Velika kupovina vol.3

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
guv'nor

Re: Velika kupovina vol.3

Post by guv'nor » 23 Apr 2009, 17:32

Rocket Roll wrote:Ima Guv'nor original OuSiDi, ako se ne varam?
Eto, posle par minuta dešifrovanja sam ukapirao da se govori o meni. :mrgreen:
Prvo sam razumeo da pominješ korisnika OuSiDija koji poseduje staru "original" Guv'nor pedalu... :hide:
Rocket Roll wrote:Pa može da snimi poneko klipče, ako ga se lepo zamoli.
Snimiću klipče i bez toga, samo ako ima interesenata da gi čuju.
Btw, ne znam koliko će koristiti ovo moje sokoćalo od pojačala i morao bih da iskopam nazad svoj mic i kabl za isti, ne znam koliko smisla ima da se opet snima na pc-mikrofonu... :(
Mada, opet ponavljam, ako treba - će da iskombinujemo nešto, nikakva frka! :)

sinisake
The original one

Post by sinisake » 23 Apr 2009, 17:47

Ma, guv'nor, nije frka. Snimi samo ako te ne mrzi, i ako hoces da dodjemo do 75. strane :D ... Ima klipova po netu... :ziveli:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 23 Apr 2009, 18:14

Ti to hoćeš da kažeš da su ti stranjski, genetski modifikovani klipovi, bolji od naših domaćih, 100% prirodnih klipova?

sinisake
The original one

Post by sinisake » 23 Apr 2009, 18:18

Izdaja mi je u krvi. :wink:

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 23 Apr 2009, 18:19

Rocket Roll wrote:Ti to hoćeš da kažeš da su ti stranjski, genetski modifikovani klipovi, bolji od naših domaćih, 100% prirodnih klipova?
Ne znam za Vas, ali meni su ovi nasi, domaći hibridi ipak bolji od stranjskih... Kupujmo domaće!
Image

guv'nor

Post by guv'nor » 24 Apr 2009, 03:39

DrGreenthumb wrote: nasi, domaći hibridi
:bow: Vr'! :D
sinisake wrote:ako hoces da dodjemo do 75. strane
Matori, ako je do toga stiglo, ću pomognem. 'Oću, što da neću?! Toliko ću da ih isnimam, ima sve da puca! :D
Pazi, ako uskoro ne dobijem pare od OD3, ima da ga konfiskujem nazad, pa ću i to da snimam! :ziveli:

Vezano za strane VIDEO klipove ( :lol: ) - Što duže imam OCD (mislim na Fultonov overdrajv), to sigurnije mogu da stojim iza izjave da je ovaj video klip savim dobra/realna prezentacija.
http://www.youtube.com/watch?v=4diQzCr87qA
Rocket Roll wrote:Ti to hoćeš da kažeš da su ti stranjski, genetski modifikovani klipovi, bolji od naših domaćih, 100% prirodnih klipova?
Ima da udružimo snage i načinimo takav klip da će da vidi na šta je zapravo Danilo Bata Sojković mislio kada je rekao:"Die Beste"! :D

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 24 Apr 2009, 07:46

guv'nor wrote:...da je ovaj video klip savim dobra/realna prezentacija.
http://www.youtube.com/watch?v=4diQzCr87qA
E, baš to! Kad na 07:39 počne da svira "Jesus Just Left Chicago" - taj ton je meni uvek bio u glavi kad pomislim na OCD.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Apr 2009, 09:43

eo dva klipica koja sam ja davno chekirao...
i ok su... prvi je za les paul, drugi za strat... naravno OCD je u pitanju...

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tZ3iumBEvCE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tZ3iumBEvCE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4diQzCr87qA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4diQzCr87qA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

sjajna pedala! one day i shall have her... or i will die tryin'...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Apr 2009, 15:04

Super pedala, nema sta, al' mi je onako bas pravo bluzerska, a kad stigne srafciger, imacu dve bluzerske, vec... :D

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Apr 2009, 15:25

Meni iskreno vise uopste nije jasno kakav zvuk ti hoces :lol:

Ajd da prepolovimo broj stranica. Sinisa,

"Hocu da zvucim kao ___________________ (popuniti prazan prostor na liniji imenom izvodjaca) u ___________________ (popuniti prazan prostor na liniji nazivom pesme ili albuma)"

:mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Apr 2009, 15:32

Eh, kad bi to moglo tako... :lol:
Znas kako, znacu koji svuk hocu kad ga cujem, kad ga svojim prstima iscedim iz Strata, na svom pojacalu, i kazem: "To je to". :) :ziveli:

Ma mnogo toga se promenUlo (Imenjak Mihajlovic TM), nekako stalno zaboravljam da nemam vise hambakere, pa sam malo zbunjen, jos uvek... :lol:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 24 Apr 2009, 15:56

pa imas ih jos, ne?:)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Apr 2009, 15:57

ja sumljam da bi ti neki thurston moore dist? a? malo vesele devedesete... mozda ona nandzharasta pedala, sto je chika satchko svira?

blagi offtopic, al o5 zanimljivo - jel ima neko predstavu kako bi radili skrimer i OCD, jel vredi to icemu? jel moze OCD u neku ruku da zameni skrimera? da li su "kompatibilni" jean sa drugim ako se nadju u nizu?

//mene je ovaj OCD posteno privukao, moram da odem do mitrosa da ga "istestiram", pa onda cak kontam da stekam pare, da neuzimam skrimera... neznam ni sam... ne bi da kvarim sinishi temu, al ako moze blagi offtopic, da neotvaram ja novu, a i koristice drugima, cenim...//

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Apr 2009, 15:58

E, tuuu sam te cekao! Hambakeri, to je magicna rec :wink:
Eto, poslusaj ovaj OCD na LP-ju i na Stratu, nebo i zemlja

Btw@dvejn: zar nemas ti mafina?

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Apr 2009, 15:59

pa imas ih jos, ne?:)
Sto jes' jes' - imam. Kako je krenulo, mozda i zadrzim Jebaneza. I jope dobro... :D

@cccira, ma znam ja da mi treba i Les Paul, znam... :lol:

Evo ovdi je jedan solic sa poslednje probe:
http://www.box.net/shared/9modmgr396

DS1 + TubeScreamer (ne secam se da l' je EQ bio ukljucen)... Sta ja znam, ta karakteristika, mozda malo tamnije (spustiti tone pot na nulu, ako to vec nisam uradio) i kvalitetnije (sad vec serem, al, jbg)... :ziveli:
Last edited by sinisake on 24 Apr 2009, 16:03, edited 1 time in total.

Post Reply