STIMER. Hardwire STIMERbancika wrote:nonsensetheTrooper wrote:Po netu kazu da je Hardwire djubre,![]()
Boss VS Behringer VS DIY VS XYZ kompanija®
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Boss VS Behringer VS DIY VS XYZ kompanija®
hehe, zvucalo je kao da se odnosi na sve

pa i za stimer pitanje da li je to tacno..kazes nisi probao, nego si procitao na netutheTrooper wrote:STIMER. Hardwire STIMERbancika wrote:nonsensetheTrooper wrote:Po netu kazu da je Hardwire djubre,![]()

a ti si probao sve behringer pedale ? ili si citao na netu ?

Probao sam, Mitros je imao sve hardwire. Sporiji je dosta u odnosu na pitchblackSolomoon wrote:pa i za stimer pitanje da li je to tacno..kazes nisi probao, nego si procitao na netutheTrooper wrote: STIMER. Hardwire STIMER
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Boss je ok, ok je digitech, ok je i behringer, EHX, Dunlop..sve je to ok....zavisi shta ko juri. Ja polako odustajem od svih marki i pravim handmade kopije nekih preskupih pedala i neke custom pedale kod majstora. Fuck expensive pedals.

Ja sam gledao klip na YT gde TC pojede Pitchblacka po pitanju brzine. Ako je HardWire još sporiji od Korga onda je izvan konkurencije. A čitao sam da je (po komentarima vlasnika) taj isti HardWire mnogo bolji od Boss TU-2. Tako da, to bi bila neka gradacija što se tiče štimer pedala, ako je verovati internetutheTrooper wrote:Probao sam, Mitros je imao sve hardwire. Sporiji je dosta u odnosu na pitchblackSolomoon wrote:pa i za stimer pitanje da li je to tacno..kazes nisi probao, nego si procitao na netutheTrooper wrote: STIMER. Hardwire STIMER
ja imam boss tu-2 i prezadovoljan sam. sada je izasao i tu-3 i kosta kao sto je kostao tu-2
po nekoj logici mogao bi naci tu-2 za manje pare a ako hoces polovan onda jos manje.
ma brate stimer ko stimer. bitno je da radi pos'o
po nekoj logici mogao bi naci tu-2 za manje pare a ako hoces polovan onda jos manje.
ma brate stimer ko stimer. bitno je da radi pos'o
nikad nisam imao stimer pedalu, koristim onaj sto je ugradjen u boss br recorder i neki od 15$ sto se gura direktno u gitaru. Ne primecujem da me usporavaju ni jedan ni drugi na bilo koji nacin. Edukujte me, o kojoj se razlici u brzini radi, tj o kom redu velicine vremena?

Kad si na bini, malo je bzvz izbadati kabl iz šjekire te ubadati onaj mali štimer, pa sve opet unazad. Nego ga lepo zgaziš, proveriš da l je sve okej i pržiš dalje.
Realno, pedal štimer i jeste samo za koncertne uslove.
Realno, pedal štimer i jeste samo za koncertne uslove.
O redu veličine vremena kada imaš 2 sekunde između pesama na stejdžu pre nego što krenu ljudi da zvižde i da se deru "SVIRAJ!!" a ti čekaš da ti očita debelu E žicu.bancika wrote:nikad nisam imao stimer pedalu, koristim onaj sto je ugradjen u boss br recorder i neki od 15$ sto se gura direktno u gitaru. Ne primecujem da me usporavaju ni jedan ni drugi na bilo koji nacin. Edukujte me, o kojoj se razlici u brzini radi, tj o kom redu velicine vremena?
ne mislim na to koliko imas vremena nego koliko mu treba da ocita. Jel 10ms ili 10s 

Nemam pojma, to zavisi od milion meni nepoznatih faktora. Nekada sve radi kao švajcarski sat, nekada zabaguje pa ga resetuješ, smanjuješ tone pot na gitari pa ga odvrćeš, neki put pokazuje pogrešnu žicu, neki put jednostavno neće po 5-6 sekundi da je očita i tako te stvari.
Moram da priznam da na mom Pitchblacku se skoro nikada ne dešavaju takve stvari, mada kada je baterija pri kraju počne da se tripuje.
Moram da priznam da na mom Pitchblacku se skoro nikada ne dešavaju takve stvari, mada kada je baterija pri kraju počne da se tripuje.
Ono što sam ja gledao na YT, TC radi momentalno. I bilo koji ton da okineš na vratu, isto pokazuje momentalno. Ne mogu da stavim klip jer sam na odmoru pa pišem telefonom ali može da se nađe lako na YT, i sam i poređenja sa ostalim.
Osim toga ovaj TC je bio prvi koji je uveo "polytune", odnosno okineš sve žice na prazno i on ti pokaže sve odjednom - koje su naštimane a koje treba doterati. A ima i USB priključak za koji se nadam da će možda biti za neki budući update.
Ja ću verovatno to da kupim, samo sam pitao da vidim šta drugi predlažu pa da eventualno porazmislim i korigujem se
Osim toga ovaj TC je bio prvi koji je uveo "polytune", odnosno okineš sve žice na prazno i on ti pokaže sve odjednom - koje su naštimane a koje treba doterati. A ima i USB priključak za koji se nadam da će možda biti za neki budući update.
Ja ću verovatno to da kupim, samo sam pitao da vidim šta drugi predlažu pa da eventualno porazmislim i korigujem se
Ako hoces nesto fancy, zapadnjaci cesto hvale peterson http://www.petersontuners.com/index.cfm?category=2
nisam ih video kod nas, a i kostaju podosta.
nisam ih video kod nas, a i kostaju podosta.