Bugera ILI Blackstar? Nastavak... dobar ton za umreti II
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bugera ILI Blackstar?
bitnije je da pri svom ovom gain-u nema nikakvim cudnih rabota,a da je bilde - bilde je.a moze se bilo sta napraviti sa tim lead kanalom.na thomann-u imaju jos neki semplovi veceg gain-a,ali mislim da je to odradjeno za verziju sa jednom dvanaesticom.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
BlekStar FTW, ono...ne kapiram shto je i dalje problematika...Ono Bugera...ima dodatne investicije i slabo je to pouzdano.
Mozda mozes ubosti neki Vox AC30 za te pare, moda i neki Fender Blues Junior (shto je najbolje po meni)...
Ako je samo za hajgejn..pa uvek mozes dodati pedalu neku koja ce hajgejnovati amp...(suhr riot npr.)

Mozda mozes ubosti neki Vox AC30 za te pare, moda i neki Fender Blues Junior (shto je najbolje po meni)...

Ako je samo za hajgejn..pa uvek mozes dodati pedalu neku koja ce hajgejnovati amp...(suhr riot npr.)
-
i ja glasam za fender bluz đunija
mislim ako već nema leni lajonhart..IRT60H ofkors
mislim ako već nema leni lajonhart..IRT60H ofkors
[youtube]w8hry6DYrHk&feature=plcp[/youtube]
-
ne ipak je bugera keva..
Imam full respekt za tebe povodom zalaganja na forumu i raznih testova koje radis ali brate... ac30 i fender blues junior...nemanjavelimirovic wrote:BlekStar FTW, ono...ne kapiram shto je i dalje problematika...Ono Bugera...ima dodatne investicije i slabo je to pouzdano.![]()
Mozda mozes ubosti neki Vox AC30 za te pare, moda i neki Fender Blues Junior (shto je najbolje po meni)...![]()

Dobro je da mu za hi-gain svirku ne predlazete marshall mini-stack sa dobrom pedalom

-
boy ne bie swetlow ou roug yeah..vech boy be yea.. srdce u you nacka!
Ne taj, onaj na baterije.
Boj bije sve u kompletu.
Nego, pitanje za autora: Koju gitaru imas uopste?
Boj bije sve u kompletu.
Nego, pitanje za autora: Koju gitaru imas uopste?
Moze i roland micro cube.
Jbt, ja bih tog rolanda turio kroz neki ozbiljiji poweramp pa kroz 4x12... kidao bi! Bas mi godi ta mala igrackica.
apolo les paul sa emg 81 aktivac i epiphone AFD slash 
Ova 6260 UBI!!!!

Ova 6260 UBI!!!!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
MUzzY wrote:
Dobro je da mu za hi-gain svirku ne predlazete marshall mini-stack sa dobrom pedalom

Zavisi shta je kome haj gejn...ako iskljucivo onaj prepumpani metal zvuk zeli, onda nema nishta bez mese ili soldana. E sad posto je budzet takav kakav jeste...ja bi isprobao sve i svja.
E da...bougte zaboravili smo na jednu marku (mozda i nismo)....RANDALL?????
Pa to je bash haj gejn, a ja sam mog bivseg platio oko 350e novog na popustu koliko se secam..mislim da je oko 500 sad bez popusta, mozda i jeftinije RH50t ...to radi posao.

postoje jos X pojacala pored soldana i mese kao npr engl,randall,diezel,peavey,krank,ovu su neka koja mi trenutno padaju na pamet,pa cak marshall jcm800kk i jcm2000 tsl ako se lepo uklopi ,....
ima jean rt50h na oglasima za 350e ja mislim,mrzi me da trazim...
ima jean rt50h na oglasima za 350e ja mislim,mrzi me da trazim...
Mozhe i dobra pedala da da uber gain na clean ampu xD Evo zajebavali se moj bubnjar i ja malopre dok smo chekali basistkinju
http://soundcloud.com/earthless/faraon-heavy
SG u Faraon fuzz pa u Fender Bassman. Fuckin hi-gain heaven. Naravno ako su dechku kul i HOF rifovi i taj neki zvuk.
http://soundcloud.com/earthless/faraon-heavy
SG u Faraon fuzz pa u Fender Bassman. Fuckin hi-gain heaven. Naravno ako su dechku kul i HOF rifovi i taj neki zvuk.
MUzzY wrote:Ne taj, onaj na baterije.

"I was at Antones in Austin one night in the late 90's when Doyle Bramhall II was playing and he blew his Marshall head and went out and got his Battery-powered micro Marshall and put an SM-57 on it and it rocked balls!!!!" Lance Lopez
-
to sa RMC uopšte nije loša ideja
Ne zato što ga ja nudim u oglasima, kao novog i za kao smešne novce, sa sve kutijom..i možda nekim poklon diskom..ne, već zato jer stvarno otkida bolje nego svaka Stihlova testera..
Ne zato što ga ja nudim u oglasima, kao novog i za kao smešne novce, sa sve kutijom..i možda nekim poklon diskom..ne, već zato jer stvarno otkida bolje nego svaka Stihlova testera..