To je ta kombinacija pedala... Ali, za 400 i kusur evra koliko ce te verovatno sve ovo izaci, zast npr ne uzmes neki Line6 iz HD serije, gde imas mnooogo vece mogucnosti, ako ti je cilj spajanje direkt u razglas? Iako, mnogi uporedjuju Line6 HD seriju sa Novom, pa neki daju prednost Line6 a neki TC-ju... Ja licno mislim da ta HD serija dobro radi, i samo je pitanje da ljudi treba da ZNAJU da PODESE kako treba, i pitanje je koliko se ljudi razumeju i koliko su spremni da provedu vremena cackajuci. Sto se tice kolicine opcija, Line6 daaaleko prednjaci. Ali, meni to sve nit' treba, nit' me zanima, pa mi je TC zaista odlicno resenje.
I, koji procesor imas, pa da zelis da ga menjas?
Za pocetak, da sam na tvom mestu, prvo bih nabavio samo pedalu jer je realno, prejeftina. Pa bih onda sa tim procesorom koji vec imas kombinovao, namestao, isprobavao... Menjanje procesora ostavi za sam kraj, nemoj da pucas pare odmah i da se zaleces...
Snimak sa svirke sa tom pedalom i procesorom jos nemam.
Gitara koriscena je ovaj plavi telecaster, iz druge polovine ovog klipa, s tim sto je taj plavi telac sniman sa Nova Systemom i Fender Blues Juniorom...
http://www.youtube.com/watch?v=SmQJinfyjxU
viewtopic.php?f=18&t=16032&start=135