narucio i sve djuture spakovao u neku kutiju uredno i poslao na centralnu lokaciju u Juzi. Obzirom da je najvise raje iz BG-a, to bi nekako bila logicna destinacija. Orase bi skupili svi na jednu kamaru, pa cemo onda videti sta i kako. Mogao bi neko da odnese orase mojoj kevi ili burazu whatever, da se ne cimamo preko banaka. Postoji sema i da posaljem sve to po ortaku ali mrzim da cimam ljude za usluge. On mozda ide u BG iduceg meseca, nije naucno dokazano. Uglavnom, smislite kako bi se talili za transport a ja cu videti neku uber jeftinu semu. Svako ce dobiti svoj racun ponaosob za to sto hoce, cis' racun duga ljubav. Kad bolje razmislim, seks je sto se placa taksa. A ide napolje, onda ne bi trebalo da se placa taksa.
Nisam siguran da li cu da odem do radnje i pazarim ove ostale gluposti koje vam trebaju, ili bih ih narucivao online. Mozda moze da se eskivira taksa ako se pazari online. U svakom slucaju, gledao bih to da odradim u jednom danu, posto kazem, mrzim shopping, pogotovo da se cimam do radnje. Tako da imamo recimo nedelju dana da se smislite. Mozda dve u vr' glave.
Naravno, nikakva pojacala, gitare i rack sistemi ne dolaze u obzir. Niti bubnjevi. Niti klavijature. Niti namestaj. Keep it small.
- Mithrandir
- MF veteran
Ja sam se već domunđavao sa Dersuom i već imam listu 

meni trebaju 2 kompleta DR Hi-Beams Black Beauty 45/65/85/105 žica 

- Dersu Uzala
E, nista mi to ne znaci, stavi neki link sa slicicom ili SKU number-om. Da ne bude posle, nije to to. Ovi ionako svaki cas menjaju nazive i pakovanja.

da napomenem: 45-105! ako nema 45-105, već 45-100, uzmi samo jedan.

- Dersu Uzala
Onda se to uradi ovako:
http://accessories.musiciansfriend.com/ ... sku=105233
Vis tu na kraju taj SKU=105233, e to mi treba. Elem, naravno da imaju 45-105. Kako moze nesto da nema na zapadu?
Vis tu na kraju taj SKU=105233, e to mi treba. Elem, naravno da imaju 45-105. Kako moze nesto da nema na zapadu?
Ima svega?Dersu Uzala wrote:Onda se to uradi ovako:
Hocu jedan FREE fender precision bass, '62-'76 (:
Jel dolaze u obzir manje pedale (nista dunlop-wah-1,5kg-a-like)? Recimo BBE soul vibe, kazu specifikacije:
Shipping Weight: 1.8 lbs = nekih 800 grama.
Shipping Weight: 1.8 lbs = nekih 800 grama.