Tja, meni su poprilicno razliciti pojmovi preterane saturacije low-gain pojacala koja su pojacana preko svake mere pa idu u crossover dist i kaskadnih konstrukcija gde je preamp kljucan za stvaranje TOG zvuka. Uostalom opet ulazimo u domen licnih preferencija sto je uvek siva zona sa cestom prijateljskom vatrom bez nekog razloga. Kad snimim stosta, mislim da ce neke stvari biti malo jasnije, bar na tom planu. Stay tunedRocket Roll wrote:High gain = previše distorzije za pametnu upotrebu.DrGreenthumb wrote:...da bi ipak definisali pojam high gain-a...
Razumnoj muzici nije potrebno ni upola ovoliko koliko je Lightning ima - ali barem može da se izbaci, ima potenciometar za to...
Naravno, stvar ukusa. Znam da ima gitarista kojima ni Box Of Metal ispred Bogner Alchemista nije dovoljno hi-gain, no ekstremi su ekstremi.

Thx Sinisa, ispala je bolje nego sto sam je ja zamislio, Tasa je jedna umetnicka dusica sa vrlo sofisticiranim stilom, vidi se na carvingu koji je jbno mind boggling. Ostaje dilema za bridge magnet, za sad AirZone, ali nismo nesto presrecni sa rezultatom, mozda uleti neki Tasin RioGrande BBQ...
And now stop

Cheerz!